Nomral bence canım kese olusuyor yaKızlar bugün benim kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor aynı adet sancısı gibi normal mi acaba
normal canım rahim büyüyor. Şiddetli olmadığı sürece, kanaman olmadığı sürece iyiye yor.Kızlar bugün benim kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor aynı adet sancısı gibi normal mi acaba
Hadi hayırlısıErkek çıktı canım bakalım benmde kızım var :)
Hoşgeldin
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun
Benim de geçen hafta sürekli ağrıyordu. Bu hafta biraz daha az. Hamileliği öğrendiğim gün regl olucam zannetmiştim aynı regl ağrısı gibiydi.Kızlar bugün benim kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor aynı adet sancısı gibi normal mi acaba
Nomral bence canım kese olusuyor ya
normal canım rahim büyüyor. Şiddetli olmadığı sürece, kanaman olmadığı sürece iyiye yor.
Hoşbulduuumm
Benim de geçen hafta sürekli ağrıyordu. Bu hafta biraz daha az. Hamileliği öğrendiğim gün regl olucam zannetmiştim aynı regl ağrısı gibiydi.
Dur bende yazıcam.Genel belirtilerimi yazayım bende..
Kasık ağrılarım geçen hafta bitti.
İlk öğrendiğim hafta aşırı uyku düzensizliğim vardı düzene girdi o da bu hafta.
Göğüs hassasiyeti minimuma indi..
Mide bulantısı yok akşamları 2 saat rahatsızlık veriyor sadece..
Yarım saatten fazla sandalyede oturamıyorum ve ayakta duramıyorum bel ağrım aşırı çok var.
Ateş basıyor ara sıra.
Bunlar dışında belirtim yok sanırım yada unutmuşta olabilirim. Bunları da hem merak edenler için hemde ilerde dönüp bakarsam dursun bir köşede diye yazdım. Manyak mıyım neyim günlük niiyetine kullandım resmen
Cinsiyet için çok erken değilmi dahaAnladım canım ben yeşilyurttan aldım haftaya salıya egepol banada yakın cinsiyeti ögrenmeye oraya giderim büyük ihtimal
ay bende kaç kere yazdım hala dolgun hatta füze gibi oldu diyeDur bende yazıcam.
1-Göğüslerim acıyor.
2-Göğüslerim büyüyor.
3-Göğüslerim çok acıyor ve büyüyor Allaaam nebiçim oldum.
ne güzel görmüşsünüz canım sıkıntı olmaz merak etme bir çoğu sonradan hemencik arada ki farkı kapatıyor. Herkesin döllenme zamanı bir değil ki bazıları biraz sonradan topluyor kendini.Ki arada çok aman aman bir fark yok
Benmde 1 hafta geri cıktı cnm sorun olmaz herlde ama benm pıhtılaşma olduğu için korkyrm
1 hafta ileri geri olmasının hibçbir anlamı yok anlamlı bir fark değil hiç merak etmeyin. Benim kızımda öyleydi gayet sağlıklı doğdu. Doktorlarda biliyorlar aslında bi kaç günlük farkın anlamı olmadığını neden söylemeyip tedirgin ettiler ki sizi anlamıyorum. Benim iki doktorum da hemen söylemişlerdi önemli fark değil 1 hafta diye. Kalp atışlarını duymuşsunuz hamileleiğinizin keyfini çıkarın üzmeyin kendinizi
Sabah yataktan bağırarak kalktım bende. Yüz üstü yatmışımay bende kaç kere yazdım hala dolgun hatta füze gibi oldu diyeO ağrısı beni benden aldı 5. haftada özellikle. Şimdi hassasiyet azaldı ama hala maşşalahı var dümdükler
Bende uzun zamandır ilk defa gidecem pazartesi gittiğimde yazarım.Ben daha önce duş gebelik geçirdim.Bu gideceğim doktor hemen anlamıştı.Devlet hastanesi haftalarca anlayamamıştı.ondan dolatı bu doktoru tercih ettimMerhaba cnm, ben de İzmir'deyim.Egepol muayene ücreti ve doğum ne kadar? Ben özel muayenehane ye gidiyorum ama ücret ödemiyorum.
şimdiden evlat gibi ben yatarken düzeltip yatıyorum acımasın diye çok komik yaSabah yataktan bağırarak kalktım bende. Yüz üstü yatmışım
Şimdi değil canım vakti gelince 16-20 haftası arası gidermCinsiyet için çok erken değilmi daha
Canım dış gebelikte nasıl belirtilerin olmustu geçmiş olsunBende uzun zamandır ilk defa gidecem pazartesi gittiğimde yazarım.Ben daha önce duş gebelik geçirdim.Bu gideceğim doktor hemen anlamıştı.Devlet hastanesi haftalarca anlayamamıştı.ondan dolatı bu doktoru tercih ettim
Valla bulantı deme canım ben de fenayım hiç ilk hamilelige benzemiyor ben de kaldıramadım kafamı hiç soğuk soğuk terliyorum hepBurdayım canım.Bulanti beni mahvetti.Surekli yatıyorum, azcik kafamı kaldirsam başlıyor ve ter içinde kaliyorum kusacagim diye.Burasi baya kalabaliklasmis.Eskileri pek göremedim, gerçi tek tek sayfalara da bakamadım ama.Cogunluk 6 hafta ve altındakiler sanirim.
Bana hastaneden bir dosya verdiler. Orada bu aylarda istediğim pozisyonda yatabilirmişiz öyle yazıyordu. Ben yüzüstü yatamıyorum zaten. Yanlarım artık bundan sonraşimdiden evlat gibi ben yatarken düzeltip yatıyorum acımasın diye çok komik ya
İyi kuzum şükür senin nasıl gidiyor.Sabah ve akşam bulantısı rutin zaten.Yemek yaparken aldığım koku alt üst ediyor beni.Baskasinin yaptigini yiyebiliyorum ama kendim yapıp da tencerenin başında bekleyince hicbirsey yiyemiyorum.Bide şu uyku hali geçse süper olacak.
Dış gebelikte kahve rengi hiç geçmeyen kanamam olmyştu.Birde beta çok yüksek olduğu halde görünen hiçbir kese yoktu.Canım dış gebelikte nasıl belirtilerin olmustu geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?