- 11 Şubat 2009
- 1.441
- 857
Bi gün 50 bigün 75 alıyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepsi vakitlice gelir. Benim hormonlar çok fena vurmaya başladı.Siz su anda ne kadar doz kullaniyorrsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi gün 50 bigün 75 alıyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepsi vakitlice gelir. Benim hormonlar çok fena vurmaya başladı.Siz su anda ne kadar doz kullaniyorrsunuz
Bendeee :)Ben de varim canimm
Çok şanslısın verebildiğin için. Ben emzirirken kilo vermeye inanmıyorum, ya da bende tam zıttı oluyor. Homini de gırtlak, hamileliktekinden çok aldım emzirirken. Yok yani doyma hissiyatı yok olmuştu.
Evet ilk bebekte en azından istirahat edebiliyorduk 2.lerde durum biraz zorlayacak gibi İnşallah bu topige dogurdugumuz günleri de yazarızBi gün 50 bigün 75 alıyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepsi vakitlice gelir. Benim hormonlar çok fena vurmaya başladı.
merhaba kızlar son adet tarihim 9 temmuz. 30 temmuzda yumurtlamam oldu. beklenen adet tarihim 4 ağustos idi. Planlı gebelik olacak eğer olduysa. sormak istediğim şu. ne zaman gidip kan testi yaptırsam gebelik -var ise- çıkar?
Çukurambardakinde sorun olmuş ben de ç.ambarda doğum yapmıştım zatenBildim o hastaneyi. Benim arkadaşım yine de oraya gidecek. Sincandaydı galiba di mi
Belki suan bellidir. Idrar testleri yapabikirsiniz. 3 agustosta adet olmaliydim. 31 haziranda idrar testi yaptim. Silik cikti. Bir gun sonra kaliteli bir test satin alip onunla yaptim. Belirgin bir şekilde 2 çizgi çıktı. Fakat tam emin olmak istiyorsanız 8-9 agustos gibi kan tahlili yaptirin. Allah' ım gönlünüze göre versin.. (Amin)merhaba kızlar son adet tarihim 9 temmuz. 30 temmuzda yumurtlamam oldu. beklenen adet tarihim 4 ağustos idi. Planlı gebelik olacak eğer olduysa. sormak istediğim şu. ne zaman gidip kan testi yaptırsam gebelik -var ise- çıkar?
Benim de ilk gebeliğimArkadaşlar bir ben miyim ilk gebeliği olan
Ben de Ankara’dayım ve araştırıyorum, karar veremedim henüzKızlar Ankara'da olan var mı hangi hastaneye gideceksiniz karar verdiniz mi ? Doktor seçtiniz mi ?
Ben de Ankara’dayım ve araştırıyorum, karar veremedim henüz
Evet ilk bebekte en azından istirahat edebiliyorduk 2.lerde durum biraz zorlayacak gibi İnşallah bu topige dogurdugumuz günleri de yazarız
Canım malefes ben adet oldum yapacak biri varsa yapsın ben nisan annesi olamıcam ve biraz ara vermek istiyorum çok yoruldum burdaki herkes bebek bekleyen bütün anneler inşallah hayırlısıyla kucağına almayı rabbim nasip etsin inşallah allaha emanet olunBalkupumm tatlımm ilk sayfaya liste gibi bir şeyler hazırlayabilir misin kimler nisan annesi doğumlar ne zaman hangi şehirlerdeyiz vs gibi derli toplu olur kaynaşırız
Çalışıyor musun ev hanımı mısın? Tek başına mı bakıyorsun?Benimki 17 aylık aralıksız uyuduğumu bilmem, tüm gece uyanmadan uyuduğu olmamıştır. Tüm gece memede on kere uyanıyor zır zır..
Gündüz de çok hareketli oturduğum nadirdir ancak emzirirken yemek yerken falan aksama kadar ev işi oyun park..
Bu doğana kadar biraz sakinler diye ümit ediyorum artık
Evet düşününce gerçekten rahat geçirmişim ilk hamileliğimi. Şimdi bebeğimi kucağa almaya çekiniyorum tüm gün uğraşıyoruz nasıl almayalım kucağa. Doktorum 10 kilo üstü kaldırmak yasak dedi. Ani eğilmeler yasak dedi. Tam eğilmem gerektiği çağda bi de yeni yürümeye başladı. Refleks hareketleri yapmak durumunda kalıyorum ani. Bir yandan çalışıyor bir yandan bebeğime bakıyorum annemin yardımıyla, Allah yardımcımız olsun.Evet ilk bebekte en azından istirahat edebiliyorduk 2.lerde durum biraz zorlayacak gibi İnşallah bu topige dogurdugumuz günleri de yazarız
Kızlar 31 inde 1000 çıkmıştı hcg dün kan vermiştim sonucu çıktı 14.750 çıkmış.6 günde bu kadar artıyor mu ya
Rabbim hayırlısını versin canım sağolasın.Canım malefes ben adet oldum yapacak biri varsa yapsın ben nisan annesi olamıcam ve biraz ara vermek istiyorum çok yoruldum burdaki herkes bebek bekleyen bütün anneler inşallah hayırlısıyla kucağına almayı rabbim nasip etsin inşallah allaha emanet olun
Çalışıyor musun ev hanımı mısın? Tek başına mı bakıyorsun?
2 sene izin kullanıyor bir arkadaşım o şekilde ücretsiz. Sonra da kreşe verecek. Biz de ikinci geldiğinde büyük 26 aylık falan olunca kreş düşünüyoruz.
Büyüdükçe biraz daha yavasliyorlar benim oglumda 25 aylık geçen hafta hamile oldugumu bilmeden memeden kestim kesince gece uykuları iştahı şükürler olsun biraz daha düzene girdi darisi İnşallah size olsunBenimki 17 aylık aralıksız uyuduğumu bilmem, tüm gece uyanmadan uyuduğu olmamıştır. Tüm gece memede on kere uyanıyor zır zır..
Gündüz de çok hareketli oturduğum nadirdir ancak emzirirken yemek yerken falan aksama kadar ev işi oyun park..
Bu doğana kadar biraz sakinler diye ümit ediyorum artık