2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Canım önerdi de ben su içebiliyorum. Bazen zorla ama içiyorum. O yüzden de serum yemek istemedim. Tuzlu su o da ztn. Çok bi esprisi yok.
Aynı şey mi bilmiyorum ama kızımda kusuyordu doktor serum takayım diyince bende senin gibi düşünüp su içiyor bol bol dedim yaptırmadım ama bir gün sonra o kadar kötü oldu ki. Vücudu iyice susuz kalmış hastanede yattı bir gün. 3 serum yedi. Serumla su bir değilmiş onu anlamış olduk. Doktorun ilk dediğinde taktırsaydık hastanede yatmak zorunda kalmazdı kızım.
 
Cok gecmis olsun kuzum. Bilmiyorum ki. Eger cok ekstra halsiz dusersem giderim olmadi. Simdi progestani gunde bire dusurdu o da yapiyor olabilir demisti. Bakalim. Belki daha az bulanir sagol canim uyardigin icin.
 
Benimde oglumda gec baslamisti 9. Haftada dogumdan once ki gun dahi kustum.Sadece tiksinme azalmisti. Simdide 5. Haftadan beri bulanti,migde kazinmasi var.Dunden beri de tiksinme geldi. Kofte ,mangal kokusu ,tavuk dusuncesi bile kotu yapiyor beni,..Oglen cok migdem bulaniyor aksamda 4-5 aylik gibi karnim sisiyor sizde de oluyor mu ? Ne durumdasiniz?
 
Son düzenleme:
Benim de sabah bulantı ve bazen kusmam oluyor buzdolabını asla açamıyorum, akşamları iyiyim ama bazı şeylerden tiksindim, karnım da akşamları şişiyor ama gündüz hala normalde giydiğim kıyafetlerimi giyebiliyorum
 
Evet karnım çok şiş bazen 5 aylık gibi oluyor maalesef
Ama ne şişkinlik ne de başka bişey bulantı kadar rahatsız etmiyor
Benimde en büyük korkum Doğuma kadar devam etmesi inşallah öyle olmaz
 
2 hafta sonra giyemeyebilirsin
O şişkinlik yüzünden hamile kıyafetlerini erkenden almak zorunda kaldım
Hamile taytı kurtarıcım oldu
 
Cok gecmis olsun kuzum. Bilmiyorum ki. Eger cok ekstra halsiz dusersem giderim olmadi. Simdi progestani gunde bire dusurdu o da yapiyor olabilir demisti. Bakalim. Belki daha az bulanir sagol canim uyardigin icin.
Sağol canım. progestan da yapıyor olabilir ama sen halsiz düşersen gitte serum taksınlar.
 
Ben suda içemiyorum onuda çıkartıyorum. Halsizim cok şu 1.trimesteri bi atlatsak rahatlarız daa
Öyle hafta sayanlardanım bende :) 9+0 bugün. Kızımda 14 te bitmişti :) suya limon sıktım içiyorum ama oda mideme dokundu sanırım, midem yanmaya başladı. Bir litreyi biraz geçti bugün su şimdilik.
 
Sen göz gezdirmişsindir ama canım sorun yok değil mi :)
Yok canım tek sorun şimdilik D vitamini eksikliği.. Yanlış yorumlama yapmadıysam:) Onu da kendi halimde 1 hafta güneşte yürüyüş yaparak çözmeye çalışcam.. Balıkta daha çıkmamış aklıma başka birşey gelmedi zaten :)
 
Birde kızlar kan testi yaptıranlarda B12 değeri ne kadar çıkmış hatırlayan var mı? Benim tam sınırda çıkmış referans değere göre ama normali mi yoksa eksik mi bilemedim. B12 dediği folik asit mi oluyor yoksa farklı mı o konuda da aydınlatabilirsiniz bilen varsa
 
Canım 197-866 normal referans değerleri, benimki 248 çıkmış. Folik asit konusunda bilgim yok :)
 
Yalnız yanlış hatırlamıyorsam b9 vitamini folik asitti
 
Canım d vitamini verdimi doktor.
Bana hergün 6 damla iç dedi.
Güneşe de çık dedi ama iki gündür yürüyemez oldum. Ayaklarım tutmuyor dün akşam üstünden beri çıkamıyorum. 3 le 4 arası 15 dakka güneşe dur dedi.
Canım 197-866 normal referans değerleri, benimki 248 çıkmış. Folik asit konusunda bilgim yok :)
İyi cnm B12 değerin.
Benim çok düşük vücudum üretemiyor ya 190 ya 194 galiba değerim. Doktor şimdi ağızdan verdi B12, Bi ay sonra test yapacak eğer 250 olursa değerin iyi dedi. 250 den assa olursa demek ki dedi vücudun B12 yi hapla dışkı olarak atıyor, iğnesine baslicaz dedi.
Maaşallah değerin iyi.
 
Canım 197-866 normal referans değerleri, benimki 248 çıkmış. Folik asit konusunda bilgim yok :)
Doğru canım yazdıktan sonra geldi aklıma farklı oldukları Benimde 205 çıkmış sınır değerde de 200-800 yazıyordu acaba dedim bu değerin 500 falan mı olması lazım Üst değer büyük olunca. Sıkıntı yok o zaman..
 
Kuzum gösteremedim sonuçları takviye vereceğini düşünüyorum çünkü 7 çıktı d vitaminim.. Bugün yürüyüş yaptım 20 dk ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum şu sıralar burada havalarda kötü zaten hep bulutlu.
 
Dikkat etmemiştim canım değerime doktor bişey demediği için, iyiyse sorun yok. İnşallah seninki de yükselir de ekstra bir şeye ihtiyacın kalmaz

Sen söyleyince dikkat ettim ben de üst değer yüksek baya evet
 
Evet bugün benim yaşadığım yerde de sürekli yağmur var güneş çok az göründü. Artık kış geliyor hepimize d vitamini verirler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…