- 15 Eylül 2012
- 8.348
- 6.823
- 398
Şekerim çok düştü bugün belki de ondan iyi geldi canım limonda attım koku versin diye kabuklu kısmından ballı limonlu suda iyi geliyordu ama bu sefer galiba bıkkınlık gelmiş içemiyorum artık geçen gün patatesi haşladım hiç halim yok öyle şeylerle uğraşmaya ilk günden saldım kendimi çünkü bulantıdan çok korkuyorum bu arada kaşarı normalde de sevmem şimdilik bolca kızarmış ekmek ve labne yiyorum eh işte idare ediyorBol şekerli çay mı? Şeker mideni bulandırmıyor mu? Beni şekerli şeyler hatta mandalinanın tatlısı bile bulandırmaya başlıyor. Yalnız bitter kakaolu şeyler iyi geldi bir de bana. Etihoşbeşin bitter kapkara gofreti var ya o bana iyi geliyor bayağı. Ama eğer çıkarırsam biraz zorluyor çıkarırken.
FırIna bütün patates atabilirsin canım üzerine biraz tuz da dök, o da çok iyi geliyor. Sıcakken arasına azcık da kaşar koyuyorum iyi geliyordu.
Umarım uzun sürmez, geçmiş olsunEsasında bende reflü vardır normalde de ama bulantı çok ön planda olduğu için mandalina çok iyi geliyor. Bugün neden bilmiyorum çok ekşime ve reflü oldu. Bir gün öylr bir gün böyle. Hayırlısı artık napalım
Zaten insan bişeye takıyor iyi geliyor, sonra bıkıyor tiksiniyorsun başka şey arıyorsun vs böyle böyle zamanı geçirmeye çalışıyoruz.Şekerim çok düştü bugün belki de ondan iyi geldi canım limonda attım koku versin diye kabuklu kısmından ballı limonlu suda iyi geliyordu ama bu sefer galiba bıkkınlık gelmiş içemiyorum artık geçen gün patatesi haşladım hiç halim yok öyle şeylerle uğraşmaya ilk günden saldım kendimi çünkü bulantıdan çok korkuyorum bu arada kaşarı normalde de sevmem şimdilik bolca kızarmış ekmek ve labne yiyorum eh işte idare ediyor
Ben kadar aldın ki Cnm, bence dikkat edersen toparlarsın sonraki dönemde çok almazsın. Dilersen diyetisyene git işe yararCanım yani bulantı iyi bir şey değil ama şöyle düşünüyorum siz en azından bulantıdan dolayı her şeyi yiyemediniz. Benim bulantı da olmadığı için canımın istediği her şeyi yedim içtim, şimdi de kendime çok kızıyorumİnşallah bundan sonrasında kilo almam
Ben kadar aldın ki Cnm, bence dikkat edersen toparlarsın sonraki dönemde çok almazsın. Dilersen diyetisyene git işe yararBEnim de bulantım yok :)
Amin canımZaten insan bişeye takıyor iyi geliyor, sonra bıkıyor tiksiniyorsun başka şey arıyorsun vs böyle böyle zamanı geçirmeye çalışıyoruz.
Ben zaten artık geçiyor herhalde demeyeceğim kendimi nazar ediyorum galiba. Tekrar kötüleşiyorum. Bugün çok fenayım bulantı sonra bi ekşime şimdi ağrıyor midem, çözümsüz kaldım. Allah hepimize sağlık sıhhat versin.
Canım ya al sana bulantı demiyorum valla ben nasıl birşey olduğunu biliyorum. Tabii ki olması bir gebeliğin olduğunu belli ediyor inşallah o açıdan seviniyoruz ama kolay değil tabii. Ben de 2-3 gündür yine fenalardayım. Zofran almamak için direndim ama bu saatler benim yoğunlaştığım saatler. Fırın Patates yedim, mandalina yedim. Bulanırsa alacağım zofer, dün akşamki çıkarma çok fenaydu çünkü.Amin canım
Dünden beri zoferde işe yaramadı çıkaramadım da komşum geldi sağolsun çay yaptı içtim zorlada olsa bugün çok kötüyüm telefona bile bakamadım kalkıp daha jelimi yapcam da kalkıp dolaşcam Rabbim yardımcımız olsun al sana bulantı dediğini duyar gibiyim
Sağol canım benim iyi ki varsınCanım ya al sana bulantı demiyorum valla ben nasıl birşey olduğunu biliyorum. Tabii ki olması bir gebeliğin olduğunu belli ediyor inşallah o açıdan seviniyoruz ama kolay değil tabii. Ben de 2-3 gündür yine fenalardayım. Zofran almamak için direndim ama bu saatler benim yoğunlaştığım saatler. Fırın Patates yedim, mandalina yedim. Bulanırsa alacağım zofer, dün akşamki çıkarma çok fenaydu çünkü.
