2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Tecrubeli arkadaslar 8.haftaya kadar mide bulantisi olmadiysa artik olmaz diyebilir miyiz sizce yoksa kiside kisiye degisiyor mu
İlk gebeligimde 8 den sonra başlamıştı ama coookk hafifti 2 kere felan çıkarmıştım şimdide 7 hafta ve bulantı çok az kendini belli ediyor, şimdiye kadar olmadıysa ya hiç olmaz yada hafif olur Bence
 
Yapmayınnnnn :)) iyilerdir merak etmeyin minnoşlar.. ama emin olun öğürüp durmakta hiç iyi bir şey değil... elim ağzımda geziyorum. Hap içmeme rağmen çok kötüyüm.. halsiz düşüyorum o derece. Şanslısınız bence:)
İnşallah canım yaa :) kıyamam sende atlatırsın inşllahh canım bulantılarını ya
 
Bende alttan muayene olmaktan tedirginim zararı olmaz diye düşünüyorum ama olmasa daha iyi olur
Gebeligim 1 hafta önden gidiyor 6 hafta 6 günlük keseyi görmeye gittik ve 8+ olduğunda kalp atisi icin gideceğim ve duymazsak alttan bakarız dedi ama o haftada dduyulu diye düşünüyorum alttan muayene istemeyecegim
Duyulur canım o haftalarda çok rahat
 
Şimdide bulantım yok diye kuruntu yapıyorum. Bişey mi oldu diye. Kızlar 1 haftadır bulantı ve halsizliğim vardı bugün yok?:bicak::KK12:
7 haftalikmisin cnm benmde 6+5 te bulantim kesildi bende korkmuştum ama snra doktra gittim çok şükür herşey yolunda bulantı gidip gelen bişey herlde:-)
 
Bence de. Ben de kaç gündür sürekli yatıyorum her işimi eşim yapıyor sağ olsun. Bugün kahvaltı bile hazırlayamadım bulantıdan işten çağırdım da bir şeyler hazırladı öyle yedim. Pazartesi iş başlıyor nasıl gidicem hiç bilmiyorum. Tam olarak bulantı da değil ama öğürme isteği geliyor sürekli çok halsizim
Ben de aynı durumdayım. İlaç içiyorum ona rağmen sürekli bulantı hissi, öğürme isteği var. Akşam da artık etkisi geçiyor sanırım ve çıkartıyoum maalesef. Ve çok kötü bir his :KK43: rengim falan sapsarı.. hastalıklı gibiyim :)
Bir fark yarattı mı canım
şöyle canım daha rahat yemek yedim ben 5 gündür falan dramamin
Şimdide bulantım yok diye kuruntu yapıyorum. Bişey mi oldu diye. Kızlar 1 haftadır bulantı ve halsizliğim vardı bugün yok?:bicak::KK12:
kuzumm yapmaaa bir şey olmaz korkma.. keyfini çıkar bulantısız günlerininnn :KK49:
Dr neden kaciniyor o zaman yaw aklimda 40 tilki dolasacagina bak gitsn. Tipta ayip yok arkadas :işsiz::oops:
bence bizim yüzümüzden çekiniyorlar :KK70:
İnşallah canım yaa :) kıyamam sende atlatırsın inşllahh canım bulantılarını ya
amin kuzucum aminnn :) güzel geçirelim hamişliğimizi hepimiz inşallah :KK68:
 
Kızlar dün akşam elmalı zencefilki çay içtim. Normalde 1 haftadır bulantı ve halsizliğim olurdu. Bugün yok bunla ilgili olabilir mi?
Nerden aldın Canım o çayı. Zencefil bulantıya iyi gelir diyorlar. Bende alayım çok fenayım yaa. Bulantınız hayat nasıldı unuttum resmen.
 
Dene bakalım merak ediyorum sonucunu.insallah işe yarar.
Tam Dışarı çıkayım dedim. Tuvalete gittim peçeteye kahverengi leke geldi. Korktum uzandım . Bu hafta çok yoruldum işyerinde özellikle Çarşamba ve bugün. Hatta dün tatildi gittim çalıştım. Sanırım o yüzden oldu. Biraz dinleneyim çıkmayım Dışarı :KK43:
 
X