- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
Kızlar nasılsınız? Cok sacma günler atlattım pecetede böyle siyah kahve gibi bisi gördüm ama jel tortusu mu akıntı mı bilemedim medipol kosuyolu acile gittim. Acil kadın dogumcu baktı baktı bisi yok sonra ben kan sulandırıcı kullanıyorum kanama alanı varsa bırakayım dedim bana surda olabilir belki dedi. Sen yinede ilacını ic kan boşalırsa gel dedi. Şok oldum cıktım. Medicalpark acile gittim. Doğumhanede pratisyen varmıs ona yolladılar. Gittim doğumhane odasında ultrason ama daha ilkel bir ultrason baktı baktı evet bende süphelendim kanama alanından dedi. Ben neresi diyince diğer doktordan cok farklı yeri gösterdi. İlk doktoe ultrason görüntüsü verdi 2. Onu bile vermedi biz o bölgenin fotosunu cektik. Sonra ertesi gün cengizhan kolataya gittim bebeğe güzelce baktı ilk resimde kanama alanı denilen yerin bebeğin tutundugu yer, telefondaki fotonun ise göbek kordonu olduguunu kanama alanı vs olmadıgını artık jeli bırakmamı söyledi. Rahatladım ama öldüm öldüm dirildim bir gecede de doktorlara (doktor denirse)600 tl bayıldım. Ama cok sükür bebeğim iyi :)
Canım çok geçmiş olsun, inşallah bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsın
Kızlar bende akşam üstü gidip serum taktırdım şimdi biraz iyiyim tek muz yiyebildim bunada şükür
Sana da çok geçmiş olsun kuzum, bulantıdan dolayı mı serum taktırdın?