• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Üç hafta önce bebeğimin kalp atışı ve gelişimi durmuş. Hastaneye yatışım yapıldı, kürtaj için bekliyorum. Rabbim hiçbirinize bu acıyı yaşatmasın.
Ya ne diyosun :( nasıl olur ya Allahım yardımcın olsun aynısını daha önce bende yaşadığım için çok çok iyi anlıyorum seni bu doktorları da anlamıyorum iki muayene arasını çok uzun tutuyorlar canım ne desek boş acını hiç bişey hafifletmez yine de hayırlısı böyleymiş yerinde olsam genetik incelemeye yollarım ben öyle yapmıştım kromozom bozukluğu çıkmıştı hiç olmazsa nasıl bir yol çizileceğine karar verilir

100 mü? O ne yahu? Yarım bardak. Ben hep 1000 cc taktırdın, yani öyle taktılar. 1-1.5 saat sürüyor. Bari 500 taksalarmış hay Allahım ya. Neyse bi dahakine 1000 iste canım. Günlerdir yiyemediğini falan belirt, geçen 100 takıldı çok işe yaramadı diyebilirsin bence.
Ya zaten biliyosun devlette hep asistan doktorlar var vücudum susuz kaldı diyorum su iç diyo içebilsem burada işim ne dedim iğne yapıp gönderecekti serum istedim tamam dedi ama bi dahakine nasip olursa büyük taksınlar çünkü cidden işe yaramadı

Arkadaşlar merhaba tecrübelerinize ihtiyacım var 6+4hamileyım tüp bebekle ikiz dün siyah akıntım oldu. Bugun hala sildikçe devam ediyor. Sştah siyah koyu kahve yasayan oldu mu. Drun normal istırahat et dedş

Canım kızlar selam , benim de bugün kontrolüm var dı kalp atışları için . Yücel hoca bebeği göremedi . Boş gebelik dedi. %1-2 olan birşeymiş. Pek sebebi de yokmuş, kese gelişiyor büyüyor ama bebek gelişmiyor. Pazartesi salı kürtaj olacakmışım . İlk defa Böyle birşey yaşıyorum , yaşayan varsa (kimse yaşamasın inşşalah) bi anlatabilir mi zararlı mı sonraki süreç için, zor bi işlem mi? Kendiliğinden düşmesini bekleyip parça kalma riskini almayalım dedi. Şoku atlarım rabbim hayırlısını versin hep dedim . Kolay atlatabilmem için dua ederseniz minnetle anarım :dua: rabbim hepinizi ve bebeklerini korusun

Üç hafta önce bebeğimin kalp atışı ve gelişimi durmuş. Hastaneye yatışım yapıldı, kürtaj için bekliyorum. Rabbim hiçbirinize bu acıyı yaşatmasın.
Canım arkadaşım, rabbim sabır versin çok üzüldün inanki rabbim kolay atlatman için şifanı versin . Dualar üzerinde eksik olmasın . Seni çok iyi anlıyorum Allah’a emanet ol

Canım kızlar selam , benim de bugün kontrolüm var dı kalp atışları için . Yücel hoca bebeği göremedi . Boş gebelik dedi. %1-2 olan birşeymiş. Pek sebebi de yokmuş, kese gelişiyor büyüyor ama bebek gelişmiyor. Pazartesi salı kürtaj olacakmışım . İlk defa Böyle birşey yaşıyorum , yaşayan varsa (kimse yaşamasın inşşalah) bi anlatabilir mi zararlı mı sonraki süreç için, zor bi işlem mi? Kendiliğinden düşmesini bekleyip parça kalma riskini almayalım dedi. Şoku atlarım rabbim hayırlısını versin hep dedim . Kolay atlatabilmem için dua ederseniz minnetle anarım :dua: rabbim hepinizi ve bebeklerini korusun
Canm allahbuardımcın olsun benim bbir bilgim yok ama sana dua edecegm inşallah kolay atlatırsın tez zamanda evlat sahibi olursn

Arkadaşlar merhaba tecrübelerinize ihtiyacım var 6+4hamileyım tüp bebekle ikiz dün siyah akıntım oldu. Bugun hala sildikçe devam ediyor. Sştah siyah koyu kahve yasayan oldu mu. Drun normal istırahat et dedş

Benim oldu, crinone jeli ve coraspini bıraktırıp iğneye başlattı. 1 aydır iğne oluyorum. 2 kere de az kanamam oldu. Nedeni bilinmiyor, rahimde kanama alanı yok..

Benim oldu, crinone jeli ve coraspini bıraktırıp iğneye başlattı. 1 aydır iğne oluyorum. 2 kere de az kanamam oldu. Nedeni bilinmiyor, rahimde kanama alanı yok..
Sanada cok gecmş olaun canm ben iğne kullanıyrum jelde kullanıyorum clexane kullanıyrm pıhtılaşmam oldugu için inşallah sağlıkla devamo gelir

Üzgünüm, çok geçmiş olsun. Benim 5. Tüp bebek denememde 6. Haftada embriyo gelişimi durmuştu ve kürtaj olmuştum. Ben de çok korkmuştum ama agrım falan olmadı çok şükür doktorum iyiydi. Bir gün evde dinledim, biraz kanama oluyor. Operasyondan önce anesteziye hazırlık ve duygusal yoğunluk beni yormuştu. Bebeğim gidiyor diye değil yine denemem başarılı olmadı diye üzülmüştüm. 40 gün sonra da regl oldum.. Seninki de sağlıksız embriyodan kaynaklanıyordur muhtemelen.. sonra ki denemede ngs yaptır embriyolara bence. Tekrar geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlıklı bebeğine kavuşmanı dilerim..