Allah yardımcımız olsun, bize ve bebişlere sağlık versin inşallah
Büyümüştür arkadaşım merak etme Allah’a emanet onlar . Hayırlı haberlerle gel inşşallahSağol canım benim iyi ki varsın
Bende öğlenden beri haşlanmış patates yemeye çalışıyorum yanında ayvayla ayağa kalktıkça başım dönüyor yarın kontrol var yüreğim ağzımda gidicem İnşâAllah güzelce büyümüştür miniğimYarın büyük gün transfere göre 6+2 olcaz sata göre 5+5 olacak hayırlısı ile görelim
Canım Allah'ın izniyle yolundadır herşey merak etme. Yarın güzel haberlerini dört gözle bekliyor olacağım.Sağol canım benim iyi ki varsın
Bende öğlenden beri haşlanmış patates yemeye çalışıyorum yanında ayvayla ayağa kalktıkça başım dönüyor yarın kontrol var yüreğim ağzımda gidicem İnşâAllah güzelce büyümüştür miniğimYarın büyük gün transfere göre 6+2 olcaz sata göre 5+5 olacak hayırlısı ile görelim
Büyümüştür arkadaşım merak etme Allah’a emanet onlar . Hayırlı haberlerle gel inşşallah
Çok sağolun kızlar amin İnşâAllah hakkımızdan hayırlısı olsun hepimiz içinCanım Allah'ın izniyle yolundadır herşey merak etme. Yarın güzel haberlerini dört gözle bekliyor olacağım.
Kontrolün kaçta canım? Çıkar çıkmaz yaz mutlaka :) inşallah her şeyi yolunda göreceksin, bir sıkıntı olmayacak.Çok sağolun kızlar amin İnşâAllah hakkımızdan hayırlısı olsun hepimiz için
Canım çok teşekkürler şimdi eve geldik çok şükür kesemiz düzelmiş ve büyümüş yolk sac oluşmuş ama kalp atışı göremedik henüz doktor normal dedi ama çoğu arkadaş bu haftalarda duymuş galiba. 15 gün sonrasına randevu aldım İnşâAllah herşey yolunda giderKontrolün kaçta canım? Çıkar çıkmaz yaz mutlaka :) inşallah her şeyi yolunda göreceksin, bir sıkıntı olmayacak.
İyi ki doğmuşsun cnm nice mutlu sağlıklı minnoşunla uzun senelereGünaydın kızlar bugün 29 yaşına girdim
İnşallah Rabbim 29 yaşında anneliği nasip eder, hepimizin bıcırıkları sağlıkla gelsin inşallah
Hadiii gözün aydın arkadaşım bak rabbim yardım ediyor , merak etme ben de kalp atışı duyamadım haftaya inşallah . 6+4 deyimCanım çok teşekkürler şimdi eve geldik çok şükür kesemiz düzelmiş ve büyümüş yolk sac oluşmuş ama kalp atışı göremedik henüz doktor normal dedi ama çoğu arkadaş bu haftalarda duymuş galiba. 15 gün sonrasına randevu aldım İnşâAllah herşey yolunda gider
Çok sağol canımHadiii gözün aydın arkadaşım bak rabbim yardım ediyor , merak etme ben de kalp atışı duyamadım haftaya inşallah . 6+4 deyim
Çok teşekkür ederim canım benimİyi ki doğmuşsun cnm nice mutlu sağlıklı minnoşunla uzun senelere
Canım çok güzel haber tebrik ederim bende gripten fenayım giremedim buralara hiç bende doktordan döndüm kalbimiz pıt pıt maşallah ama doktor başta duyamayabiliriz normal dedi bana da üzülmeyeyim diye sonradan duyduk ama seninki de normal yani sıkma canını sakın. İnşallah 2 hafta sonra güzel kalp atışlarını duyarsın ben hala inanamıyorum şaka gibiCanım çok teşekkürler şimdi eve geldik çok şükür kesemiz düzelmiş ve büyümüş yolk sac oluşmuş ama kalp atışı göremedik henüz doktor normal dedi ama çoğu arkadaş bu haftalarda duymuş galiba. 15 gün sonrasına randevu aldım İnşâAllah herşey yolunda gider
nice güzel sağlıklı yılların olsun cnm bebeğinle daha mutlu yaşlara inş.Günaydın kızlar bugün 29 yaşına girdim
İnşallah Rabbim 29 yaşında anneliği nasip eder, hepimizin bıcırıkları sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?