Evet hem sık sık ultrasona girmek iyi değil artık bir problem olmazsa ayda bir gideceğiz2li test için mi bu kadar ileri tarih veriyolar canım
Canım geçmiş olsun.Bebeğim düşmüş kızlar. Tekrar nisan annesi olucam diye çok çok sevinmiştim ama nasip değilmiş. Hayırlısını istemiştim hayırlısı buymuş demek ki. Ama içimde parça kalmış ilaç verdi. Pazartesiye kadar düşmezse kürtaj olmam gerekecek sizden ricam buna gerek kalmadan düşsün inş amin derseniz sevinirim.
Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim. Grupta başka kayıp olmaz inş herkes sağlıklı doğumlar yapar
Bebeğim düşmüş kızlar. Tekrar nisan annesi olucam diye çok çok sevinmiştim ama nasip değilmiş. Hayırlısını istemiştim hayırlısı buymuş demek ki. Ama içimde parça kalmış ilaç verdi. Pazartesiye kadar düşmezse kürtaj olmam gerekecek sizden ricam buna gerek kalmadan düşsün inş amin derseniz sevinirim.
Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim. Grupta başka kayıp olmaz inş herkes sağlıklı doğumlar yapar
Canım geçmiş olsun.
Sağolun kızlar. @Calemero bende öyle inanıyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimde daha kanamam falan yokken 4444 tefriciye okumaya niyetlenmiştim sağlıklı bir evladım olsun niyetiyle. 400 de yarım kaldı demek ki hayırlısı böyleymiş belki de duam kabul olmuş diyorum.Geçmiş olsun şebnem. Hayırlısı böyleymiş. İnşallah birdahaki hamileliğin istediğin şekilde sonuclanır. İçini rahat tut. Bizim göremediğimiz hayırlar vardır.
Anladım canım sağol şükür şuan için bir problemimiz yok inşallah ilerleyen zamanlardada hiç olmaz Allahın izniyleEvet hem sık sık ultrasona girmek iyi değil artık bir problem olmazsa ayda bir gideceğiz
Canim yuregin cok guzel senin yaa Allah gonlune gore versin.bende hastaneye geldim ultrasyondan bakti minicik kese olusmaya baslamis kanamada durmayacak gibi kan degerine bakalim dedi onu bekliyorm.Sürekli progestan kullanan varsa 2 kutu var elimde 3 tane falan kullandım. Yollayabilirim
Cook gecmis olsun ,insallah bir bebek nasip olur,Lusi beni de listeden çıkarabilirsin canım. Dün son kez gittim kontrole bebeğin kalp atışları yok 9+0 olmam gerekirken sata göre, ultrasona göre 6+1 dim. Bundan 11 gün önce de aynıydı ultrasonda çıkan hafta bilgisi. Kürtaja çağırdı bu sabah için ancak ben coraspin kullandığım için yapmadı. Üniversiteye tıp fakültesine git dedi. Pazartesi gitmeyi düşünüyorum
Canim allah bagslasn kac ayliklar ikizlerin. Bnde yawastan biraim die dsnuyorum ama bnim kiz cok inatci simdi bile hadi yetr diorm iiiggg birakmioİkizlerim var emziriyorum bugünlerde bıraktım aşırı emiyorlardi dün ve bugün anlatıyorum aciyor az emin diyorum hadi bırakın diyorum erken bırakıyorlar. Azaltarak bırakacağım daha önce salça şurup denemiştir çok üzüldüler bırakmadılarda bu kez böyle deniyim dedim dinliyorlar beni şimdilik
Kan değerine derken beta na mı baklıcak canım? Hayırlı haberlerle inşallahCanim yuregin cok guzel senin yaa Allah gonlune gore versin.bende hastaneye geldim ultrasyondan bakti minicik kese olusmaya baslamis kanamada durmayacak gibi kan degerine bakalim dedi onu bekliyorm.
Ayy keşke ne kadar güzel olurdu :)Avuc avuc saclarim dokuluyo,baska yerdeki tuylerde dokulse ne guzel olur
Son aylarda zorluyo ,burda Dr. Kesinlikle jileti onermiyo,enfeksiyon oluyo diye ,dogumdan once kuafore giderim artik :)Ayy keşke ne kadar güzel olurdu :)
Şimdiden ilerleyen aylardaki ağdalar nasıl olcak diye düşünüyorum
Lusi beni listeden çıkarabilirsin canım
Lusi beni de listeden çıkarabilirsin canım. Dün son kez gittim kontrole bebeğin kalp atışları yok 9+0 olmam gerekirken sata göre, ultrasona göre 6+1 dim. Bundan 11 gün önce de aynıydı ultrasonda çıkan hafta bilgisi. Kürtaja çağırdı bu sabah için ancak ben coraspin kullandığım için yapmadı. Üniversiteye tıp fakültesine git dedi. Pazartesi gitmeyi düşünüyorum
Jilet hem tehlikeli canım Allah muafaza yanlışlıkla insan keser bi tarafını.Son aylarda zorluyo ,burda Dr. Kesinlikle jileti onermiyo,enfeksiyon oluyo diye ,dogumdan once kuafore giderim artik :)
Benimde çok dökülüyordu. Üç gündür kan sulandrici kullanıyorum iğne ve dökülmem resmen durdu.Avuc avuc saclarim dokuluyo,baska yerdeki tuylerde dokulse ne guzel olur
18 aylıklar aynen yapışık olmak istiyorlar her saniye. Aciyor kapatalım diyorum kapatıyor göbeğimi emmeye başlıyor benimkiler ayrı bir dünya çok çok zor bırakmak insan sende bende zorlanmayiz. Eğer zorlanıyorsanız tandem emzirme yapabilirsin emzirmeye devam edebilirsin ben çok zorlaniyorumCanim allah bagslasn kac ayliklar ikizlerin. Bnde yawastan biraim die dsnuyorum ama bnim kiz cok inatci simdi bile hadi yetr diorm iiiggg birakmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?