Allahimmm ikiz mi cok guzelll yaaa rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallahMerhabalar kızlar bugün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gitmiştim ki bebeklerin bana sürpriz yaptı ikiz olduklarını öğrendim ama biri diğerinden bir hafta kadar geri görünüyor inşallah gelişimi devam ederde kaybetmem bebeğimi hepinizin duasına ihtiyacım var biliyorsunuz geçen sene doğuma 4 gün kala kaybetmiştim bebeğimi çok üzülmüştüm ama herşeyden bir hayır vardır rabbim bir aldı ikiz verdi inşallah hayırla sonuçlanır da sevincimiz devam eder.....
ben ayın 27 sinde gideceğim canımMrb kizlar bizimde bugun kontrol vardi Hersey yolunda cook sukur ikili test icin de haftaya gun aldik sizde gun alan oldumu ikili test icin
Hayirli haberlerle insallahben ayın 27 sinde gideceğim canım
Maaşallah ne güzel bı haber :)Merhabalar kızlar bugün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gitmiştim ki bebeklerin bana sürpriz yaptı ikiz olduklarını öğrendim ama biri diğerinden bir hafta kadar geri görünüyor inşallah gelişimi devam ederde kaybetmem bebeğimi hepinizin duasına ihtiyacım var biliyorsunuz geçen sene doğuma 4 gün kala kaybetmiştim bebeğimi çok üzülmüştüm ama herşeyden bir hayır vardır rabbim bir aldı ikiz verdi inşallah hayırla sonuçlanır da sevincimiz devam eder.....
Bunu ben de merak ediyorumArkadaslar ikili test icin ac yada tok farkeder mi been ilk gebelikte ikili testi yapamadigim icin biliyorum
Hadi güzel haberlerle gel canım hastaneye mi sağlık ocağına mı gidiyosunSonuçlarımı almaya ve göstermeye gidiyorum bakalım
Mikrop için ne dedi canımİdrarımda mikrop varmış ya
Nimet cnm ismim çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden....Maaşallah ne güzel bı haber :)
Adını söylersen ismine dua edeyim cnm.
Hiç korkma inşallah bu sefer mutlu olacaksın. Kucağıni çift çift dolduracak Rabbim inşallah.
Augmentin verdi canım ilaç olarak bol su iç dedi başka birşey demedi. Az varmış zatenMikrop için ne dedi canım
bende haftaya gideceğim kendi doktoruma sormayı unuttum başka doktora sordum oda açlık tokluk farketmez dediArkadaslar ikili test icin ac yada tok farkeder mi been ilk gebelikte ikili testi yapamadigim icin biliyorum
Ayy çok sevindim..Allahım sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin..Merhabalar kızlar bugün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gitmiştim ki bebeklerin bana sürpriz yaptı ikiz olduklarını öğrendim ama biri diğerinden bir hafta kadar geri görünüyor inşallah gelişimi devam ederde kaybetmem bebeğimi hepinizin duasına ihtiyacım var biliyorsunuz geçen sene doğuma 4 gün kala kaybetmiştim bebeğimi çok üzülmüştüm ama herşeyden bir hayır vardır rabbim bir aldı ikiz verdi inşallah hayırla sonuçlanır da sevincimiz devam eder.....
Cnm Augmentin antibiyotik bebeğe zararı olmazmi banada geçen hafta antibiyotik verdi balgam m var diye. sordum dr.içme derim ama..çok rahatsızsan onu bilemem dedi bol su bal zencefil idare et.dedi.bende almadım ama tabi sirtim agriyor hala da balgam atıorum 3 aylık dönem bitsin bakacam artikAugmentin verdi canım ilaç olarak bol su iç dedi başka birşey demedi. Az varmış zaten
Iyi sevindim ac kalmaya dayanamiyorumbende haftaya gideceğim kendi doktoruma sormayı unuttum başka doktora sordum oda açlık tokluk farketmez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?