• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Ben detaylıdan sonra dayanamam artık, belki amniyosentez yapılır bilmiyorum ama yapılır da inşallah temiz çıkarsa beni kimse tutamaz :)
Canım inşallah gerek kalmaz amniyosenteze falan. Ben dörtlüyü yaptırıcam, bir de ayrıntılı ultrasonu. Diğerlerini istemiyorum. Allah korusun riskleri var.

Gittim kuzumm çimdi çıktık :) herşey yolunda keseyi gördük çok şükür rabbime hamd olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım:nazar: haftasına göreymiş herşey . 6 haftalıkmışız:KK200: haftaya cumartesi kontrol kalp atışları için :dua:[/QU. Canımm maşallah şimdi level 2kalp atışlarında sıra inanıyorum bebeğini alacaksın kucağına @kanaryamm sırada sen varsın canım hayırlısıyla

Amin canım. Allah gebeliği zor geçen herkese güç kuvvet versin, kolay değil ama bugünlere ulaşmak için çok dua ettik. O yüzden ben çıkarıp çıkarıp sırıtarak geliyorum eşim çok gülüyor bana :)
Valla nasıl bir psikoloji bu gerçekten çok haklısın ben çıkardıkçada eşim zevkten ölüyor olsun olsun demekki herşey yolunda sevinelim diyor :KK70:

Aminn canım hepimize işallah 11hafadayız şükür sabırla bulantılar bitsin bebeğimi hissedeyim diye bekliyorum :KK66:

İnşallah canım o günler de gelir hayırlısıyla ❤️ Ben yarın 17.haftaya giricem ama hala hissedemiyorum. 18'de başlıyormuş hissetmeler ama öncesinde hissedenler de varmış :)

Valla nasıl bir psikoloji bu gerçekten çok haklısın ben çıkardıkçada eşim zevkten ölüyor olsun olsun demekki herşey yolunda sevinelim diyor :KK70:
İlginç bir psikoloji. Allah güç kuvvet veriyor gerçekten. Normalde üşütüp veya besin zehirlenmesi geçitip istifra etsem 1 gün ayağa kalkamam. Her gün çıkarıyorum ama Allah gücünü veriyor şükür.
Eşlerimiz de hep bizden bi işaret bekliyorlar ne yapsınlar:)

İlginç bir psikoloji. Allah güç kuvvet veriyor gerçekten. Normalde üşütüp veya besin zehirlenmesi geçitip istifra etsem 1 gün ayağa kalkamam. Her gün çıkarıyorum ama Allah gücünü veriyor şükür.

Benim eşim de bir gece canım künefe istedi diye nasıl sevinmişti, hemen hazırlandı çıktı, arkadaşını aramış eşim aşerdi diye, WhatsApp grubunda paylaşmış bu saatte künefeci arıyorum diye, künefeciye bile eşim aşerdi de ondan geldim demiş :D Halbuki sadece birazcık canım istemişti, aşermemiştim :D

Hepimizin eşi aynı desene:) bugün zofere start verdim çünkü lokmalar ağzımda birikti:KK43: 8lik ilacı 4e böldüm çeyrek içtim birden yüklenmeyeyim diye İnşâAllah iyi gelir. Bi saat lavaboda bekledim çıkaramadım da o daha kötü zorlayınca fena oluyorum mide boş çünkü

Hepimizin eşi aynı desene:) bugün zofere start verdim çünkü lokmalar ağzımda birikti:KK43: 8lik ilacı 4e böldüm çeyrek içtim birden yüklenmeyeyim diye İnşâAllah iyi gelir. Bi saat lavaboda bekledim çıkaramadım da o daha kötü zorlayınca fena oluyorum mide boş çünkü
Canım geçmiş olsun. Çıkaramamak da fena. Çıkardan rahatlayacskdın mide boş su çıkıyor vs. Zor şeyler. Zofer ben de cuma cmt aldım peşpeşe 4 mg. Bugün almadım. Sen de her gün değil en azından gün aşırı 4 mg almaya çalış bence.
Ya bi de ben etsiz çiğ köfteye sardım iki gündür. Etsiz olduğu için sorun yoktur inşallah.Çok az neredeyse çeyrek çiğ köfte bol limon turşu nar ekşisi vs koyup yedim valla. Sonra biraz kasıyor ama çok rahatsız etmedi üstüne mandalin yiyince.