Kuzum ya noluyo bugün böyle :( Rabbim yardımcın olsun canım ne diyeceğimi bilemedim İnşâAllah kolay atlatacaksın ilk zamanlar çok zor burada hemen hemen hepimiz aynı şeyi yaşadık 11 haftalık kaybım var biliyosun çok zor İnşâAllah tekrardan nasip eder Rabbim en kısa zamanda :dua:benimde yüreğim ağzımda daha kalp atışı için gitmedik ya Rabbim hepimizi selamete çıkarsın İnşâAllah ❤️
Zararı yok kuzum yeter ki iyi bir merkezde iyi bir doktor yapsın işlemi ve sonrasında bol bol dinlen antibiyotiğini al kürtajda çok kanama olmuyor benimle bi hafta kanama oldu az az sonra kahverengi oldu 25. Gün adet olmuştum tam adet gününde

Canım çok üzüldüm gerçekten :(
Bugün burada 2. Üzücü haberimiz. Çok geçmiş olsun, tez zamanda Allahım acını unuttursun inşallah.
Kürtajdan korkma, doktor doğru olanı söylemiş. İçeride birşey kalmaması için kürtaj olması iyi birşey. Ben 3 defa oldum canım, doktor hep çok kazımadım zedelememek için demişti. Gerçekten de sonraki kontrollerimde farklı doktora gitsem de kürtaj belli bile değil demişlerdi.
Acaba Yücel Bey yapar mı? Hiç sordun mu? Belki yaparlarsa daha dikkatli yaparlar rahimi öncesi sonrasını bildiği için. Ama olmasa da tanıdığın iyi herhangi bir kadın doğumcuya yaptır canım hiç korkma. Ne olur da üzülme. Allahım hepimize o güzel ana kavuşmayı nasip etsin. Her an her aşamada hepimizin yüreği ağzında bekliyoruz. Allah yardımcın olsun, nolursun üzme kendini canım kampçı arkadaşım :(

Canım çok üzüldüm gerçekten :KK43:
Bugün burada 2. Üzücü haberimiz. Çok geçmiş olsun, tez zamanda Allahım acını unuttursun inşallah.
Kürtajdan korkma, doktor doğru olanı söylemiş. İçeride birşey kalmaması için kürtaj olması iyi birşey. Ben 3 defa oldum canım, doktor hep çok kazımadım zedelememek için demişti. Gerçekten de sonraki kontrollerimde farklı doktora gitsem de kürtaj belli bile değil demişlerdi.
Acaba Yücel Bey yapar mı? Hiç sordun mu? Belki yaparlarsa daha dikkatli yaparlar rahimi öncesi sonrasını bildiği için. Ama olmasa da tanıdığın iyi herhangi bir kadın doğumcuya yaptır canım hiç korkma. Ne olur da üzülme. Allahım hepimize o güzel ana kavuşmayı nasip etsin. Her an her aşamada hepimizin yüreği ağzında bekliyoruz. Allah yardımcın olsun, nolursun üzme kendini canım kampçı arkadaşım :KK43:
Bana vakum kürtaj yapılmıştı, çok küçük diye sanırım..

Canım ya çok üzüldüm rabnim sabrını versin inş bir daha yaşatmasın dualrımdason kuzum

Evet aslında artık tutunduktan sonra şartlar aynı, ilk 12 den sonra Allah'ın izniyle daha da iyi inşallah.
Neysr iyi doktor bulmana sevindim. Nerde doktorun?
Central hospital. Aslında hastane olarak hic düsğnmediğim yerdi medicalpark ya da medipol kosuyolu diyordum. Ama cengizhan kolata hakkında cok iyi yorumlar okudum babam bolulu doktor da buradan önce boluda calısmıs öyle sevilmiş ki gidince hastaları eylem yapmıs. Merak ettim önerilince gittim gercekten cok memnun kaldım. Gata tıp 3.lükle bitirmis aynı zamanda perinatolog ve cihazı ayrıntılı ultrason, ikili test vs de yapabiliyormus cok mutlu oldum. Ama yinede 22. Haftada recep hocaya tekrar gidecegim:))

Kızlar iyi akşamlar bana doktorum kızamıkçık testi yaptırmıştı önemli bebeğin sakat doğma riskine karşı diye sonucum pozitif suan inanılmaz gerginim böyle birşey duydunuz mu doktoruma yazdım hemen cvp alamadım hala çok korkuyorum

Cok cok cok üzüldüm Allah acını hafifletsin gönlüne ferahlık versin. İcten birsekilde dualarımdasınız Allahım önce tüpbebek yolunda emek sarfedenlere sonra tüm isteyenlere nasip etsin. Onca emek onca hayal eminim cok zordur ama lütfen kendini toparla ve güclü ol en azından hamile kalabiliyosun cok sükür. Simdi sıra neden böyle oldugunu öğrenmende. Pıhtılaşma testi yaptırmadıysan yaptır. Embriyoya genetik tanı yaptır. Benim tavsiyem

Ay bugün kötü haberler peşpeşe geliyor cok üzgünüm :( Allah sabır versin inşallah tez vakitte yerini hayırlı bebekle sağlıklı evlatla doldursun. İnşallah herşey gönlünüzdeki gibi olsun

Kızlar iyi akşamlar bana doktorum kızamıkçık testi yaptırmıştı önemli bebeğin sakat doğma riskine karşı diye sonucum pozitif suan inanılmaz gerginim böyle birşey duydunuz mu doktoruma yazdım hemen cvp alamadım hala çok korkuyorum
Zaten pozitif çıkması gerekiyor canım endişe etme yani kızamıkçık bağışıklığın var benimde pozitif çıkmıştı

Back