- 15 Eylül 2012
- 8.346
- 6.822
- 398
MâşâAllah canım ne güzel gözün aydın. Çok çok geçmiş olsun bende bulantılarımla cebelleşiyorum. Biz biraz temkinliyiz bu konularda ağzımız yandı bi kere kalp atışı falan bugün bende umutluydum ama göremedik cihazla mı alakalı nedir artık güzel düşünmek istiyorum her seferinde olumsuz haber alcaz diye kendimizi ona göre alıştırıyoruz hiç bişeye sevinemiyoruz bu günlere de hamdolsun Rabbim bu sefer devamını getirsin İnşâAllah hepimizeCanım çok güzel haber tebrik ederim bende gripten fenayım giremedim buralara hiç bende doktordan döndüm kalbimiz pıt pıt maşallah ama doktor başta duyamayabiliriz normal dedi bana da üzülmeyeyim diye sonradan duyduk ama seninki de normal yani sıkma canını sakın. İnşallah 2 hafta sonra güzel kalp atışlarını duyarsın ben hala inanamıyorum şaka gibi
Nice yıllara canımGünaydın kızlar bugün 29 yaşına girdim
İnşallah Rabbim 29 yaşında anneliği nasip eder, hepimizin bıcırıkları sağlıkla gelsin inşallah
Güzel düşün güzel olsun inş. Ben inanıyorum bir sonraki randevuda güzel şeyler yazacaksın buraya benimde mesela bulantım başlamadı oda bnm canımı sıkıyor ki korkuyordum hep kötü geçirirmiyim diye herşeyin hayırlısıMâşâAllah canım ne güzel gözün aydın. Çok çok geçmiş olsun bende bulantılarımla cebelleşiyorum. Biz biraz temkinliyiz bu konularda ağzımız yandı bi kere kalp atışı falan bugün bende umutluydum ama göremedik cihazla mı alakalı nedir artık güzel düşünmek istiyorum her seferinde olumsuz haber alcaz diye kendimizi ona göre alıştırıyoruz hiç bişeye sevinemiyoruz bu günlere de hamdolsun Rabbim bu sefer devamını getirsin İnşâAllah hepimize
Teşekkür ederim canım benimNice yıllara canım
Amin inşallahnice güzel sağlıklı yılların olsun cnm bebeğinle daha mutlu yaşlara inş.
Oh çok şükür :)Canım çok teşekkürler şimdi eve geldik çok şükür kesemiz düzelmiş ve büyümüş yolk sac oluşmuş ama kalp atışı göremedik henüz doktor normal dedi ama çoğu arkadaş bu haftalarda duymuş galiba. 15 gün sonrasına randevu aldım İnşâAllah herşey yolunda gider
İyi ki doğdun nice güzel, sağlıklı, bebişli annecik yaşların olsun inşallahGünaydın kızlar bugün 29 yaşına girdim
İnşallah Rabbim 29 yaşında anneliği nasip eder, hepimizin bıcırıkları sağlıkla gelsin inşallah
Maşallah canım, Allah bir ömür sağlıkla kalbinin pıt pıt atmasını nasip etsinCanım çok güzel haber tebrik ederim bende gripten fenayım giremedim buralara hiç bende doktordan döndüm kalbimiz pıt pıt maşallah ama doktor başta duyamayabiliriz normal dedi bana da üzülmeyeyim diye sonradan duyduk ama seninki de normal yani sıkma canını sakın. İnşallah 2 hafta sonra güzel kalp atışlarını duyarsın ben hala inanamıyorum şaka gibi
Karamsarlık yok, hep umutluyuz, Yaradan boynumuzu bükük bırakmaz inşallahMâşâAllah canım ne güzel gözün aydın. Çok çok geçmiş olsun bende bulantılarımla cebelleşiyorum. Biz biraz temkinliyiz bu konularda ağzımız yandı bi kere kalp atışı falan bugün bende umutluydum ama göremedik cihazla mı alakalı nedir artık güzel düşünmek istiyorum her seferinde olumsuz haber alcaz diye kendimizi ona göre alıştırıyoruz hiç bişeye sevinemiyoruz bu günlere de hamdolsun Rabbim bu sefer devamını getirsin İnşâAllah hepimize
