Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doktoruna sordun mu sivilce için limon ve maden suyu karışımı çok iyi geliyor pamukla sil ağrıyı da alıyor limon yerine elma sirkesi de oluyor ama gebelikte sirke zararlı mı tam bilmiyorumKızlar bir soru daha. Bende alnımda ve yaka ğöğüs bölgemde acayip bir sivilcelenme oldu. Ne ergenliğimde böyle bir şey oldu ne de diğer gebeliklerimde. Böyle olan var mı? Ne yapsam bilemiyorum. Yüzümü uygun bir temizleyici ile yıkıyorum ama yaka yanlara boyunlarıma doğru da yayıldı. Azcık da kaşınıyor bazen. Şaşkınım ne yapsam?
Sağol canım. Zararı olmaz, yeşillikleri vs hep sirkeyle yıkayon vs diyorlar. Sirke kokusunu sevmem ama herşeye çare :)Canım doktoruna sordun mu sivilce için limon ve maden suyu karışımı çok iyi geliyor pamukla sil ağrıyı da alıyor limon yerine elma sirkesi de oluyor ama gebelikte sirke zararlı mı tam bilmiyorum
Valla ben sirkeylede denedim limonla da ikiside çok iyi geldi sirkenin kokusuna dayanamazsan eğer limon deneSağol canım. Zararı olmaz, yeşillikleri vs hep sirkeyle yıkayon vs diyorlar. Sirke kokusunu sevmem ama herşeye çare :)
Kızlar bir soru daha. Bende alnımda ve yaka ğöğüs bölgemde acayip bir sivilcelenme oldu. Ne ergenliğimde böyle bir şey oldu ne de diğer gebeliklerimde. Böyle olan var mı? Ne yapsam bilemiyorum. Yüzümü uygun bir temizleyici ile yıkıyorum ama yaka yanlara boyunlarıma doğru da yayıldı. Azcık da kaşınıyor bazen. Şaşkınım ne yapsam?
Yani o kadar gerçekçi oluyor ki sabah uyanınca eşimle konuşmadım bi süre, geldi özür diledi falan, artık o da alıştı durumaHayır olsun İnşâAllah:) ilginç kız seni bende bazen buna benzer rüyalar görünce eşime sinirleniyorum adamcağızda ne olduğunu anlamıyor:)
Ay çatlıcam gülmekten :))
Canım yine döktürmüşsün:)
Bende başladım rüyalara :) Rabbim hayırlara çıkarsın özür dilemesi de güzelmiş aferin :)Yani o kadar gerçekçi oluyor ki sabah uyanınca eşimle konuşmadım bi süre, geldi özür diledi falan, artık o da alıştı duruma
Sen de paylaş gördüklerini kuzum :) Sonra hatırladıkça güleriz :)Bende başladım rüyalara :) Rabbim hayırlara çıkarsın özür dilemesi de güzelmiş aferin :)
Mandalina beni çok kurtardı bu dönemde. Bende de iki gündür acayip bir mide yanması, ekşime başladı. Biraz gaviscon içtim ama çok kesmedi.
Strongmom_ ın tavsiyesini deneyeceğim bakalım sirke olabilir veya limon. İlaç krem kullanamayız.aynı durumdan bende müzdaribim, hayatımın hiç bir döneminde sivilce nedir bilmedim 7+1 hamileyim 1 haftadır aynı sorun bende de var eger bir care bulursan paylaş lütfen:)
Akşam üzeri azıcık sızdım bişiler gördüm ama hatırlayamıyorum :)Öyle oldu kuzum :)) Sende yok mu yeni rüya?
Ayva yiyorum ben sabahtan beri daha yeni ekmek peynir yemeye çalışıyorum bol şekerli açık çaylaMandalina beni çok kurtardı bu dönemde. Bende de iki gündür acayip bir mide yanması, ekşime başladı. Biraz gaviscon içtim ama çok kesmedi.
Ayva da yerim diye aldım unuttum dolapta he.
Turunçgiller mide yanması ve reflüyü tetikler, buna dikkat edin..Mandalina beni çok kurtardı bu dönemde. Bende de iki gündür acayip bir mide yanması, ekşime başladı. Biraz gaviscon içtim ama çok kesmedi.
Ayva da yerim diye aldım unuttum dolapta he.
Valla benim rüyalarım çok karışık ve hep bilinç altı korkularımdan oluşuyor saçma sapan şeyler :) ama bu aldatılma rüyalarından bende görmüştüm eşim o sırada horluyordu adamı yataktan aşağı atacaktım gücüm yetseydi ittirdim ama düşmedi bi uyandı ne oluyo yaaa dedi :) bende ses yok :)Sen de paylaş gördüklerini kuzum :) Sonra hatırladıkça güleriz :)
Bol şekerli çay mı? Şeker mideni bulandırmıyor mu? Beni şekerli şeyler hatta mandalinanın tatlısı bile bulandırmaya başlıyor. Yalnız bitter kakaolu şeyler iyi geldi bir de bana. Etihoşbeşin bitter kapkara gofreti var ya o bana iyi geliyor bayağı. Ama eğer çıkarırsam biraz zorluyor çıkarırken.Ayva yiyorum ben sabahtan beri daha yeni ekmek peynir yemeye çalışıyorum bol şekerli açık çayla
Esasında bende reflü vardır normalde de ama bulantı çok ön planda olduğu için mandalina çok iyi geliyor. Bugün neden bilmiyorum çok ekşime ve reflü oldu. Bir gün öylr bir gün böyle. Hayırlısı artık napalımTurunçgiller mide yanması ve reflüyü tetikler, buna dikkat edin..