Gittim kuzumm çimdi çıktık :) herşey yolunda keseyi gördük çok şükür rabbime hamd olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım haftasına göreymiş herşey . 6 haftalıkmışız haftaya cumartesi kontrol kalp atışları için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim kuzumm çimdi çıktık :) herşey yolunda keseyi gördük çok şükür rabbime hamd olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım haftasına göreymiş herşey . 6 haftalıkmışız haftaya cumartesi kontrol kalp atışları için
Çok şükür canım gözünüz aydın amin İnşâAllah bende sağlıkla görürüm darısı başımızaGittim kuzumm çimdi çıktık :) herşey yolunda keseyi gördük çok şükür rabbime hamd olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım haftasına göreymiş herşey . 6 haftalıkmışız haftaya cumartesi kontrol kalp atışları için
Benim geçen hafta 4+3te 0,69 cm çıkmıştı doktor canımı sıkmıştı birde kese düzenli değil demişti İnşâAllah toparlanmıştırCanım gözün aydın çok sevindim
6 haftalık daha mini minnacık, çok yolu var ama her anın tadını çıkar annesi
Kese boyutu ne kadarmış söyledi mi canım? Bizim 11 mm çıkmıştı. Fasulye şeklindeydi aynı
Canım 4.hafta için gayet normal ölçüsü. Biz 6.haftada gitmiştik kese için. Zaten günde 1-2mm büyüyormuş.Benim geçen hafta 4+3te 0,69 cm çıkmıştı doktor canımı sıkmıştı birde kese düzenli değil demişti İnşâAllah toparlanmıştır
Oo mandalina benim baş kahramanın. En eciş bücüş, yeşil küçükleri alıyorum özellikle ekşi olsun diye. Limon vs çok iyi geliyor bana.Deneme zaten boşver gebelik bulantısı bambaşka bir şey zofer kurtarıcı bende dünden beri bulantı var sen mandalina iyi geliyor demiştin bende ne alaka nasıl iyi gelir ki diyordum bende başladım mandalina gerçekten iyi geliyormuş teşekkürler:)
Canım ben 3 haftadır raporluyum, 2 hafta daha aldım geçmesini bekliyorum. Benim saatlerim var. Sabah çok erken bulanıyor, uyansam da uyumaya devam etmeye çalışıyorum. Tost yiyorum çok iyi geliyor. 2-3 saat tutuyor, sonra acıkmaya başlıyorum birşey yemezse o anda daha başa çıkamıyorum açlıktan da çıkarıyorum. Tam o saatlerde kuru bişiler yemeye çalışıyorum. Sonra daha yemiyorum akşam vs ve gece de mutlaka çıkarıyorum. O nedenle bi yere çıkacaksam öğle saatinde gidiyorum ama çok nadir dışarı çıkıyorum çünkü doktora bile gidiyorum elim ayağım kesiliyor. Böyle işte..
Evet tabii hepimizin inşallah sağlıkla..Ayy kuzum bilemedim ki İlk defa rüyamda kız bebek gördüm
Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah
Elif Ela diye bi öğrencim var çok hanım hanımcık, çok da çalışkan inşallah biraz daha büyüyünce kararın netleşir annesi sağlıkla gelsin
Ben de eşim de en başlarda kız çok istiyorduk. İlk gebeliğim kızdı çok mutluyduk üstüne bir sürü şey yaşayınca erkeği kızı kalmadı. Son dönemde erkekler de hoşuma gitmeye başladı. Şu an ne gelse kabulüm fazlasıyla bin şükürle. Artık iki doktor kız deyince canım bişiler almak istedi ama çook erken tabii şu an saçma.Demek ki hisler yanıltıcı olabiliyormuş
Eşim çok istiyor kız olmasını. Kız çocukları ve babaları arasında güzel bir bağ oluyor ya Sana iki doktor demiş canım, sen kendini kıza hazırla
Oo mandalina benim baş kahramanın. En eciş bücüş, yeşil küçükleri alıyorum özellikle ekşi olsun diye. Limon vs çok iyi geliyor bana.
Ekşi iyi geliyor demek ki mideye. Aynen bende sabah yataktan çıkamadım saat 11 oldu kalkıp jeli yapıp dolaşmam lazım ama yok banada tost yada ısınmış biraz kurumuş ekmekle peynir iyi geliyor başladık bulantılarla cebelleşmeye erkenden yine hadi hayırlı olsun:) in Kontrolümüzde herşey yolunda olurCanım ben 3 haftadır raporluyum, 2 hafta daha aldım geçmesini bekliyorum. Benim saatlerim var. Sabah çok erken bulanıyor, uyansam da uyumaya devam etmeye çalışıyorum. Tost yiyorum çok iyi geliyor. 2-3 saat tutuyor, sonra acıkmaya başlıyorum birşey yemezse o anda daha başa çıkamıyorum açlıktan da çıkarıyorum. Tam o saatlerde kuru bişiler yemeye çalışıyorum. Sonra daha yemiyorum akşam vs ve gece de mutlaka çıkarıyorum. O nedenle bi yere çıkacaksam öğle saatinde gidiyorum ama çok nadir dışarı çıkıyorum çünkü doktora bile gidiyorum elim ayağım kesiliyor. Böyle işte..
