5. Haftanın sonunda başladı. Hala tam gaz devam ediyor. Sıkma canını belkide kısa sürer seninki inşallahmerhaba mide bulantın kaçıncı haftada başladı benimki daha bugün başladı ama sabahtan beri ne yediysem çıktı çok kötüyüm seviniyordum şimdiye kadar olmadı dahada olmaz diye
Içince dha çok yan etkisi oluyormuş cnm sen de fitil olarak kullansan bence olur ama gene bi doktrna sor bnceEvet canım seninde muhtemelen ondandırdır..Hapı içiyorumm iki buçuk 3 saat sonra başlıyorum bu hep böyle....
Umarım en kısa zamanda geçer cnm benmde hiç yok korkyrm gene bisey olmasından Allah korusun5. Haftanın sonunda başladı. Hala tam gaz devam ediyor. Sıkma canını belkide kısa sürer seninki inşallah
Inşallah cnm takvim niye yapmiyosun:)Kızlar sonunda doktor arayışım sona erdi, bugün gittiğim doktordan memnun kaldım umarım böyle devam ederiz
Bazıları bulantısız geçiriyor hamileliğini. Korkma şükret. Cidden çok zor 7/24 bulantı çekmek. Bulantısı olan herkes çabucak atlatır inşallahUmarım en kısa zamanda geçer cnm benmde hiç yok korkyrm gene bisey olmasından Allah korusun
Ayy bilmiyorum ki öyle başladım devam ediyorumInşallah cnm takvim niye yapmiyosun:)
Haklısın cnm başlarda benmde olmuştu inşallah herkesin en kısa zamanda geçer limonlu maden suyu mideyi bastiriyo birzzBazıları bulantısız geçiriyor hamileliğini. Korkma şükret. Cidden çok zor 7/24 bulantı çekmek. Bulantısı olan herkes çabucak atlatır inşallah
Yap kuzum olmaz boyle seninle aynı günler de olan biri bisey sorar flnAyy bilmiyorum ki öyle başladım devam ediyorum
Oh ne güzel :) Darısı başıma inşallahKızlar sonunda doktor arayışım sona erdi, bugün gittiğim doktordan memnun kaldım umarım böyle devam ederiz
Hiç bişey bastırmadı benimkini. Herşeyi denedim. İlaç kullanıyorum o bile geçirmiyor artıkHaklısın cnm başlarda benmde olmuştu inşallah herkesin en kısa zamanda geçer limonlu maden suyu mideyi bastiriyo birzz
Eve gidince hallederim canım :))Yap kuzum olmaz boyle seninle aynı günler de olan biri bisey sorar fln
İnşallah canımm, gördüm kalp atışını duydum çok şükür bu doktor dinlettiOh ne güzel :) Darısı başıma inşallahPeki durumlar nasıl minikini gördün müü
aminnnn. inş. seninkide en kısa zamanda geçer5. Haftanın sonunda başladı. Hala tam gaz devam ediyor. Sıkma canını belkide kısa sürer seninki inşallah
İyi iyi önlem almış doktorun, herşeyin yolunda olması da güzelİnşallah canımm, gördüm kalp atışını duydum çok şükür bu doktor dinlettikan sulandırıcı verdi ufak bi bağışıklık sistemi rahatsızlığım var da ne olur ne olmaz diye başlattı küçük dozda
Gözün aydın canımİnşallah canımm, gördüm kalp atışını duydum çok şükür bu doktor dinlettikan sulandırıcı verdi ufak bi bağışıklık sistemi rahatsızlığım var da ne olur ne olmaz diye başlattı küçük dozda
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım
Gözün aydın canım doktor bulman çok hoş. Her şeyin yolunda olması da güzel. Tedbir de almışsınız. Allah tamamına erdirsin inşallahİnşallah canımm, gördüm kalp atışını duydum çok şükür bu doktor dinlettikan sulandırıcı verdi ufak bi bağışıklık sistemi rahatsızlığım var da ne olur ne olmaz diye başlattı küçük dozda
Amin canım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizler de sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi , içime dert olmuştu doktor işi rahatladım gerçekten. İnşallah herkes bulur isteğine göre, doktor seçimi çok önemli gerçektenGözün aydın canım doktor bulman çok hoş. Her şeyin yolunda olması da güzel. Tedbir de almışsınız. Allah tamamına erdirsin inşallah
İnşallah canımaminnnn. inş. seninkide en kısa zamanda geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?