Günaydın kızlar
Dün geceki maceramı paylaşmak istiyorum
Eşim bi seçime katılmış, bir odanın içinde el kaldırarak oy kullanıyoruz. Oy kullananlar arasında kardeşim, bazı arkadaşlar ve öğrencilerim de var. Bir de karşı masada oturup sonuçları yazan bir kokona var.
Eşime toplam 6 kişi el kaldırıp oy veriyor. Kadın 5 kişi olarak yazıyor. Ayağa kalkıp kadına doğru yaklaşıp neden 5 yazıyorsunuz, 6 kişi oy verdi diyorum. "Biz ayarlıyoruz onu" diyor. Bu yeterli bi açıklama değil diyorum. Efendim diyor dalga geçerek. Bu yeterli bi açıklama değil diye bağırıyorum. Sonra bakıyorum ayağa kalkacak gibi oluyor. Sana laf anlatmakla uğraşamıcam diyorum. Birden yanımda 2-3 yaşlarında bi kız çocuğu beliriyor. Onun elinden tutup "Gel yavrum gidelim" diyorum. Küçük kız pembe elbise giymiş, "Bize hemen açıklama yapması lazım" diyor sinirli bir şekilde. Ben oturup kızı kucağıma alıyorum "Elacım sana yakışmaz böyle konuşmak boş ver" diyorum. Sonra bir bakıyorum ki sonuçları yazan kokona yanıma gelmiş bana vurmaya başlıyor. Eşime dönüp "Hemen videoya çek, bak beni darp ediyor görüyor musun, videoya çek de şikayetçi olalım" diyorum.