Allah hepimize yardım etsin. Ben de dolu kalmıyor. Boş olunca da su çıkıyor vücudu çok yoruyor tabii. Ben henüz başlamadım ama serum ve zofrana geçicem galiba.Bide mide boş olunca boş boş öğürmesi var. Çok zor çok iyi anlıyorum seni iki aydır hergün böyleyim bende
Ay ne cabuk buyuyorlar masallah ya.Ben bugun gittim benimki daha nokta gibi.Çok erken dedi geçen hafta gitmiştim bacak arası boş dedi bugün erkeğe benzettim ama ama sadece tahmin. Şuan erken cinsiyet için ama erkek gibi dedi. İlerleyen haftalarda netleşir dedi
Sen gittin mi canım? Cuma mı gidiyorsun? Bizim doktor direkt tahlil listesi veriyor eline merak etme. Sonra artık normal kontrolüne 2 hafta aralıklarla falan gidiliyor bazen 3 hafta eğer bi sıkıntı yoksaKızlar, kalp atışını duyduktan sonra ne yaptınız? Sanırım kan tahlilleri isteniyormuş nedir bunlar? Bir de diğer randevuyu ne zamana veriyorlar?
Aa çok ilginç cnm doktra sorsaydın belkide senin minik çok yaramaz olckYaa bende mi gariplik var ben anlamadım 7. haftada hareket ettiğini gördüğüme eminim kollarıyla bacakları belli oluyordu hatta ve hatta ultrason resminde hareket ettiği için arkası dönük gibi çıkmış. Şüpheye düştüm
Yok ya normal gibi ama bende ayın 21ine randevu almıştım 10+0 olcaz sata göre. Bulamam nolur nolmaz gibisine almıştım
Ben normal gibi düşünmüştümAa çok ilginç cnm doktra sorsaydın belkide senin minik çok yaramaz olck
Evet tam bir bebek artık. Bende görünce bi hoş oldum darısı sizlereWhuuu ne kadar net.... maşallahhhhh
Canım cinsiyet tahmini yaptını dr ben yapacaktım sana ama tam + işareti gelmiş yine gördüğüm kadarını soyliim kıza benzettimEki Görüntüle 2188566 Bakın çocuuuummmm
Evet iyice netleşti eli kolu. Baya da oynuyor. Darısı sizlereMaşallah sağlıcakla kucağınıza alın onsallah, çok net görünüyor
Ya kişiden kişiye değişiyor bazıları bir kaç hafta bulantı çekiyor. İnşallah sen az çekersin çok yoğun olmaz bulantıların. Cidden çok zor çünkü. Benim bütün hayatımı etkiledi.Gerçekten az kaldı senin bak maşallah 12 haftayı devirmişsin. Ben şu an 6. Haftadayım yeni başladım. 4 gündür çıkarıyorum. Genelde akşam olurdu, buhün işyerinde çok fena çıkardım elim ayağım kesildi çalışamadım daha. Bir yandan mide boş halsizlik var.
Allah hepimize yardım etsin inşallah
Doktorum sadece tahminde bulundu. Erkeğe benzetti ama emin değil oda canım. Net bişey söylemek için erken dediCanım cinsiyet tahmini yaptını dr ben yapacaktım sana ama tam + işareti gelmiş yine gördüğüm kadarını soyliim kıza benzettim
Ben ilaç kullanıyorum zaten kullanmasam halim harap. Onzyd kullanıyorum bendeAllah hepimize yardım etsin. Ben de dolu kalmıyor. Boş olunca da su çıkıyor vücudu çok yoruyor tabii. Ben henüz başlamadım ama serum ve zofrana geçicem galiba.
Ya evet şimdi baktımda erkeğe daha yakın egimi fazlaDoktorum sadece tahminde bulundu. Erkeğe benzetti ama emin değil oda canım. Net bişey söylemek için erken dedi
Ben normal gibi düşünmüştümBir daha ki gittiğimde sorucam bakalım.
Ben hiç anlamıyorum ultrasondan ama bakalım net öğreniriz inşallah:))Ya evet şimdi baktımda erkeğe daha yakın egimi fazla
Yok progestanın hapını fıtıl olarak yapıyorum.Crinone jel mi kullanıyorsunuz? O ağrı yapıyor yan etki olarak. Tabii rahim genişlemesi de yapıyor zaten
Canım medicalparkta kime gidiyosun,ikili test için ne kadar ödeme yaptınEki Görüntüle 2188566 Bakın çocuuuummmm
Hayırlı olsun canım.bızde oyleyız eşimle.çok uzun bır sureç gerçekten.Başlığı gördüm çok sevindim 9+ 2 günlük hamileyim. Yarın akşam randevum var. Bir tek ben mi böyleyim bilmiyorum ama günler hiç geçmiyor, tekrar tekrar görmek için sabırsızlanıyorum. İnşallah sağlıkla kavuşuruz.
Canım tup bebekle mi oldu.inş bu sefer sağ salim alırsın kucagına.sureklı bır korkuyla yaşıyoruz gerçektenEvet cnm 4 sene bekledim iki tüp bebek birde 8 haftalıkken kalbi durmuştu kaybettim oyuzden çok merk edyrm en son 7 haftalıkken görmüştüm bir an önce gidip iyi olduğunu bilmek ve rahatlamak işitiyorum
istiyorum. Ay benimkide başlamıştır hareket etmeye belki pazartesi bende hareket ettiğini görürüm demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?