• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Ben de küçük kızı görünce bi acaba dedim canım :KK15:
Aylardır erkek hissediyoruz diye kendimizi o kadar erkeğe alıştırmışız ki kız görünce çok şaşırdım :KK54:
İsmini de Ela koymuşum, taa genç kızlık zamanlarımda çocuğum olursa koymayı düşündüğüm isim :KK48:
Erkek mi dedi doktorlar ben daha öğrenmediniz diye biliyorum hangisi hayırlı evlat olacaksa onu nasip etsin bizlerin öyle bi lüksü yok Rabbim hakkımızdan hayırlısını nasip etsin

Bu arada bende ela ismini çok severim ❤️

Kızlar benim bi arkadasim 8 günde kan vermiş kan sonucu 10 çıkmış sizce gebe kalma ihtimali var mı

Erkek mi dedi doktorlar ben daha öğrenmediniz diye biliyorum hangisi hayırlı evlat olacaksa onu nasip etsin bizlerin öyle bi lüksü yok Rabbim hakkımızdan hayırlısını nasip etsin

Bu arada bende ela ismini çok severim ❤️
Yok canım cinsiyetini henüz öğrenemedik. Göstermedi yani :) Bakalım haftaya bugün kontrolüm olacak inşallah o zaman öğreniriz. Ben tedaviye başlamadan önce oğlumuz olacakmış gibi hissediyordum, eşim de ben de hala öyle hissediyoruz ama dediğin gibi hangisi hayırlı olacaksa, hangisine daha iyi anne baba olabileceksek Rabbim öyle nasip etsin inşallah ♥️

Kızlar benim bi arkadasim 8 günde kan vermiş kan sonucu 10 çıkmış sizce gebe kalma ihtimali var mı
5'in üzeri gebelik ihtimali var olarak değerlendirilir. 8.gün test için erken. Ben 5.gün yaptırdığımda 0 çıkmıştı, 12.gün 157 çıktı. Arkadaşınızın muhtemelen beta hcg hormonu kana yeni yeni karışmaya başlamıştır.

Ama 8. Gün çok erken canım 3. Gün embriyosu için en az 12. Gün olması lazım ilaç etkileri de kalıyor kendimden biliyorum evde yaptığım testler pozitif oluyordu ama kan verdiğimde negatifti maalesef biliyorum o günler çok zor beklemek test gününü ama 3. Gün embriyosu içinde 10 iyi bi değer bence hcg içeren işine etkisi yoksa İnşâAllah sağlıkla artar değeri

Yok canım cinsiyetini henüz öğrenemedik. Göstermedi yani :) Bakalım haftaya bugün kontrolüm olacak inşallah o zaman öğreniriz. Ben tedaviye başlamadan önce oğlumuz olacakmış gibi hissediyordum, eşim de ben de hala öyle hissediyoruz ama dediğin gibi hangisi hayırlı olacaksa, hangisine daha iyi anne baba olabileceksek Rabbim öyle nasip etsin inşallah ♥️
Rabbim gönlünüze göre versin canım ❤️

Günaydın kızlar :halay:
Dün geceki maceramı paylaşmak istiyorum:KK55:
Eşim bi seçime katılmış, bir odanın içinde el kaldırarak oy kullanıyoruz. Oy kullananlar arasında kardeşim, bazı arkadaşlar ve öğrencilerim de var. Bir de karşı masada oturup sonuçları yazan bir kokona var. :pEşime toplam 6 kişi el kaldırıp oy veriyor. Kadın 5 kişi olarak yazıyor. Ayağa kalkıp kadına doğru yaklaşıp neden 5 yazıyorsunuz, 6 kişi oy verdi diyorum. "Biz ayarlıyoruz onu" diyor. Bu yeterli bi açıklama değil diyorum. Efendim diyor dalga geçerek. Bu yeterli bi açıklama değil diye bağırıyorum. Sonra bakıyorum ayağa kalkacak gibi oluyor. Sana laf anlatmakla uğraşamıcam diyorum. Birden yanımda 2-3 yaşlarında bi kız çocuğu beliriyor. Onun elinden tutup "Gel yavrum gidelim" diyorum. Küçük kız pembe elbise giymiş, "Bize hemen açıklama yapması lazım" diyor sinirli bir şekilde. Ben oturup kızı kucağıma alıyorum "Elacım sana yakışmaz böyle konuşmak boş ver" diyorum. Sonra bir bakıyorum ki sonuçları yazan kokona yanıma gelmiş bana vurmaya başlıyor. Eşime dönüp "Hemen videoya çek, bak beni darp ediyor görüyor musun, videoya çek de şikayetçi olalım" diyorum. :KK57::KK70:
Allah iyiliğini versin bu kadar bulantının içinde güldürdün beni :KK70:sende hep gülesin işallah gördüğün gerçekten senin kızın olsun

Aynen canım gözümün içine bakıyor resmen :) midem bulansın diye dua ediyor. Çok salmam bu sefer diyorum sal bişey olmaz diyor :)

Amin Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin ❤️Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sağlıklı evlatlarımızla beraber

Bende Yücel beye mesaj atmıştım kendi doktorumla aynı anda bakayım ne diyecek ikisi de Yücel bey metpamit ya da zofer içebilirsin yazmış bi kere içtim metpamit bana mısın demedi normalde iyi gelirdi aslında bide biraz sersemletiyor insanı gece de olsa uykum olsada uyutmuyor
Ben metpamid hiç denemedim, o daha hafif galiba. Zofer çantamda artık dünden sonra. KUllanmamaya çalışacağım ama kontrolden çıkarsa alırım ne yapayım.

