Ya da belki ilerleyen haftalar da yakalar aradaki fark kapanır böyle olabilir diyenler de oluyorAdet ge c olunca döllenme de ge c oluyor bu normal. Ama siz de adet gecikmesi yok diyorsunuz yine de ge c döllenme oluyor mu onu bilmiyrm. Ins bisi yoktur. Ilerleyeny
y
Yok zaten doktor bi problem yok dedi haftasına göre uyumlu geç döllenme dedi. Sizin de belki öyledir diye söyledim ben. Geç döllenme olunca biraz geriden gidiyor adet tarihine gore
Bakalım ıkı ay sonra falan ögreniriz :))Ay hadi bakalım ya. Çok merak ettim şuansanırın moda girdim ben sonunda Bakalım tutacak mııı
Ben cilginperi nickine yazmam gerekirken size yazmışım herldeBen hep günü gününe adet olurum yumurtlamada geç olmazdı ama sorun olmaz okadr geri olması cnm merk etme
Bnde şimdi baktım erkek çıktı.Ay banada kiz diyo insallah dielim
Herkesin istedigi olur insallah.benim sancim var birazda kanamam insallah kotu birsey yokturBnde şimdi baktım erkek çıktı.
Benim de 10 once olmustu kahve rengi akinti. Hatta 2 damla da kırmızı kan geldi. Sonra kesildi. 8 gündür bisi yok. Doktora da gittim normal her şey yolunda dedi. Ins sız de de bi sıkınti yoktur her kanamadan korkulmaması gerekiyor diyorlarHerkesin istedigi olur insallah.benim sancim var birazda kanamam insallah kotu birsey yoktur
Insallah .biraz panik oldum sık sık sanci girince adet agrisi gibi.kirmizi kan gormedigim surece beklicem bakalim normal birseydir insallahBenim de 10 once olmustu kahve rengi akinti. Hatta 2 damla da kırmızı kan geldi. Sonra kesildi. 8 gündür bisi yok. Doktora da gittim normal her şey yolunda dedi. Ins sız de de bi sıkınti yoktur her kanamadan korkulmaması gerekiyor diyorlar
Inşallah cnm iyi olsunda bu sefer kucagma alayim hepimiz sağlıkla kucagmza alalmYa da belki ilerleyen haftalar da yakalar aradaki fark kapanır böyle olabilir diyenler de oluyor
Ya da belki ilerleyen haftalar da yakalar aradaki fark kapanır böyle olabilir diyenler de oluyor
Geçer kuzum arada bendede oluyor kasığın mıNapıyorsunuz kuzular nasıl gidiyor? Sol tarafta keskin bir ağrım var şuan geçer inşallah hemen
Evet canım kasığımda huysuzlandırmadan geçer inşallah hemen yattım gerçi amaGeçer kuzum arada bendede oluyor kasığın mı
Geçer inşallah kuzum ya bak benimde sol üst karın agrıyordu geçti şükürEvet canım kasığımda huysuzlandırmadan geçer inşallah hemen yattım gerçi ama
Benimde sağ üst karnım ağrıyordu dün ama geçtiGeçer inşallah kuzum ya bak benimde sol üst karın agrıyordu geçti şükür
Orada birşeyler dönüyor demekki :))Benimde sağ üst karnım ağrıyordu dün ama geçtiBenim kasık ağrım olunca hep soldan ağrıyor sebebini bilmiyorum :)
Benim hesap kız çıkıyor bakalım doğru çıkacak miKızlar biraz kafa dağıtalımGeçen günlerde Çin Takviminden bahsetmiştiniz burada. Benim oğlum doğru çıkmıyordu ama Çin takvimine göre yaşıma bakmıyormuşum. Bugün kendi kendine hesaplayan bir siteden baktım, satı yazdım ama aslında döllenme zamanını soruyor (oğlum kesinlikle Temmuz da döllendi- önemli olan AY) yaşım 29 (Ekim de 30 olacağım) ama bu takvimde 31 mişim meğer şuan.
Baktım Oğluma gerçekten erkek diyor, bu hamileliğime kız diyorinanmak istedim sanırım hahaha
Bakmak isterseniz:
https://www.yourchineseastrology.com/calendar/baby-gender-predictor.htm
Siz de sanirim mesajları karistirmissinizİleride ki haftalar geçerli değil ama.. çünkü ileri de bebeğiniz çok ağır ve ya hafifte olabilir, boyu uzun ve ya kısa da olabilir. Ama bu artık haftasını belirlemek için yeterli değil. Eğer ileriye göre bakılırsa 2 hafta bile önde ve ya geride oluna bilir.
Geç döllenme bir sorun değil zaten kafanıza takmayın, bebeğiniz küçük değil. Bebeğiniz geç oluşmuş ve artık kendi haftasına göre değerlendirilmeli.
Olmaz heralde bende kaçamak yapıom bazenKızlar ya ben bir bardak kola içtim birşey olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?