Taktırdım canım bir kaç defa. Bir iki saat idare etti beni en fazla sonra yine aynı yine aynıBisey yiyemiyosan serum taktir cnm denemisindir belki
İvit öyle olmuş Pko lu olduğum içinGeç döllenme mi olmuşGerçi yine bebişler biraz erken gelebiliyor, nisan sonunda alabilirsin bebişi kucağına belli olmaz tabi sağlıkla gelsinde
Ahahahhaa evde olduğum sürece ben de öyleyim nasılsa düşmüyor artık pantolonlar evde bari rahat edeyim diyorumahah bende öyleyimAnnemlere gidince yetmiyor fermuarıda açıyorum biraz penyemi indiriyorum önüme rahat oluyor öyle de
Ay hiç sorma bende pantolndan cok rahatsız oluyorum.Gecen babamgilde pantolonun düğmelerini acıp oturdum.Napiyim ama fenalık geliyor.Kız çıkmadı ama kilo almama rağmen pantolonlarım olmuyor benim. 1 tane pantolonum var onu giyebiliyorum sadece diğerleri kapanmıyor yada çok zor kapanıyorBol bol rahat şeyler giymek iyi oluyor
Teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişleri inşallah.Hayırlısı olsun canımsağlıkla al kucağına inşallah :)
Aynen canım gerçekten zor bende bi hafta önce düşük yaptım kalp atışı vardı ama yavaş ti doktor öyle söyledi gece hastaneye yattim sabahında kendim düşük yaptım düşük yapmasaydım kürtaj olacaktım allah herkese sabır versinAllah yar ve yardımcın olsun kolay bir süreç değil. bu aşamaları yaşamış birisi olarak çok zor diyorum. kabullenmek de vedalaşmak da çok zor. bir umut acaba sonra kalp atışı duyulur mu diye bekleyenler var ve kalp atışı duyanlarda var. ama maalesef hiç kalp atışını duyamayanlar var, bende onlardandım. ex fetus raporunu aldıysan sonucu nettir diyebilirim. yine de rabbim bilir.
Amin canımİvit öyle olmuş Pko lu olduğum içinNeyse bugun pıttırı pıttırı kalp atışlarını duyduk 6+5 olmuş 8mm
Hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah.
Ahahahhaa evde olduğum sürece ben de öyleyim nasılsa düşmüyor artık pantolonlar evde bari rahat edeyim diyorum
Demek ki hepimiz aynıyız. Normal yaniAy hiç sorma bende pantolndan cok rahatsız oluyorum.Gecen babamgilde pantolonun düğmelerini acıp oturdum.Napiyim ama fenalık geliyor.
Ben gebelik sonrası 3 kilo vermiştim şimdi tam hamile kaldığım kilomdayım tekrar yükselmiş, doğru düzgün bir şey yiyemiyorum ama şişkinlik tartıya yansıdı herhaldeAmin canım
Demek ki hepimiz aynıyız. Normal yaniHayır ben kiloda almamışım gibi gözüküyor anlamadım nasıl bu kadar şişkinlik olduğunu
Amin canım
Demek ki hepimiz aynıyız. Normal yaniHayır ben kiloda almamışım gibi gözüküyor anlamadım nasıl bu kadar şişkinlik olduğunu
Bulantın var mıydı canım ondan mı gitti 1 kiloGörünüşte bende bir kilo verdim.Ama düğmeler fora
Hadi ya Rabbim sabır versin inşllah çok uzun sürmezTaktırdım canım bir kaç defa. Bir iki saat idare etti beni en fazla sonra yine aynı yine aynı
İnşallahHadi ya Rabbim sabır versin inşllah çok uzun sürmez
ayyy bende öyleyim sabahları resmen böğürüyorum, kusacak bi şey de yok, sadece böğürüyorum. kahvaltı yapınca kendime geliyorum. Gün boyu kusanların allah yardımcısı olsun. ben sabahları kendimden geçiyorumonlar tüm gün öyleBide mide boş olunca boş boş öğürmesi var. Çok zor çok iyi anlıyorum seni iki aydır hergün böyleyim bende
11. haftaya gelmişsin :) İkili teste ne zaman gidiyorsun canımİnşallah
İşte ben tüm gün öyle olanlardanımayyy bende öyleyim sabahları resmen böğürüyorum, kusacak bi şey de yok, sadece böğürüyorum. kahvaltı yapınca kendime geliyorum. Gün boyu kusanların allah yardımcısı olsun. ben sabahları kendimden geçiyorumonlar tüm gün öyle
Bugün ikili test için kan verdim canım11. haftaya gelmişsin :) İkili teste ne zaman gidiyorsun canım
Güzel sonuç çıkar inşallah.Bugün ikili test için kan verdim canım
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım.Güzel sonuç çıkar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?