Neresınde canım.ben kesteldeyımBende bursada oturyrm cnm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neresınde canım.ben kesteldeyımBende bursada oturyrm cnm :)
Yıldırımdayım cnmNeresınde canım.ben kesteldeyım
Ne kadar çok doktor o kadar kafa karışıklığı oluyor işte benim de her gittiğim başka bir ilaç verdi ne yapsam diye düşündüm günlerceYarın sabahtan sağlık ocağına gideceğim kaydımı yapacaklar, kalp atışından sonra çağırmışlardı.. Bakalım D vitamini için birşey diyebilecek mi.. Bu arada benim folik asitimde b12 takviyesi olduğu halde o da sınırda çıkmıştı neden anlamadım. Onda da kararsız kaldım bitince aynısından mı alsam gibisine aile hekimi önermişti bu aldığımı![]()
Hadi aldığımız pişik yaparsa :)))Her ay birkaç paket alıp kenara koymak lazım demekki stok yapalım :)
Yazarken aklıma geldi biliyor MusunNe kadar çok doktor o kadar kafa karışıklığı oluyor işte benim de her gittiğim başka bir ilaç verdi ne yapsam diye düşündüm günlerce![]()
Kendi adıma cevap vereyimm Genelde bebeklerin en sevdiği bez prima oluyor ya yapmaz heralde, inşalallah yapmazHadi aldığımız pişik yaparsa :)))
O zaman az az para koyalım kenara :) o ihtimali düşünemedim tabi acemi anne işteHadi aldığımız pişik yaparsa :)))
Ben de karar veremedim bakalım artık zamanı geldi de geçiyorYazarken aklıma geldi biliyor MusunBakalım bende daha doktora karar veremedim Zaten. Versem tekine sadık kalcam ama
![]()
Ben de prima stoklamayı düşünüyorum genelde memnun kullananlarKendi adıma cevap vereyimm Genelde bebeklerin en sevdiği bez prima oluyor ya yapmaz heralde, inşalallah yapmazÇünkü prima stoklamayı düşünüyorum
![]()
Ya ben kardeşimden biliyorum mesela primada sorun olmadı ama diğer molfix canbebe komili bunlarla hiç anlaşamadı ya sızdırdı ya pişik yaptı. Ama bim miydi şok muydu annem idarelik bez alıyor bi kerelik. O kadar iyiydi ki hem sızdırmadı hem pişik yapmadı hem uygun fiyatlıBen de karar veremedim bakalım artık zamanı geldi de geçiyor
Ben de prima stoklamayı düşünüyorum genelde memnun kullananlar![]()
Bi tandığın çocuğuna hepsi pişik yaptı sadece can bebe yapmadı desem :)))Kendi adıma cevap vereyimm Genelde bebeklerin en sevdiği bez prima oluyor ya yapmaz heralde, inşalallah yapmazÇünkü prima stoklamayı düşünüyorum
![]()
Yeğenim sünnet olduğunda 6 aylıktı doktor bim’deki bezden kullanın dedi kremli miymiş neymiş o dönem onu kullandılarYa ben kardeşimden biliyorum mesela primada sorun olmadı ama diğer molfix canbebe komili bunlarla hiç anlaşamadı ya sızdırdı ya pişik yaptı. Ama bim miydi şok muydu annem idarelik bez alıyor bi kerelik. O kadar iyiydi ki hem sızdırmadı hem pişik yapmadı hem uygun fiyatlıGenelde prima ile anlaşamayan bebek az oluyor gerçekten. Bir de diğerleri sızdırırken prima gerçekten iyi tutuyor. Bebekten bebeğe de pişik olayının da değiştiğini düşünüyorum ben mesela.
![]()
Prima genelde sıkıntı olmuyor ama küçük bir ihtimal işte :))O zaman az az para koyalım kenara :) o ihtimali düşünemedim tabi acemi anne işte![]()
Aynen canım bi benzerini yazmışım yukarıBi tandığın çocuğuna hepsi pişik yaptı sadece can bebe yapmadı desem :)))
Bende kızıma prima kullandım Memnundum ama bence gereksiz pahalı şimdi daha uygun bişey alıcam. Pişik yapmadığı sızdırmadığı sürece sıkıntı olmaz. Oda çocuktan çocuğa değişen bişey. Yani prima preminyum kullanıp sabah çocuğu ıslak bulan yada gece altını değiştiren de var. Ben normal prima aldım hiç sızdırma yaşamadım.
Bebeğimin popişiiiiii yerim beeeennnn sevgi pıtırcığı oldum. Bebekler pişik olmasınnnnYeğenim sünnet olduğunda 6 aylıktı doktor bim’deki bezden kullanın dedi kremli miymiş neymiş o dönem onu kullandılaronun dışında hep prima kullandılar bakalım ya parasını koyarız kenara ya da bez alırız. Sürekli zam geliyor kenara koyduğumuz para da karşılamaz da
bebeğimin popişi pişik olmasın yeter ki
![]()
Aynen bebekten bebeğe değişiyor. Ben yeni doğduğunda prima preminyum kullandım sonra normal prima aldım baktım kızım için bir farkı yok bende hep normal prima aldım. Ama şimdi daha uygun bişey almayı düşünüyorum tabi sıkıntı olmazsa :)Aynen canım bi benzerini yazmışım yukarıBebeğe görede çok değişiyor gerçekten bakalım nasıl yapıcaz bilmiyorum dediğin gibi pahalı ama bebek doğmadan bilemicez hangisini sevcek hangisini sevmeyecek. Almış olmak için almak yerine bazen gerçekten sıkı indirimler oluyor öyle birşey denk gelirse kesinlikle prima almayı düşünüyorum. Denk gelmezse kenara para koymak mantıklı bir seçim.
Hahahaha ay doğunca ne yapcaz kimbilirBebeğimin popişiiiiii yerim beeeennnn sevgi pıtırcığı oldum. Bebekler pişik olmasınnnn![]()
Bizde normal prima kullanıyorduk. İnşallah olmaz ateş pahası olmuş zaten herşey. Düşündürüyor insanı gerçektenAynen bebekten bebeğe değişiyor. Ben yeni doğduğunda prima preminyum kullandım sonra normal prima aldım baktım kızım için bir farkı yok bende hep normal prima aldım. Ama şimdi daha uygun bişey almayı düşünüyorum tabi sıkıntı olmazsa :)
Çok seviceğimiz kesinde ara sıra hala düşünüyorum biliyor musun o sorumluluğu alabilecek miyim nasıl olacak yetebilecekmiyim gibisindenHahahaha ay doğunca ne yapcaz kimbilir![]()
Benim de aklıma gelmiyor değil bazen, ama normal bence şu an böyle düşünceler olmasıÇok seviceğimiz kesinde ara sıra hala düşünüyorum biliyor musun o sorumluluğu alabilecek miyim nasıl olacak yetebilecekmiyim gibisinden![]()
Sağol canım yanıtın için. Dr Alper Mumcu nun sitesinde riskli gebelikler-progestan kullanımı ile ilgili bir yazı vardı. Okumanı tavsiye ederim. Bayaa rahatlattı beni :)Aynı şekilde benımde oluyor.çok az peçeteye kan gelmiştı ve geçmiştı.progestanı fitil olarak kullanmaya başladım tekrar koyu renkli gelmeye başladı.koyu olursa eski kan geliyormuş.ben ignede yaptırıyorum