- 21 Nisan 2015
- 2.464
- 3.769
- 133
Sağol canım teşekkürler. Amin@sebneemm canim çok geçmiş olsun ok uzuldum Rabbim hakkinizda hayırlısını versin evladinizi size bagislasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım teşekkürler. Amin@sebneemm canim çok geçmiş olsun ok uzuldum Rabbim hakkinizda hayırlısını versin evladinizi size bagislasin
2li test için mi bu kadar ileri tarih veriyolar canım11. Haftada
Anladım canım çok sağol :)benim 26 eylül’e verdi 8. haftada duyduk 12. haftaya yani
Sağda kızçok net değil ama kesedeki konumuna göre cinsiyet tahmini nasıl oluyordu
Ne güzel sağlıkla devam eder inşallah gebeliklerimiz AminnnnGörürsün canım için rahat olsun :)
6 ağustosta hamile olduğumu öğrendim
17 ağustosta kesesini gördük
20 ağustosta kalp atışlarını gördük
28 ağustostada duyduk çok şükür canım
Darısı tüm bekleyen arkadaşların başına olsun İnşallaaaahh
Sağ kız sol erkek olması lazım ama bence pek güvenilir değil. Seninkide ortada gibi :) yanlış mı gördüm sağda ki minnoş mu yoksa telefondayım da :)çok net değil ama kesedeki konumuna göre cinsiyet tahmini nasıl oluyordu
Allah sabrını arttırsın canımBebeğim düşmüş kızlar. Tekrar nisan annesi olucam diye çok çok sevinmiştim ama nasip değilmiş. Hayırlısını istemiştim hayırlısı buymuş demek ki. Ama içimde parça kalmış ilaç verdi. Pazartesiye kadar düşmezse kürtaj olmam gerekecek sizden ricam buna gerek kalmadan düşsün inş amin derseniz sevinirim.
Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim. Grupta başka kayıp olmaz inş herkes sağlıklı doğumlar yapar
Amiin canım inşallah inşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahNe güzel sağlıkla devam eder inşallah gebeliklerimiz Aminnnn
Çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah çok üzüldüm gerçektenBebeğim düşmüş kızlar. Tekrar nisan annesi olucam diye çok çok sevinmiştim ama nasip değilmiş. Hayırlısını istemiştim hayırlısı buymuş demek ki. Ama içimde parça kalmış ilaç verdi. Pazartesiye kadar düşmezse kürtaj olmam gerekecek sizden ricam buna gerek kalmadan düşsün inş amin derseniz sevinirim.
Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim. Grupta başka kayıp olmaz inş herkes sağlıklı doğumlar yapar
Ayy ağladım bu gerçek mi kalbi atiyormu diye bayagi sordum doktora benim 2 de kaybim vardi daha once hiç kalp atışı duymamıştım. Su an en güzel ses oydu sanki rabbim hepimizin bebişlerinin sağlıkla doğmasını da nasip eder insallah.İnşallah canım gözünüz aydın.. rabbim tamamına erdirsin.. evet çok güzel bir sesti değil mi:)
Geçmiş olsun canim. Rabbimin izniyle sağlıklı gebeliklerinde olur Insallah. Bende 26 haziranda düşük yaptım. Ve bu gebeligim süpriz oldu bize . her zaman hayırlısı ni diliyoruz allahtan. Hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip eder insallah. Ne kadar üzülme desem de kalbindeki acıyı en iyi ben anlarım galiba. Boğazında düğüm oluşuyor ama hayırlısı diyebiliyorsun sadece. Herkes vah yazık düşüğün ayağı içinde olur. Yakında gebe kalirsin diyor ama sen onlari duymuyorsun. Rabbim kalbini ferahlatsin. Gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin.Çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah çok üzüldüm gerçekten
Amin çok teşekkürler.Çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah çok üzüldüm gerçekten
Aynen duygularımı dile getirdin. Üzülme diyorum kendime ama boğazımdaki düğüm gitmiyor bir türlü. Allah razı olsun bir kızım var çok şükür tesellim o benim.Sebogelin Geçmiş olsun canim. Rabbimin izniyle sağlıklı gebeliklerinde olur Insallah. Bende 26 haziranda düşük yaptım. Ve bu gebeligim süpriz oldu bize . her zaman hayırlısı ni diliyoruz allahtan. Hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip eder insallah. Ne kadar üzülme desem de kalbindeki acıyı en iyi ben anlarım galiba. Boğazında düğüm oluşuyor ama hayırlısı diyebiliyorsun sadece. Herkes vah yazık düşüğün ayağı içinde olur. Yakında gebe kalirsin diyor ama sen onlari duymuyorsun. Rabbim kalbini ferahlatsin. Gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin.
Amin amin inşallahAyy ağladım bu gerçek mi kalbi atiyormu diye bayagi sordum doktora benim 2 de kaybim vardi daha once hiç kalp atışı duymamıştım. Su an en güzel ses oydu sanki rabbim hepimizin bebişlerinin sağlıkla doğmasını da nasip eder insallah.
size de çok geçmiş olsun.. rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin..Lusi beni de listeden çıkarabilirsin canım. Dün son kez gittim kontrole bebeğin kalp atışları yok 9+0 olmam gerekirken sata göre, ultrasona göre 6+1 dim. Bundan 11 gün önce de aynıydı ultrasonda çıkan hafta bilgisi. Kürtaja çağırdı bu sabah için ancak ben coraspin kullandığım için yapmadı. Üniversiteye tıp fakültesine git dedi. Pazartesi gitmeyi düşünüyorum