- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Biz de yüzük falı baktığımızda bana erkek çıkıyordu hepBende belkii şeyden etkilenmiş olabilirim. Hamiş olduğumu öğrendiğim zamanlarda anneme arkadaşı kahve falı bakıyor normalde bakmaz yeminli, neyse diyor ki erkek bebek görüyorum aileye katılacak. 1 hafta sonra ben anneme hamileyim diye haber verince bunu anlatıyor banaAy bilmiyorum his gerçi bu fala falan inandığımdan değil ama..
Kuzenimin çocuğunu ve kardeşimi deniyecem şimdi
O nasıl yapılıyor kız anlatsana hele merak ettimBiz de yüzük falı baktığımızda bana erkek çıkıyordu hepyüzük falı bizim sülalede herkese tuttu
İkisinde de tuttu. 2si de kız bebektiay süper olur bekliyoruz sonucu
Taşsız bir alyansa saçının telini bağlıyorsun. Bi bardağın yarısını suyla dolduruyorsun. Alyansı saç telinden tutarak bardağın boş kısmına sallandırıp kime bakacaksan x kızı y diyorsun alyansı bardağın üzerine kaldırıyorsun elini oynatmadan bekliyorsun. Eğer alyans yuvarlak dönmeye başlarsa erkek dik gidip gelirse kız diyorlar. Sonra tekrar bardağın boşluğuna sarkıtıyorsun geri çıkarıp bekliyorsun o da 2. Çocuk oluyor. Kaçta durduysa o kadar çocuk oluyor işteO nasıl yapılıyor kız anlatsana hele merak ettim
Bunuda denerim ben biliyordum bunu unutmuşum. Çocukken kaç yaşında evlencez diye yapardıkTaşsız bir alyansa saçının telini bağlıyorsun. Bi bardağın yarısını suyla dolduruyorsun. Alyansı saç telinden tutarak bardağın boş kısmına sallandırıp kime bakacaksan x kızı y diyorsun alyansı bardağın üzerine kaldırıyorsun elini oynatmadan bekliyorsun. Eğer alyans yuvarlak dönmeye başlarsa erkek dik gidip gelirse kız diyorlar. Sonra tekrar bardağın boşluğuna sarkıtıyorsun geri çıkarıp bekliyorsun o da 2. Çocuk oluyor. Kaçta durduysa o kadar çocuk oluyor iştebaya ilkel bi yöntem
Onu da biliyorum o da tuttu benimBunuda denerim ben biliyordum bunu unutmuşum. Çocukken kaç yaşında evlencez diye yapardık
ay cok mutlu oldum bana da kız çıkıyorİkisinde de tuttu. 2si de kız bebekti
Yine ben ve unutkanlığım hatırlamıyorumOnu da biliyorum o da tuttu benim
Onda da bardağa kaç kere çarptığını sayıyordukYine ben ve unutkanlığım hatırlamıyorum
Böyle şeyler olması normal bence ya, her anne adayı ya kıza ya erkeğe daha yakın oluyor bazen. Bu demek değil ki oğlun olursa onu istemeyecek-sevmeyeceksin.ay cok mutlu oldum bana da kız çıkıyorkızlar Allah’ımdan hayırlısını istiyorum ama kıza cok takıntı yaptım olmazsa baya afallayacağım sanırım, engelleyemiyorum istegimi
Onu hatırlıyorumda Çıkan yaşı hatırlamıyorum. 21 veya 23 kalmış aklımdaOnda da bardağa kaç kere çarptığını sayıyorduk
Tabiki cnm Rabbim hayırlısını versin benm için de hiç farketmezAminnnnn canım inşallah. Ben kız olmasını istiyorum ama erkek olmasını da istiyorum çünkü soyadımızın devamlılığı eşimin elinde :) Güzel olabilir erkek olursa sağlıklı olsunlarda gerçekten farketmez. Sağlık herşeyin başııı
Benim 22 çıktı tam isabetOnu hatırlıyorumda Çıkan yaşı hatırlamıyorum. 21 veya 23 kalmış aklımda
Ayy az önce valla yazdım sildim. Bir kız bir erkek bende çok isterim yateşekkür ederim canım oğlumdan sonra bir de kız olsun cok istiyorum bazen abartıyorum diye üzülüyorum ama tabi ki de erkek de olsa başımın tacı ama Allahım noluuuuuurrrrrr kız olsun nolurrrrrrrr
Bende o haldeyidim. Kayısı , kuru erik zeytinyağı bile fayda etmedi. Günde en az 2.5 litre su içiyorum . artik doktoruma soyledim magnezyum verdi. Akşamları içiyorum onla bile zor. Eger kabizligin çok fazlaysa günde 2 kere ic dedi. Kabızlık çok kötü yaaa. Eger hiç bi şey fayda etmiyorsa doktorunla gorusmeni tavsiye ederim. Magnezyum biraz rahatlatırGünaydın herkeseben de yine kabızlık başladı kaç gündür çatlama noktasına geldim artık hiçbir şey fayda etmedi
Merhaba canım hoşgeldinBence gayet güzel ikiz gibi büyürler Allah yardımcı olur hayırlısıyla. Konuda da birçok arkadaşımız var sizin gibi. Hayırlı olsun diyorum
Hayırlı olsun, hosgeldiniz
Ben de zeytinyağı içiyorum iyi gelebilecek her şeyi yedim diyebilirim ama hala aynı durumdayımBende o haldeyidim. Kayısı , kuru erik zeytinyağı bile fayda etmedi. Günde en az 2.5 litre su içiyorum . artik doktoruma soyledim magnezyum verdi. Akşamları içiyorum onla bile zor. Eger kabizligin çok fazlaysa günde 2 kere ic dedi. Kabızlık çok kötü yaaa. Eger hiç bi şey fayda etmiyorsa doktorunla gorusmeni tavsiye ederim. Magnezyum biraz rahatlatır
Çok geçmiş olsun. Insallah hayırlı zamanda sağlıklı gebeligim sağlıklı bebişin olur.Merhaba
Gecen hafta doktora gittik 8+0 daydik ama malesef bebegimizi doktor göremedi daha sonra baska yontemlerle bakildiginda bebegimin 6+2 de kaldigin buyumedigini soylediler kalp atisini da duymadilar baska bir doktora gittik oda ayni seyleri soyledi bir hafta sonra kurtaj islemlerini yapacaklarini soylediler sali gunu bebegimle vedalasicam sizlerden dua bekliyorum ve nisan annelerinden ayriliyorum....
Hepinizin saglikli sihhatli hamileliginiz ve bebekleriniz olsun insallah....
Ben de zeytinyağı içiyorum iyi gelebilecek her şeyi yedim diyebilirim ama hala aynı durumdayımhafta içi kontrole gideceğim bu konu da aklımda. En azından çok zor durumda kaldığım zaman kullanabileceğim bir şey olsun gerçekten rahatsızlık veriyor. Teşekkür ederim belki bana da öyle bir şey verir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?