- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Bakıym ona, 8-10 tüp verdim canım baya aldılarKatılıyorum canım..
Canım testin adı indirekt coombs olarak geçiyor yani sonuç kağıdımda öyle yazıyor benim. Bak istersen, büyük ihtimal bakmışlardır. Sen kaç tüp vermiştin kanı?
İyi iyi senide sömürmüşler güzelBakıym ona, 8-10 tüp verdim canım baya aldılar
Benim doğum tarihimle bebegimin tahmini doğum tarihinimi yazıyoruz cnm pek anlamadm:)
Hahaha sorma bitmedi o tüplerİyi iyi senide sömürmüşler güzel
Yumurtlama günü galiba canım :)Benim doğum tarihimle bebegimin tahmini doğum tarihinimi yazıyoruz cnm pek anlamadm:)
O ama zaman dilimini napiorz Pst mi
Kendi doğum tarihinle gebe kaldığın tarih canımBenim doğum tarihimle bebegimin tahmini doğum tarihinimi yazıyoruz cnm pek anlamadm:)
Türkiye utc+3 zaman saat dilimini kullandığı için 3 mü yapıyoruz acaba ben öyle denedim. Aşağıda da -3 falan var çünküO ama zaman dilimini napiorz Pst mi
Aynen bende şimdi ona bakıyordum 3 yaptım ama sonuç değişmedi. Denesene bakalım. Sende ne çıkıyordu?Türkiye utc+3 zaman saat dilimini kullandığı için 3 mü yapıyoruz acaba ben öyle denedim. Aşağıda da -3 falan var çünkü
Bende pst yapınca da 3 yapınca da erkek çıktı değişmiyor herhalde, daha önce başka siteden yaptım onda da erkek çıkıyordu :) sende ne çıktı ?Aynen bende şimdi ona bakıyordum 3 yaptım ama sonuç değişmedi. Denesene bakalım. Sende ne çıkıyordu?
Bende 2 şekildede denedim kız çıkıyor benim. Beşik kerteriz kız doğruysaBende pst yapınca da 3 yapınca da erkek çıktı değişmiyor herhalde, daha önce başka siteden yaptım onda da erkek çıkıyordu :) sende ne çıktı ?
Ay olur tabi beşik kertmesi yapalım dünür oluruzBende 2 şekildede denedim kız çıkıyor benim. Beşik kerteriz kız doğruysaAma ben erkek hissediyorum nasıl olacak görücez :)
Sat girdim tahmini yumurtlama tarihi girdim birkaç farklı tarih olarak hepsinde erkek çıktı bakalım doğru mu hayırlısıyabancı bi sitede bu baya doğru çıkıyor demişler
Yumurtlama günü galiba canım :)
Sagolun kızlar benmde kız cıktı cin takvimide kız cıktı sağlıkla gelsin miniklerimizKendi doğum tarihinle gebe kaldığın tarih canımBir nevi yumurtlama zamanı doğru oluyor
Bende belkii şeyden etkilenmiş olabilirim. Hamiş olduğumu öğrendiğim zamanlarda anneme arkadaşı kahve falı bakıyor normalde bakmaz yeminli, neyse diyor ki erkek bebek görüyorum aileye katılacak. 1 hafta sonra ben anneme hamileyim diye haber verince bunu anlatıyor banaAy olur tabi beşik kertmesi yapalım dünür oluruzbenim içime de kız doğuyor nedense, çevremdeki herkes erkek hissediyor ama :) hayırlısı bakalım
Kuzenimin çocuğunu ve kardeşimi deniyecem şimdiyabancı bi sitede bu baya doğru çıkıyor demişler
ay süper olur bekliyoruz sonucuKuzenimin çocuğunu ve kardeşimi deniyecem şimdi
Aminnnnn canım inşallah. Ben kız olmasını istiyorum ama erkek olmasını da istiyorum çünkü soyadımızın devamlılığı eşimin elinde :) Güzel olabilir erkek olursa sağlıklı olsunlarda gerçekten farketmez. Sağlık herşeyin başıııSagolun kızlar benmde kız cıktı cin takvimide kız cıktı sağlıkla gelsin miniklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?