- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Bilmiyorum canım geçen hafta gittiğimde kalp atışı daha başlamamışti belki yeni başlamıştır benim kanamam oldu biraz bir de kahverengi akıntım var ondan dedi canım inşallah düzelir miniğim inşallah sağ salim alırız bebişleri kucağımıza amin
Çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgi için kimisi içilebilir diyo kimisi içilemez bende tereddütte kalmıştım doğrusuBen kefir içiyorum. Hem sindirim yavaşladığı için iyi geliyor. Activia da Dr. Banu Çiftçi nin videosunda dinlemiştim, yiyebiliriz.
Canım kalp atışını görmeden 3 gün önce banada bakmıştı doktor 38 bin üstüydü :)Sonuçları almaya gittim ama çok kalabalıktı, afedersiniz bir takım insanlar vardı o kadar pis kokuyorlardı ki. Nerdeyse çıkartıyordum öğüre öğüre kaçtım şaka gelecek amaSonuçları yarın sabahtan alıcam. Eşimin 4te işe geçmesi gerekiyordu bekleyemedik. Enabıza baktım zaten hepsi çıkmamış sadece hemogram ve idrar tahlilinin biri vardıı.
melike222 bir arkadaşımız cevap vermiş ama, yarın gittiğimde sormamı istersen yine sorarım canım.
Ek: Bu haftada betaya bakmışlar 80bin çıkmış ya görünce şok oldum
Kapalı mısın canım genelde tesettürlü olanlarda düşük oluyoBenimde D vitaminim çok düşük çıkmış
Değilim kuzum ama ofiste çalışıyordum ee işten çıktım evdeydim derken bayağı dipleri görmüş galibaKapalı mısın canım genelde tesettürlü olanlarda düşük oluyo
Vitamin takviyesi alırsın canım üzme kendini :)Benimde D vitaminim çok düşük çıkmış
D vitamininin en güzel tedavisi güneş canım hafta sonları falan kış gelmeden eşinle falan yürüyüşe çıkabilirsin canım,hem senin için hem bebiş için iyi olur hemde yürüyüşle kilo almamış olursunDeğilim kuzum ama ofiste çalışıyordum ee işten çıktım evdeydim derken bayağı dipleri görmüş galiba
şaşırdım canım ya tahmin etmezdim bu kadar düşük çıkacağını :)Vitamin takviyesi alırsın canım üzme kendini :)
Evet gerçekten öyleymiş demek ki.. Canım akşamları çıkıyorduk yürüyüşe. Artık öğlen sıcağındada çıkarız napalımD vitamininin en güzel tedavisi güneş canım hafta sonları falan kış gelmeden eşinle falan yürüyüşe çıkabilirsin canım,hem senin için hem bebiş için iyi olur hemde yürüyüşle kilo almamış olursun
Hoşgeldin sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah :) Gebelik takvimi olanlarda en altta takvim oluşturmak için tıklayınız yazıyor oradan oluşturabilirsin :)
Bende iki aşılama iki tup bebek olmadı.ilk rahım filminde t rahim çıktı onunla ilgilide neler söylendi.konyada bır prof gıttım sadece rahım kanalım darmış ameliyatla genişletti.o darlık yüzünden yapılan işlemlerde ne ağrılar çektım.derken bırden hamile kaldım çok şukur.8 sene beklemem gerekmişCnm 3 yıl uğraştık.
Ya orda da işte karın zarlari yapışıklığı, rahim karın zarı yapisikligi, bir tüpüm hidroselpens bağırsağa yapışık, miyom, kist yazarken gülüyorum:):) inan bunda bile 2 ameliyat e zaman geçiyor derken orda da başıma gelmeyen kalmadı.
Bu süreçte de maceradan maceraya kostum :):):)
Ay canım çok zor ya.dun az kanaman var dıye korktum seni duşunemıyorum.şuan karnım agırıyor neden oluyo diye onada korkuyorum.bu sters bızi mahvedecek.Kizlar sanirim ben kalpten gidecegim
Gebeligimin basinda bhcg 93 iken iki gun sonra kan tahlili vermistim sonuc 19 cikti. Hemsire degerin dusuyor dedi . Yikildim. Sonra tekrar aradilar kanima tekrar bakmislar deger 170 mis makine yanlis olcmus.
6+4 te yogun kanama gecirdim hastaneye yattim bebek dusebilir kanama alani var kese asagida dediler. Korkuyla duayla bekledim.
6+6 da yani bugun kontrole gittim. Doktor ustten bakti kesen duruyor ama ici bos dedi. Yikildim. Nasil bos olur iki gun once kalp atisi vardi dedim . Kesenin ici bos bilmiyorum dedi doktor. Bebegim dustu demekki dedim yikildim. Ultrasona da kese 5 haftalik gorunuyormusAlttan bakayim dedi. Alttan bakti bebegi zar zor gordu. Kalbi atiyor dedi. Ama inanir misiniz hamileligimin basindan beri bu dusuk korkusu beni yedi bitirdi Yanlis teshis yuzunden iki kez dusuk yapiyorsun dendi. Bir kerede kanama yuzunden toplam uc kez bu korkuyu yasadim. Purluton depod igne verdi uc gunde bir vurulacaksin dedi. Yakar biraz dedi yeterki bebegim iyi olsun dayanirim dedim. İnsallah bu dusuk korkusunu ne ben neden bir baska arkadasim hic yasamaz
Canım turşu ye çok susatıyor.susatacak şeyler tuketCanım Şuan için yanmam yok ama her an olabilir su içemememekten bende çok mutsuzdum bi de bu çıktı şimdi şişe su aldım yanıma yudum yudum içiyorum
Ay cnm benim ya o beklenilen seneler feda olsun meleklere.Bende iki aşılama iki tup bebek olmadı.ilk rahım filminde t rahim çıktı onunla ilgilide neler söylendi.konyada bır prof gıttım sadece rahım kanalım darmış ameliyatla genişletti.o darlık yüzünden yapılan işlemlerde ne ağrılar çektım.derken bırden hamile kaldım çok şukur.8 sene beklemem gerekmiş
Cok geçmiş olsun canim Allah yardimcin olsun.inşallah düzelirKızlar çok kötüyüm bugün kanamam başladı hala devam ediyor baktılar bebeğimin kalp atışı var ama kanama alanı varmış ve kese çok asagidaymis düşme ihtimali var dediler . Kalp atışını da gördükten sonra bu durumu duyunca çok kötü oldum hastanede ağlayıp duruyorum düşerse ben naparim kalbini de görmüştüm neden kanamam oldu aklım almıyorKese de düşmeye yakın mesafede asagidaymis Allah'ım yardım et nolur. Kızlar bana yalvarırım dua edin kanamam geçsin bebeğim yaşasın nolur :,(
Millet hususi tatilde bronzlaşmaya gidiyo :)şaşırdım canım ya tahmin etmezdim bu kadar düşük çıkacağını :)
Evet gerçekten öyleymiş demek ki.. Canım akşamları çıkıyorduk yürüyüşe. Artık öğlen sıcağındada çıkarız napalım15 dk güneşleniriz bi
Canım keseyide görürsün bu değerler bebişide görürsün p.tesi gidersen kalp atışlarını bile görebilirsin :)Mrhb arkadaşlar pazrtesi 2.kez lan verdim beta 14 bin olmus cok şükür.bu cumartesi dr gitmek istiyorum kese için gorebilir miyiz acaba
Sorma yaaaMillet hususi tatilde bronzlaşmaya gidiyo :)
Sende D vitamini için yürürsün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?