Benim eşim de bir gece canım künefe istedi diye nasıl sevinmişti, hemen hazırlandı çıktı, arkadaşını aramış eşim aşerdi diye, WhatsApp grubunda paylaşmış bu saatte künefeci arıyorum diye, künefeciye bile eşim aşerdi de ondan geldim demiş :KK70: Halbuki sadece birazcık canım istemişti, aşermemiştim :KK70:
Maşallah eşinle uyumlusunuz desene, eğlencelisiniz. Minnoşunuz da sizin gibi mutlu, eğlenceli sağlıklı olsun inşallah.
Bu arada dün gece sana rakip bir rüya gördüm :)
Jet sosyetenin bir bölümünde oynayacakmışım. kendi kendime diyorum Ki eyvahhh diziyi de hiç izlemiyoeum bıraktım. Son bölümü falan bi açıp izleyeyim rezil olmayayım diyorum :)

Maşallah eşinle uyumlusunuz desene, eğlencelisiniz. Minnoşunuz da sizin gibi mutlu, eğlenceli sağlıklı olsun inşallah.
Jet sosyetenin bir bölümünde oynayacakmışım. kendi kendime diyorum Ki eyvahhh diziyi de hiç izlemiyoeum bıraktım. Son bölümü falan bi açıp izleyeyim rezil olmayayım diyorum :)
İnşallah canım amin ❤️ teşekkür ederiz :21:
Vaaav seninki baya üst düzey bir rüya olmuş :KK53: Acaba rolün neydi :deli:

:)
Rolü bilmiyorum rezil olacağım hemen bi iki bölüm izleyeyim stresinden onu düşünemedim galiba :)

Çok hoş canım ya :))
Bu arada diyet listesi için teşekkür ederim kuzum. İnternette kilolu hamileliğin sakıncalarıyla ilgili yine türlü türlü şeyler yazıyor. Artık kararımı verdim şekeri bırakarak başlıyorum inşallah :KK49:

Canım geçmiş olsun. Çıkaramamak da fena. Çıkardan rahatlayacskdın mide boş su çıkıyor vs. Zor şeyler. Zofer ben de cuma cmt aldım peşpeşe 4 mg. Bugün almadım. Sen de her gün değil en azından gün aşırı 4 mg almaya çalış bence.
Ya bi de ben etsiz çiğ köfteye sardım iki gündür. Etsiz olduğu için sorun yoktur inşallah.Çok az neredeyse çeyrek çiğ köfte bol limon turşu nar ekşisi vs koyup yedim valla. Sonra biraz kasıyor ama çok rahatsız etmedi üstüne mandalin yiyince.
Ya yerim senin mandalinanı ❤️:) çok sağol
Bugün bide kayınvalideme gitmiştik kahvaltıya herkes yedi kalktı ben anca ilaç biraz etki edince yedim iki üç lokma çok şükür akşama doğru daha iyiyim yemekte yiyebildim ama yine başlıyor yavaştan ama mutluyum ☺️
Bu arada doktorum bu zofere çok güveniyor nedense bana 8lik günde iki kere içebilirsin demişti ben 4e böldüm:)

Çok tatlısın ya :) bende ilk başlarda seyretmemiştim bi kaç bölümdür izliyorum sen girince daha bi Reytingler artar :)

Çok hoş canım ya :))
Bu arada diyet listesi için teşekkür ederim kuzum. İnternette kilolu hamileliğin sakıncalarıyla ilgili yine türlü türlü şeyler yazıyor. Artık kararımı verdim şekeri bırakarak başlıyorum inşallah :KK49:
Benim de bugün tam 13 doldu canım çok şükür. Biraz bulantı ve çıkarma yoluna girecek gibi. Tam bi toparlanınca ben de biraz kendime çeki düzen vereceğim. Birebir liste uygulamasam da ekmek, pirinç, şeker kısıtlama olayına gireceğim inşallah

Ya yerim senin mandalinanı ❤️:) çok sağol
Bugün bide kayınvalideme gitmiştik kahvaltıya herkes yedi kalktı ben anca ilaç biraz etki edince yedim iki üç lokma çok şükür akşama doğru daha iyiyim yemekte yiyebildim ama yine başlıyor yavaştan ama mutluyum ☺️
Bu arada doktorum bu zofere çok güveniyor nedense bana 8lik günde iki kere içebilirsin demişti ben 4e böldüm:)
Sen yine de mümkün mertebe az kullanmaya çalış canım. Ben daha öncekilerde çok araştırmıştım. Zaten biliyorsun kemoterapi hastalarının bulantıları için. Hamilelik için bir zararı olduğuna dair pek veri yok ama çok fazla araştırma çalışma da yok. Hamilelikte mottomuz minumum ilaç, kimyasal kullanımı olmalı

Benim de bugün tam 13 doldu canım çok şükür. Biraz bulantı ve çıkarma yoluna girecek gibi. Tam bi toparlanınca ben de biraz kendime çeki düzen vereceğim. Birebir liste uygulamasam da ekmek, pirinç, şeker kısıtlama olayına gireceğim inşallah

Canım yani bulantı iyi bir şey değil ama şöyle düşünüyorum siz en azından bulantıdan dolayı her şeyi yiyemediniz. Benim bulantı da olmadığı için canımın istediği her şeyi yedim içtim, şimdi de kendime çok kızıyorum :KK43: İnşallah bundan sonrasında kilo almam :dua:

Back