- 31 Temmuz 2018
- 438
- 695
- 103
- 34
Arkadaşlar folbiol hakkında bi kaç şey paylaşılmış.
Bende bugün öğrendiklerimi yazayım.
Benim gibi vücudu kesinlikle folik asit ve B12 üretmeyen hasta grubuna veriliyor folbiol.
Çünkü folat miktarı çok yüksekmiş folbiol de.
Bana daha once tüp bebek tedavisinde verilmişti doktor bunu duyunca çok kızdı. Her gün içirmişlerdi.
Hatta ben bile folbiol u her gün icmeyecegim haftada üç gün iceceğim.
İnş canım.kaç yıl sonra oldu çocugunAynen cnm, yoksa ben uzun yaşamak kısa yaşamak derdinde değilim.
Ölümden korkmam, hiç öyle bı korkum olmadı, yeterki Rabbimi utandırmayayım.
Benim o kadar iyi bi eşim var ki, çocuğumuz olsun diye çok uğraştık çabaladık. En sonunda Rabbim kendisi nasip eyledi.
Karnımdaki için mücadele edicem.
Amin canım hepimize bebeklerimiz inşallah uğur getirsin. İyi kalpli, imanlı evlatlarımız olsun inşallah.
Dünyanın en güzel sesi canımKalp atışını duydum şükür 7+2 çıktık. sata göre 7+6 ama olsun :)
Demedi kuzum sonuçları almaya gitçem 3te o zaman söyler büyük ihtimal :)Dünyanın en güzel sesi canımRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin(cümlemize) bi sonraki kontrol ne zaman canım
Anladım canım bişey rica etsem sorarmısın :) kaç seferdir kendim heyecandan sormayı unutuyomDemedi kuzum sonuçları almaya gitçem 3te o zaman söyler büyük ihtimal :)
Buyur canım :)Anladım canım bişey rica etsem sorarmısın :) kaç seferdir kendim heyecandan sormayı unutuyom
Kefir içebiliyomuyuz acaba diye sorcaktım :)Buyur canım :)
Tamam canım sorayım ben bunu unutmam inşallah:)Kefir içebiliyomuyuz acaba diye sorcaktım :)
Unutursanda canın sağolsun canım :) çok sağol teşekkür ederim şimdiden :)Tamam canım sorayım ben bunu unutmam inşallah:)
Evet canım düzenliydi adetimAdetlerın duzenlı mıdır.buyuk ıhtımal geç yumurtlamışsın.
Evet cnm folat depolanmıyor vücutta.canım bence doktorlarımıza güvenmeliyiz. herkezin değerlerine göre veriyordur diye düşünüyorum. Benim pıhtılaşma testi raporlarında da folik asit eksikliği ile birleşince oran artar gibi birşey yazıyordu... Bana da folbiol e devam et dedi... Bildiğim kadarıyla folik asit depolanmıyor zaten vucutta
Bu doktorla devam etmeyi düşünmüyorum o yüzden eski ilacıma devam edip haftaya yeni doktora gidince ona göre değiştiririm artık :) şimdi o da başka bi ilaç söylerse sürekli farklı farklı olmasın dedim :)Bence doktorun ne dediyse onu yap. Aklına takıldıysa doktoruna sor. Belki benim tam içmem lazım senin yarım :)) doktorun elbet vardır bi bildiği.
Cnm 3 yıl uğraştık.İnş canım.kaç yıl sonra oldu çocugun
Amin canım inşallah Rabbim korktuğunu yaşatmasın canım.Kizlar sanirim ben kalpten gidecegim
Gebeligimin basinda bhcg 93 iken iki gun sonra kan tahlili vermistim sonuc 19 cikti. Hemsire degerin dusuyor dedi . Yikildim. Sonra tekrar aradilar kanima tekrar bakmislar deger 170 mis makine yanlis olcmus.
6+4 te yogun kanama gecirdim hastaneye yattim bebek dusebilir kanama alani var kese asagida dediler. Korkuyla duayla bekledim.
6+6 da yani bugun kontrole gittim. Doktor ustten bakti kesen duruyor ama ici bos dedi. Yikildim. Nasil bos olur iki gun once kalp atisi vardi dedim . Kesenin ici bos bilmiyorum dedi doktor. Bebegim dustu demekki dedim yikildim. Ultrasona da kese 5 haftalik gorunuyormusAlttan bakayim dedi. Alttan bakti bebegi zar zor gordu. Kalbi atiyor dedi. Ama inanir misiniz hamileligimin basindan beri bu dusuk korkusu beni yedi bitirdi Yanlis teshis yuzunden iki kez dusuk yapiyorsun dendi. Bir kerede kanama yuzunden toplam uc kez bu korkuyu yasadim. Purluton depod igne verdi uc gunde bir vurulacaksin dedi. Yakar biraz dedi yeterki bebegim iyi olsun dayanirim dedim. İnsallah bu dusuk korkusunu ne ben neden bir baska arkadasim hic yasamaz
Canım ben beklemedeyim doktorum belki düşük yapabilirsin dedi ama inşallah bi sorun çıkmaz inşallah sende sağ salim kucağına alırsın bebeğiniKizlar sanirim ben kalpten gidecegim
Gebeligimin basinda bhcg 93 iken iki gun sonra kan tahlili vermistim sonuc 19 cikti. Hemsire degerin dusuyor dedi . Yikildim. Sonra tekrar aradilar kanima tekrar bakmislar deger 170 mis makine yanlis olcmus.
6+4 te yogun kanama gecirdim hastaneye yattim bebek dusebilir kanama alani var kese asagida dediler. Korkuyla duayla bekledim.
6+6 da yani bugun kontrole gittim. Doktor ustten bakti kesen duruyor ama ici bos dedi. Yikildim. Nasil bos olur iki gun once kalp atisi vardi dedim . Kesenin ici bos bilmiyorum dedi doktor. Bebegim dustu demekki dedim yikildim. Ultrasona da kese 5 haftalik gorunuyormusAlttan bakayim dedi. Alttan bakti bebegi zar zor gordu. Kalbi atiyor dedi. Ama inanir misiniz hamileligimin basindan beri bu dusuk korkusu beni yedi bitirdi Yanlis teshis yuzunden iki kez dusuk yapiyorsun dendi. Bir kerede kanama yuzunden toplam uc kez bu korkuyu yasadim. Purluton depod igne verdi uc gunde bir vurulacaksin dedi. Yakar biraz dedi yeterki bebegim iyi olsun dayanirim dedim. İnsallah bu dusuk korkusunu ne ben neden bir baska arkadasim hic yasamaz
Merhaba bayanlar allah nasip ederse Nisan annesi olucam bende benim hesabıma göre 8 haftalık olması lazım ama dün doktor 6 hafta 4 günlük dedi ve bebeğimin kalbi yavas atıyormuş rabbim sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayi nasip etsin inşallah Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?