Olmaz olmaz Allah'ın izniyle korkma o kadar kilolu insan var ki daha bugün bi akrabamızın hamilelik haberini aldım şoka girdim kadının üçüncü çocuğu daha geçen ay sünnet yaptı oğluna hatta kadının elbisesini falan da eleştirdik bu kadar kilolu ama neden üzerine uygun bol ve yakışan bi elbise giymemiş diye zaten kiloluydu meğer hamileymiş:) hemde 6 aylık yani o zaman 5 aylıkmış:) benim bebeğimde dursaydı onunla aynı gidiyormuşuz kadınla karşılaşmıştık o beni biliyordu ama söylememişti insanlar ne ketum
Neyse konuyu değiştirdim kusura bakma bu bayan hep 80-90 belki daha fazladır kilosu çok Rabat gebelik geçirdi kimse hamile olduğunu anlamıyordu sezaryen oldu ilk gün ayağa kalktı ben aynı sezaryen gibi miyom ameliyatı olmuştum 15 gün iki büklüm gezmiştim ne nazlı insanlar var diyordu :)
Kız kardeşim diyor ki senin bu halinle gebeliğini saklaman ne mümkün sürekli yorgun bulantı halinde ben :)
Bu arada 33 yaşındayım canım ilk gebelikte 66-67 kiloydum 60-61 kilo olmuştum şimdi 62 ile başladım bugün bi baktım 61leri gördüm bakalım şu an hiç kilo umrumda değil versem de alsam da :)yeter ki sağlıklı olalım hem kendimiz hem bebeğimiz