2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Ne güzel sağlıkla devam eder inşallah gebeliklerimiz Aminnnn
 
Allah sabrını arttırsın canım
İnşallah en yakın zamanda kavuşursun meleğine
 
Çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah çok üzüldüm gerçekten
 
İnşallah canım gözünüz aydın.. rabbim tamamına erdirsin.. evet çok güzel bir sesti değil mi:)
Ayy ağladım bu gerçek mi kalbi atiyormu diye bayagi sordum doktora benim 2 de kaybim vardi daha once hiç kalp atışı duymamıştım. Su an en güzel ses oydu sanki rabbim hepimizin bebişlerinin sağlıkla doğmasını da nasip eder insallah.
 
Çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah çok üzüldüm gerçekten
Geçmiş olsun canim. Rabbimin izniyle sağlıklı gebeliklerinde olur Insallah. Bende 26 haziranda düşük yaptım. Ve bu gebeligim süpriz oldu bize . her zaman hayırlısı ni diliyoruz allahtan. Hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip eder insallah. Ne kadar üzülme desem de kalbindeki acıyı en iyi ben anlarım galiba. Boğazında düğüm oluşuyor ama hayırlısı diyebiliyorsun sadece. Herkes vah yazık düşüğün ayağı içinde olur. Yakında gebe kalirsin diyor ama sen onlari duymuyorsun. Rabbim kalbini ferahlatsin. Gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin.
 
ayy misafirim gelecek bütün enerjimi mutfakta kullandım halim kalmadı şuann belim kopuyor
 
Sebogelin Geçmiş olsun canim. Rabbimin izniyle sağlıklı gebeliklerinde olur Insallah. Bende 26 haziranda düşük yaptım. Ve bu gebeligim süpriz oldu bize . her zaman hayırlısı ni diliyoruz allahtan. Hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip eder insallah. Ne kadar üzülme desem de kalbindeki acıyı en iyi ben anlarım galiba. Boğazında düğüm oluşuyor ama hayırlısı diyebiliyorsun sadece. Herkes vah yazık düşüğün ayağı içinde olur. Yakında gebe kalirsin diyor ama sen onlari duymuyorsun. Rabbim kalbini ferahlatsin. Gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin.
 
Aynen duygularımı dile getirdin. Üzülme diyorum kendime ama boğazımdaki düğüm gitmiyor bir türlü. Allah razı olsun bir kızım var çok şükür tesellim o benim.
Sen düşüğünden sonra hiç korunmadın mı arkadaşım? Doğrusu tekrar cesaret edebilirmiyiz bilmiyorum ama
 
Lusi beni de listeden çıkarabilirsin canım. Dün son kez gittim kontrole bebeğin kalp atışları yok 9+0 olmam gerekirken sata göre, ultrasona göre 6+1 dim. Bundan 11 gün önce de aynıydı ultrasonda çıkan hafta bilgisi. Kürtaja çağırdı bu sabah için ancak ben coraspin kullandığım için yapmadı. Üniversiteye tıp fakültesine git dedi. Pazartesi gitmeyi düşünüyorum
 
size de çok geçmiş olsun.. rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…