- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Aynen canım dert etme boşuna gider bir sorarsın.Canım devam ederse özele giderim sabah büyük ihtmal
Eşimi bekliyorum bende uykum var ama 12de çıkacak :) İyi geceler canımKızlar sohbet çok güzel ama ben uyku moduna geçtim gözlerim kapanıyorherkese iyi geceler sağlıklı ve güzel bir sabaha uyanalım inşallah
Iyi geceler canimmmKızlar sohbet çok güzel ama ben uyku moduna geçtim gözlerim kapanıyorherkese iyi geceler sağlıklı ve güzel bir sabaha uyanalım inşallah
Ayyy çok gençsin daha :) bende 30 sayılırım artık
30 yaş önceden çok büyük gelirdi şimdi normal geliyor :) Eşimle de en büyük hayalimiz erken anne baba olabilmekti şükür şuan iyi gidiyoruz dilediğimiz yoldaAyyy çok gençsin daha :) bende 30 sayılırım artık
Hadi bakalım:)) Gerçi bu bütün bildiklerim birbirine karıştı sağ sol muhabbetinde kesesi yumurtlaması ağrısı sancısı hepsi farklı mübarekKızlar göbek kısmına ve kadınlara gören araara saplanan ağrılar bende de var bizim burdayasli bı teyze vardı benim ilk hamileligimdehep sol tarafıma girerdi sancı dedi ki kızın olacak kızım oldu 2 .gebeliğimde sağ tarafım ağrıdı sürekli oğlun olacak dedi oda çıktı bu sefer 2 tarafa da giriyor ağrı ara ara bu sefer yoksa ikiz mi gelecek bı kız bı oğlan diyom
Burdayım canım.Bulanti beni mahvetti.Surekli yatıyorum, azcik kafamı kaldirsam başlıyor ve ter içinde kaliyorum kusacagim diye.Burasi baya kalabaliklasmis.Eskileri pek göremedim, gerçi tek tek sayfalara da bakamadım ama.Cogunluk 6 hafta ve altındakiler sanirim.
Amin inşallah..Canım benim hepinizden Allah razı olsun.
Bir evlat uğruna çektiğim acılar, ameliyatlar, uğraşlar, tüp bebekler, kullandığım ilaçlar, şimdi de bu genler çıktı başıma.
Doğal yolla gebe kalabiliyorum ben ama doktorlar yok tüpünden dolayı, yok yapışıklık var, yok miyom aldım, yok kist aldım, yok iç organlarına kadar karın zarına yapışık, e birinizde bı zahmet kanıma bakaydı.
Ya şu an gittiğim para döktüğüm doktorların isimlerini yazmak tek tek istemiyorum.
Hiç biri kadın her şeye para döktün gel bide bunu yapalım demedi.
Benim iki düşüğüm var hep tüpe bağladılar.
Benimde bir evladım olsaydı sizler gibi olaya daha moralli bakabilirdim.
Bugün itibariyle ben artık tükendim, bittim, yıldım doktorlardan hastanelerden.
Ya o kadar fazla kan alındı ki resmen damarım ağladı ya bırak artık beni diye. Çekilmesi saatler sürdü
Artık şu saatten sonra yaşayıp göreceğiz bakalım ne olacak.
İnşallah Rabbim beni bu zorlu yolların sonunda gül bahçesine çakarır.
