- Emoji Skoru
- 12.405
- Puanlar
- 298
Evet erken yumurtlama olabilir dedi doktor. 11+2 son regle göre. Ama ultrasona göre 12+2 çıktı sıpaAnam maşallahHaftası önde mi çıkmış 12+2 diyor
![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet erken yumurtlama olabilir dedi doktor. 11+2 son regle göre. Ama ultrasona göre 12+2 çıktı sıpaAnam maşallahHaftası önde mi çıkmış 12+2 diyor
![]()
ehhe maşşalah sıpayaEvet erken yumurtlama olabilir dedi doktor. 11+2 son regle göre. Ama ultrasona göre 12+2 çıktı sıpa![]()
Çok erken dedi geçen hafta gitmiştim bacak arası boş dedi bugün erkeğe benzettim ama ama sadece tahmin. Şuan erken cinsiyet için ama erkek gibi dedi. İlerleyen haftalarda netleşir dediehhe maşşalah sıpayaCinsiyet tahmini yaptı mı merak ettim
![]()
Ayyy maşallah, sağlıkla al kucağına inşallahEki Görüntüle 2188566 Bakın çocuuuummmm
İnşallah hepimiz canımAyyy maşallah, sağlıkla al kucağına inşallah![]()
16. haftaya kadar yolu var, bazı doktorlar kemik yapısından duruşundan vs vs bazı şeylerden erkenden anlayabiliyormuş onun için sordum kuzum. Bazıları anlayıpta söylemiyor tabi o da varÇok erken dedi geçen hafta gitmiştim bacak arası boş dedi bugün erkeğe benzettim ama ama sadece tahmin. Şuan erken cinsiyet için ama erkek gibi dedi. İlerleyen haftalarda netleşir dedi
benim ilk gebeliğimde kalp atışı duyamamıştık, ikincide de düşük oldu. şimdiki çok şükür kalp atışını duyduk, dünyanın en güzel sesi o gibi geldi, rabbim inşallah hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı bebişler nasip etsiiiiiiin.Aynen canım gerçekten zor bende bi hafta önce düşük yaptım kalp atışı vardı ama yavaş ti doktor öyle söyledi gece hastaneye yattim sabahında kendim düşük yaptım düşük yapmasaydım kürtaj olacaktım allah herkese sabır versin
sabır canım sabır, inşallah bugünlerde geçeçek, bebişlerimizi kucağımıza alınca hepsini unutacaz inşallahİşte ben tüm gün öyle olanlardanımsadece sabahları olmuyor bende bulantı. Bazen gece bulantıya uyanıp kusuyorum
Benim doktor nazlanmıyor tahmin etmeye çalışıyor canım ama şuan erken tabi kesin bişey söylemek için.16. haftaya kadar yolu var, bazı doktorlar kemik yapısından duruşundan vs vs bazı şeylerden erkenden anlayabiliyormuş onun için sordum kuzum. Bazıları anlayıpta söylemiyor tabi o da var
Tek tesellimiz de bu zaten. En kısa zamanda inşallahsabır canım sabır, inşallah bugünlerde geçeçek, bebişlerimizi kucağımıza alınca hepsini unutacaz inşallah![]()
Mrb kizlar bizimde bugun kontrol vardi Hersey yolunda cook sukur ikili test icin de haftaya gun aldik sizde gun alan oldumu ikili test icin![]()
Ayy ne güzel ya iste ben de tam bu anı bekliyrmEki Görüntüle 2188566 Bakın çocuuuummmm
Seninki de bu boyutlardadır şimdi. Eller kollar oynuyordurAyy ne güzel ya iste ben de tam bu anı bekliyrmmaşallah minnak büyümüş bile ya inşllah sonuclrn güzel çıkar cnm
Hayirli haberlerle geliriz insallah benimde 21 ineben de 19una randevu aldım canm ikili test için :)
Yok kuzum basbaya belli :) Bende en son gittiğimde kollarla bacaklarını görmüştümKızlar attığım fotoğrafta bebeğin başını ellerini falan görüyor musunuz ayırt ediyorsunuz değil mi? Ben anası olduğum İçin görmüyorum dimi gayet belli diiiiimi![]()
Yok cnm benm ultrasonda bir hafta geri çıkmıştı sua n 9 haftalık dha olsun iyi olsun yeterki benm kontrlmde 17 sinde pazrtsi bir an önce gidip görmek istiorm iyi olduğunu bileyim yeterSeninki de bu boyutlardadır şimdi. Eller kollar oynuyordur![]()
bana 28 Eylül’e gün verdi ikili test için.Mrb kizlar bizimde bugun kontrol vardi Hersey yolunda cook sukur ikili test icin de haftaya gun aldik sizde gun alan oldumu ikili test icin![]()
Çok garip ya belirginleşmeden önce çok şe yapamamıştım şimdi eli kolu herşeyi var bide oynayıp duruyor çok garip geldiYok kuzum basbaya belli :) Bende en son gittiğimde kollarla bacaklarını görmüştümHatta kayar gibi hareketleride vardı. Senin minnoş tam bir insan formuna gelmiş bile herşeyi belli maşalah
![]()