Hayırlı olsun canım, maşallah :)Gittim kuzumm çimdi çıktık :) herşey yolunda keseyi gördük çok şükür rabbime hamd olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım haftasına göreymiş herşey . 6 haftalıkmışız haftaya cumartesi kontrol kalp atışları için
Olsun olsun güzel şeyler bunlar. Halledersin merak etme. Bol bol yat kalkma. Sürekli uyumak da iyi çözüm. Böylece çıkarmıyors N :)Ekşi iyi geliyor demek ki mideye. Aynen bende sabah yataktan çıkamadım saat 11 oldu kalkıp jeli yapıp dolaşmam lazım ama yok banada tost yada ısınmış biraz kurumuş ekmekle peynir iyi geliyor başladık bulantılarla cebelleşmeye erkenden yine hadi hayırlı olsun:) in Kontrolümüzde herşey yolunda olur
Öyle böyle zaman geçiyor canım unutuluyor hele bi sağ Salim doğsunlar daha ne ister ki insanOlsun olsun güzel şeyler bunlar. Halledersin merak etme. Bol bol yat kalkma. Sürekli uyumak da iyi çözüm. Böylece çıkarmıyors N :)
Gerçi ben gece uyanıp lavaboya koştuğum da oluyor.
HahahaGünaydın kızlar
Dün geceki maceramı paylaşmak istiyorum
Eşim bi seçime katılmış, bir odanın içinde el kaldırarak oy kullanıyoruz. Oy kullananlar arasında kardeşim, bazı arkadaşlar ve öğrencilerim de var. Bir de karşı masada oturup sonuçları yazan bir kokona var. Eşime toplam 6 kişi el kaldırıp oy veriyor. Kadın 5 kişi olarak yazıyor. Ayağa kalkıp kadına doğru yaklaşıp neden 5 yazıyorsunuz, 6 kişi oy verdi diyorum. "Biz ayarlıyoruz onu" diyor. Bu yeterli bi açıklama değil diyorum. Efendim diyor dalga geçerek. Bu yeterli bi açıklama değil diye bağırıyorum. Sonra bakıyorum ayağa kalkacak gibi oluyor. Sana laf anlatmakla uğraşamıcam diyorum. Birden yanımda 2-3 yaşlarında bi kız çocuğu beliriyor. Onun elinden tutup "Gel yavrum gidelim" diyorum. Küçük kız pembe elbise giymiş, "Bize hemen açıklama yapması lazım" diyor sinirli bir şekilde. Ben oturup kızı kucağıma alıyorum "Elacım sana yakışmaz böyle konuşmak boş ver" diyorum. Sonra bir bakıyorum ki sonuçları yazan kokona yanıma gelmiş bana vurmaya başlıyor. Eşime dönüp "Hemen videoya çek, bak beni darp ediyor görüyor musun, videoya çek de şikayetçi olalım" diyorum.
Olsun olsun güzel şeyler bunlar. Halledersin merak etme. Bol bol yat kalkma. Sürekli uyumak da iyi çözüm. Böylece çıkarmıyors N :)
Gerçi ben gece uyanıp lavaboya koştuğum da oluyor.
Ben de eşim de en başlarda kız çok istiyorduk. İlk gebeliğim kızdı çok mutluyduk üstüne bir sürü şey yaşayınca erkeği kızı kalmadı. Son dönemde erkekler de hoşuma gitmeye başladı. Şu an ne gelse kabulüm fazlasıyla bin şükürle. Artık iki doktor kız deyince canım bişiler almak istedi ama çook erken tabii şu an saçma.
İnşallah duamız o yönde..Öyle böyle zaman geçiyor canım unutuluyor hele bi sağ Salim doğsunlar daha ne ister ki insan
Amin canım. Allah gebeliği zor geçen herkese güç kuvvet versin, kolay değil ama bugünlere ulaşmak için çok dua ettik. O yüzden ben çıkarıp çıkarıp sırıtarak geliyorum eşim çok gülüyor bana :)Hahaha
Kolay gelsin valla size ne diyim.. ben de midem bulanıyor diye bunalıma giriyorum, kusmadığım serumlar takılıp ilaçlar almadığım halde..
Ben detaylıdan sonra dayanamam artık, belki amniyosentez yapılır bilmiyorum ama yapılır da inşallah temiz çıkarsa beni kimse tutamaz :)Orası öyle tabi canım. Kızında erkeğinde değiliz hiçbirimiz. Sağlıklı olsun yeter diyoruz. Evet alışveriş için erken canım. Bi 6 aylık olsun, herhalde o zaman başlarım ben.