Günaydın kızlar :halay:
Dün geceki maceramı paylaşmak istiyorum:KK55:
Eşim bi seçime katılmış, bir odanın içinde el kaldırarak oy kullanıyoruz. Oy kullananlar arasında kardeşim, bazı arkadaşlar ve öğrencilerim de var. Bir de karşı masada oturup sonuçları yazan bir kokona var. :pEşime toplam 6 kişi el kaldırıp oy veriyor. Kadın 5 kişi olarak yazıyor. Ayağa kalkıp kadına doğru yaklaşıp neden 5 yazıyorsunuz, 6 kişi oy verdi diyorum. "Biz ayarlıyoruz onu" diyor. Bu yeterli bi açıklama değil diyorum. Efendim diyor dalga geçerek. Bu yeterli bi açıklama değil diye bağırıyorum. Sonra bakıyorum ayağa kalkacak gibi oluyor. Sana laf anlatmakla uğraşamıcam diyorum. Birden yanımda 2-3 yaşlarında bi kız çocuğu beliriyor. Onun elinden tutup "Gel yavrum gidelim" diyorum. Küçük kız pembe elbise giymiş, "Bize hemen açıklama yapması lazım" diyor sinirli bir şekilde. Ben oturup kızı kucağıma alıyorum "Elacım sana yakışmaz böyle konuşmak boş ver" diyorum. Sonra bir bakıyorum ki sonuçları yazan kokona yanıma gelmiş bana vurmaya başlıyor. Eşime dönüp "Hemen videoya çek, bak beni darp ediyor görüyor musun, videoya çek de şikayetçi olalım" diyorum. :KK57::KK70:
Harikasın canım:)
Çok güzel senaryo :)
Cinsiyet partisi öncesi bir işaret mi acaba?
Ben kaybettiğim gebelikte kızıma Elif Ela koyacaktım. Şimdi de kız dedi 2 doktor da ama adını Elif Ela koyalım demeye korkuyorun. Sana da bi Ela mı geliyor acaba?

Bizde de bütün aile erkek hissetti 2 doktor kız dedi. Hatta kendi doktorum dün bak vajinası dedi inanamadım :)
Ama hafta da çok erken bilmiyorum değişir mi.
Hayırlısı hakkımızda

Ben metpamid hiç denemedim, o daha hafif galiba. Zofer çantamda artık dünden sonra. KUllanmamaya çalışacağım ama kontrolden çıkarsa alırım ne yapayım.
Deneme zaten boşver gebelik bulantısı bambaşka bir şey zofer kurtarıcı bende dünden beri bulantı var sen mandalina iyi geliyor demiştin bende ne alaka nasıl iyi gelir ki diyordum bende başladım mandalina gerçekten iyi geliyormuş teşekkürler:)

Allah iyiliğini versin bu kadar bulantının içinde güldürdün beni :KK70:sende hep gülesin işallah gördüğün gerçekten senin kızın olsun

Ay canım ♥️ Allah razı olsun ne güzel geldi duan ♥️ Sana da Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah, kaçıncı haftadasın canım, sağlıcakla gelsin inşallah mucizen :anneadayı::KK200::emir_bebek:

Harikasın canım:)
Çok güzel senaryo :)
Cinsiyet partisi öncesi bir işaret mi acaba?
Ben kaybettiğim gebelikte kızıma Elif Ela koyacaktım. Şimdi de kız dedi 2 doktor da ama adını Elif Ela koyalım demeye korkuyorun. Sana da bi Ela mı geliyor acaba?

Ayy kuzum bilemedim ki :oops: İlk defa rüyamda kız bebek gördüm :KK22:
Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah :KK200:
Elif Ela diye bi öğrencim var çok hanım hanımcık, çok da çalışkan :KK200: inşallah biraz daha büyüyünce kararın netleşir annesi :KK200: sağlıkla gelsin :anneadayı::emir_bebek:

Kızlar bu arada Metpamid'i bana kabızlık için vermişlerdi :)) Hiç kullanmadım ama

Bizde de bütün aile erkek hissetti 2 doktor kız dedi. Hatta kendi doktorum dün bak vajinası dedi inanamadım :)
Ama hafta da çok erken bilmiyorum değişir mi.
Hayırlısı hakkımızda

Demek ki hisler yanıltıcı olabiliyormuş :KK45:
Eşim çok istiyor kız olmasını. Kız çocukları ve babaları arasında güzel bir bağ oluyor ya :KK200: Sana iki doktor demiş canım, sen kendini kıza hazırla :anneadayı:

Kızlar bu arada Metpamid'i bana kabızlık için vermişlerdi :)) Hiç kullanmadım ama
Bende gebelik haricinde de mide hassasiyeti var zaten metpamit hep çantamdadır baş ucumda gece yatarken hep vardır bulantı için ama kabızlık için verildiğini ilk defa duydum

Back