İnşâAllah canım. Bulantın başlamasın aman :) doktorum öbür hamilelikte bulantılı gebelik sağlıklı olduğunun göstergesi demişti bugün diyo ki sen o tezimi çürüttün :) yani bulantı olması da çok önemli değilmişGüzel düşün güzel olsun inş. Ben inanıyorum bir sonraki randevuda güzel şeyler yazacaksın buraya benimde mesela bulantım başlamadı oda bnm canımı sıkıyor ki korkuyordum hep kötü geçirirmiyim diye herşeyin hayırlısı
Çok şükür canım çok sağol İnşâAllah devamı gelirOh çok şükür :)
Bin kere maşallah. Bak boşuna stres yapmışsın. Doktorun da erken gidince olayı iyi kontrol edemedi galiba. Neyse çok şükür, gözün aydın
Amin cansın senKaramsarlık yok, hep umutluyuz, Yaradan boynumuzu bükük bırakmaz inşallah
Saol cnm Allah razı olsun hepimizin yavrusunun öyleMaşallah canım, Allah bir ömür sağlıkla kalbinin pıt pıt atmasını nasip etsin
Ben hesaplamadım cnm , zaten kafam karışık her uygulama farklı dior:) cumsrtesi yücel hoca 6 hafta dedi ordan gidiyorum. Sat benim 20 EylülÇok sağol canımAslında ben son adet tarihine göre hesaplıyorum sen nasıl hesapladın transfere göre 6+2
Benimde sat 21 eylül :) sen ne zaman gideceksin bi daha yücel beye gidecek misin doktorum benden bazı tahliller istedi onlar için devlet hastanesine gidicem belki yücel beye de giderim ekstraBen hesaplamadım cnm , zaten kafam karışık her uygulama farklı dior:) cumsrtesi yücel hoca 6 hafta dedi ordan gidiyorum. Sat benim 20 Eylül
Şampuandan olabilir canım uzun süre aynı şampuan döküyor saçları e hormonlarda altüst ben bioblas kullanıyorum baya iyi geldiYa benim saçlarım çok dökülüyor, 7. Haftada başladı 2 haftadır böyle. Neden oluyodur anlamıyorum
Canım gözün aydın olsun kalp atışı için çok erken sat A göre 6.3 duyuldu benim boşa gerilme şimdiCanım çok teşekkürler şimdi eve geldik çok şükür kesemiz düzelmiş ve büyümüş yolk sac oluşmuş ama kalp atışı göremedik henüz doktor normal dedi ama çoğu arkadaş bu haftalarda duymuş galiba. 15 gün sonrasına randevu aldım İnşâAllah herşey yolunda gider
Arka arkayayız:) peki biz kaç haftalığızBenimde sat 21 eylül :) sen ne zaman gideceksin bi daha yücel beye gidecek misin doktorum benden bazı tahliller istedi onlar için devlet hastanesine gidicem belki yücel beye de giderim ekstra
Benim sat da 21 Eylül :) ay tarihlerimiz yakın 3 kişiyiz ne güzelBenimde sat 21 eylül :) sen ne zaman gideceksin bi daha yücel beye gidecek misin doktorum benden bazı tahliller istedi onlar için devlet hastanesine gidicem belki yücel beye de giderim ekstra
Sağol İnşâAllah canım Rabbim nasip etsin elden bişey gelmiyorCanım gözün aydın olsun kalp atışı için çok erken sat A göre 6.3 duyuldu benim boşa gerilme şimdi
ben sata göre hesaplıyorum çünkü transfere göre geri kalıyoruzArka arkayayız:) peki biz kaç haftalığızben yücel hoca da devam ediyorum şimdilik . Cumartesi 2. Randevum var geçen hafta testleri verdi bugün çalıştığım Laboratuvarda yaptıracağım . Sonrasında takip doktoru seçicem inşialah nasipse b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?