• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Kızlar 12. Haftadan sonra ne takviyeler kullanıyorsunuz? Multivitamin, demir, omega 3 olarak? Doktorlarınız ne tavsiye etti?

Kızlar bir soru daha. Bende alnımda ve yaka ğöğüs bölgemde acayip bir sivilcelenme oldu. Ne ergenliğimde böyle bir şey oldu ne de diğer gebeliklerimde. Böyle olan var mı? Ne yapsam bilemiyorum. Yüzümü uygun bir temizleyici ile yıkıyorum ama yaka yanlara boyunlarıma doğru da yayıldı. Azcık da kaşınıyor bazen. Şaşkınım ne yapsam?

Kızlar bir soru daha. Bende alnımda ve yaka ğöğüs bölgemde acayip bir sivilcelenme oldu. Ne ergenliğimde böyle bir şey oldu ne de diğer gebeliklerimde. Böyle olan var mı? Ne yapsam bilemiyorum. Yüzümü uygun bir temizleyici ile yıkıyorum ama yaka yanlara boyunlarıma doğru da yayıldı. Azcık da kaşınıyor bazen. Şaşkınım ne yapsam?
Canım doktoruna sordun mu sivilce için limon ve maden suyu karışımı çok iyi geliyor pamukla sil ağrıyı da alıyor limon yerine elma sirkesi de oluyor ama gebelikte sirke zararlı mı tam bilmiyorum

Canım doktoruna sordun mu sivilce için limon ve maden suyu karışımı çok iyi geliyor pamukla sil ağrıyı da alıyor limon yerine elma sirkesi de oluyor ama gebelikte sirke zararlı mı tam bilmiyorum
Sağol canım. Zararı olmaz, yeşillikleri vs hep sirkeyle yıkayon vs diyorlar. Sirke kokusunu sevmem ama herşeye çare :)

aynı durumdan bende müzdaribim, hayatımın hiç bir döneminde sivilce nedir bilmedim 7+1 hamileyim 1 haftadır aynı sorun bende de var eger bir care bulursan paylaş lütfen:)

Hayır olsun İnşâAllah:) ilginç kız seni bende bazen buna benzer rüyalar görünce eşime sinirleniyorum adamcağızda ne olduğunu anlamıyor:)
Yani o kadar gerçekçi oluyor ki sabah uyanınca eşimle konuşmadım bi süre, geldi özür diledi falan, artık o da alıştı duruma :D

E Elifellam kuzum her mandalina yedikçe aklıma geliyorsun dua ediyorum :) sabahtan beri hiç bişey yemedim sadece ayva mandalina kraker. Ayvada çok iyi geliyor birde havuç
Mandalina beni çok kurtardı bu dönemde. Bende de iki gündür acayip bir mide yanması, ekşime başladı. Biraz gaviscon içtim ama çok kesmedi.
Ayva da yerim diye aldım unuttum dolapta he.

Mandalina beni çok kurtardı bu dönemde. Bende de iki gündür acayip bir mide yanması, ekşime başladı. Biraz gaviscon içtim ama çok kesmedi.
Ayva da yerim diye aldım unuttum dolapta he.
Ayva yiyorum ben sabahtan beri daha yeni ekmek peynir yemeye çalışıyorum bol şekerli açık çayla

Sen de paylaş gördüklerini kuzum :) Sonra hatırladıkça güleriz :)
Valla benim rüyalarım çok karışık ve hep bilinç altı korkularımdan oluşuyor saçma sapan şeyler :) ama bu aldatılma rüyalarından bende görmüştüm eşim o sırada horluyordu adamı yataktan aşağı atacaktım gücüm yetseydi ittirdim ama düşmedi bi uyandı ne oluyo yaaa dedi :) bende ses yok :)

Ayva yiyorum ben sabahtan beri daha yeni ekmek peynir yemeye çalışıyorum bol şekerli açık çayla
Bol şekerli çay mı? Şeker mideni bulandırmıyor mu? Beni şekerli şeyler hatta mandalinanın tatlısı bile bulandırmaya başlıyor. Yalnız bitter kakaolu şeyler iyi geldi bir de bana. Etihoşbeşin bitter kapkara gofreti var ya o bana iyi geliyor bayağı. Ama eğer çıkarırsam biraz zorluyor çıkarırken.
FırIna bütün patates atabilirsin canım üzerine biraz tuz da dök, o da çok iyi geliyor. Sıcakken arasına azcık da kaşar koyuyorum iyi geliyordu.

Turunçgiller mide yanması ve reflüyü tetikler, buna dikkat edin..
Esasında bende reflü vardır normalde de ama bulantı çok ön planda olduğu için mandalina çok iyi geliyor. Bugün neden bilmiyorum çok ekşime ve reflü oldu. Bir gün öylr bir gün böyle. Hayırlısı artık napalım

Back