- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Kuzum gittin mi aile hekimine ?Günaydın kızlar
Yok kuzum eşim uyanmadı daha 4te işe gidecek diye uyandırmak istemedimKuzum gittin mi aile hekimine ?
Tamam canım haber ver mutlakaYok kuzum eşim uyanmadı daha 4te işe gidecek diye uyandırmak istemedimKahvaltı hazırlıyorum kalkacak yicez falan derken 12yi bulur gitmemiz :)
Sağol canım. Yorulmamak bizim servis için hayal ama :))Kuzum kolaylıklar dilerim. Çok yorma kendini..
O günden aklımda kalmış canım eski mesajlara bakayım dedim ,hem hafta olarak aynıyız hem de rahim ters ikimizinde aynı :) kalp atışı için vajinal bakıldı ama bu hep böyle devam etmez dimi canım ya? Aklıma takıldı bebek büyüdükçe ultrasonda kendini net gösterir dimi? ikili testte örneğinAlttan baktırma halk inanışında kötü canım doktorlar kötü olsa neden baksın ki.
Tüp bebekle hamile kaldım canım ben tüpü yapan doktor kontrolüne kadar başka doktora gittim bi kaç defa.
Tüp doktorum direk ilk muayenede hiç üstten bakmadan alttan baktı içeriyi net görmek kanama alanı falan var mı bakmak için.
Bide benim rahim arka tarafta canım o yüzden alttan baktı
Bize de haber ver canım muhakkak. İnşallah güzel haberlerle dönersin
Yok canım hep alttan bakılmaz, canım zaten nettende okudum bizimde bebek büyüdükçe normal rahimli kadınlar gibi pozisyona gelicekmiş rahim.O günden aklımda kalmış canım eski mesajlara bakayım dedim ,hem hafta olarak aynıyız hem de rahim ters ikimizinde aynı :) kalp atışı için vajinal bakıldı ama bu hep böyle devam etmez dimi canım ya? Aklıma takıldı bebek büyüdükçe ultrasonda kendini net gösterir dimi? ikili testte örneğin
ayy benimde rahim ters. bende kalp atışını ultrason muayenesinde gördü doktorum. emin değilim ama gebeliğin ilerleyen dönemlerinde bizim rahim de normal pozisyona dönecek heralde tabi bu aşama biraz sancı yapacak yazıyordu sitelerde ne kadar doğru bilmiyorum tabi.O günden aklımda kalmış canım eski mesajlara bakayım dedim ,hem hafta olarak aynıyız hem de rahim ters ikimizinde aynı :) kalp atışı için vajinal bakıldı ama bu hep böyle devam etmez dimi canım ya? Aklıma takıldı bebek büyüdükçe ultrasonda kendini net gösterir dimi? ikili testte örneğin
Ben en son 7+5 te gittim canım devletti gerçi belki de uğraşmadı ama vajinal baktı hemen , 8+5 te ultrasondan görmüş sevindim şimdi :) aklıma takıldı birden içim rahatladıYok canım hep alttan bakılmaz, canım zaten nettende okudum bizimde bebek büyüdükçe normal rahimli kadınlar gibi pozisyona gelicekmiş rahim.
7+2de vajinal baktı doktor(tüp bebek doktoru) 8+5te karından baktı şimdiki doktorum.
Anladım canım ,benim doktorda iyi değildi zaten ona bir daha gitmicem ama aklıma takıldı birden bende okudum normale dönüyormuş ama çok da yaygın bir şey olmadığından endişelendim açıkçası ama boşuna endişelenmişimayy benimde rahim ters. bende kalp atışını ultrason muayenesinde gördü doktorum. emin değilim ama gebeliğin ilerleyen dönemlerinde bizim rahim de normal pozisyona dönecek heralde tabi bu aşama biraz sancı yapacak yazıyordu sitelerde ne kadar doğru bilmiyorum tabi.
Yok canım için rahat etsin bak benim muayeneleri anlatayım.Ben en son 7+5 te gittim canım devletti gerçi belki de uğraşmadı ama vajinal baktı hemen , 8+5 te ultrasondan görmüş sevindim şimdi :) aklıma takıldı birden içim rahatladı
Canım benimki ters değilde rahim duvarım arkada.ayy benimde rahim ters. bende kalp atışını ultrason muayenesinde gördü doktorum. emin değilim ama gebeliğin ilerleyen dönemlerinde bizim rahim de normal pozisyona dönecek heralde tabi bu aşama biraz sancı yapacak yazıyordu sitelerde ne kadar doğru bilmiyorum tabi.
Teşekkürler canım Allah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde ara ara hafif derecede kasık ve karın ağrım oluyor belki de o yüzdendirYok canım için rahat etsin bak benim muayeneleri anlatayım.
5+5te karından kese görüldü
6+1de karından kalp atışı görüldü
7+2de vajinal kalp atışı duyuldu
8+3 diye gittim 8+5 çıktı ultrasonda kalp atışı duyuldu karından.
Bu kadar sık gitmemin sebebi ilaç kullanıyorum canım onu yazdırmak için
Bana da olurdu canım içeri doğru şimşek çakıyormuş gibiTam olarak kasıklarımda değil canım benim ağrı vajinamda oda insanı şüpheye düşürüyo kontrole gitmemede 10 gün var.
Dün izlediğim videolardı kasık ağrısı hemen hemen her hamilede görülebilir diyodu canım kanama olmadığı sürece korkmayın diyordu.
İnşallah bütün bu ağrılarımız rahim büyümesinden kaynaklıdır
Seninle günlerimiz ayni canim.Benimde sol kasiktan agri girip duruyor.Bebek büyüyor heralde falan diyorumBenimde cok var agrim iki gundur
Sanki karnimin icinde yara var o aciyor. Birde sol kasigimdan agri giriyorKorkuyorum bazen de dusunuyorum hamileligi beceremezsem diye :,(
Hadi bakalım sıkıntı olmamasına sevindim canımKızlar sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım. Direk benimle ilgilenecek olan ebe ile görüştüm. Çok güzel detaylı bilgi verdi keşke doktorum olsaydı o derece3 tane ilaç verdi ama 12. haftadan sonra başla dedi. Bunların arasında D vitaminide vardı. Sordum tabi benim 7 çıkmış nasıl yapalım diye, çok düşük çıkmış kullanmaya başlayabilirsin dedi. Başlamayı düşünüyorum bakalım. Numarasınıda verdi.. Ayda bir gelirsin D vitaminini kontrol ederiz dedi. Benden haberler bu şekilde :) 20. haftadan sonra kalp atışlarını da dinleyebilirmişiz sağlık ocağında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?