Yeni gelen taze anneler hosgeldinizİnşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız bebislerinizi.İlk kez yaşıyorsunuz bu mucizevi süreci.Dogal olarak da herşeye yabancı olduğunuz için endiseleriniz var.Oncellikle kendinizi fazla dinlememenizi ve gidişatı bir başkasıyla kıyaslamamanizi öneriyorum.Belirtilerin az yada çok olması, gebeliğin devam edip etmediğini gösteren son şey dahi değil.Herkeste belirtilerin çeşidi ve şiddeti farklı olacağı gibi, bir annenin her gebeliginde de diğerinden daha farklı olabiliyor.Kese görülmesi, kalp atışı, bebek oluşumu... Bunlar da genel bir kural çerçevesinde degerlendirlimemeli.Birisi reglin 5. günü yumurtlarken diğeri 14. gün yumurtlar.Ve sat aynı olmasına rağmen iki annenin de yerleşme, kese oluşumu vs farklı dönemlerde olur.O yüzden özellikle ilk 7 hafta gözükmedi, bebek yok , kalp atışı yok diye strese sokmayın kendinizi.Diyelim ki kese oluşmadı ve dış gebelik.Bu durumun size zarar vermesi için gebeliği geç öğrenip 9-10 haftalıkken ilk muayeneye gitmiş olmanız gerekir.6 haftada kalp atışı olmayıp 7+ larda hata 8+ haftada da başlayabilir.Sonladirmak için yine acele etmeyin.Cunku oluşmuş fakat kalbi atmayan bir embriyonun sizi zehirlemesi için bu durumun 6 hafta fark edilememesi lazım.Kaldi ki o kadar da beklemeyeceksiniz. İlk 8 hafta lekelenme, pembe kan gayet normal.sayfaya şöyle bir baktım da progestan yada proluton iğne kullanmayan pek yok.Yatin dinlenin zaten kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz.Haa geçmiyor , ısrarla da düşmek istiyorsa bırakın gereken neyse olsun.Bu doğal bir denge, güçlü olan tutunur ve yaşar.Hasta ve zayıf olansa tutunamaz.Ve nasıl mükemmel bir düzendir ki zayıf olanı, anne varligina alışmasın diye yolun başında erkenden alır...Umarım hepinizin mercimekleri en güçlü olanlardir ve hiçbir müdahaleye gerek kalmadan tek başına sımsıkı tutunarak kucağınıza geleceği güne kadar olan yolculuğunu sorunsuz bir şekilde tamamlar.
Evet cnm Allah yeterli ol desin.
Hayır doktor böyle yapmasa ben bu şekilde olmazdim
Ben çok dirayetliyimdir.
Tekrar söylüyorum Allah tatlı canıyla sınasın bu doktoru Rabbim ben kimi incittim desin.
Ben doktora soru bile sormadım gözlerim doldu. Beni azarliyor. Ağlama diyor.
Çocuk doğar mı doğmaz mi biz bişey yapamıyoruz iğneden başka diyor.
Ben sadece ilacım neyse onu yazsın gidip eczaneden alma derdindeyim.
Benim kayinvalidem de oyle ama suan hic bir sey yediremiyor.. cunku ben ne yesem cikartiyorum maalesef. Sanirim kilolu hamile kalmama ragmen su bulantilardansa kilo almayi yeglerdimHerkese günaydın aramızdan ayrılmak zorunda olan arkadaşlar da İnşallah en kısa zamanda sağlıkla sihhatle yeni topiklerde heyecanlarini paylasirlar benimde kilo alımı hızla gitmeye başladı benim gebeliklerim bulantisiz olur buda bence bir dezavantaj hele hele yemek yedirmeyi seven bir kayinvalideniz varsa şu an onun yanındayız sağolsun 2kişilik porsiyon koyar benden de haberler böyle en güzel haberler alacağımız güzel günler olsun İnşallah
Ya sinir olduğum nokta ben doktora hiç bir şey sormadım, soramadım zaten.Bence kimseye beddua etmemelisiniz.. Doktorunuz belki de kötü bir şey olursa kendinizi üzmeyin diye demiştir böyle.. Hepimiz çok alınganız şuan bunu düşünmesi gerekiyordu, ama bunu sürekli kafaya takıp günlerinizi mahfetmeyin
Ay ne güzel ya kayınvalidene bravo.Herkese günaydın aramızdan ayrılmak zorunda olan arkadaşlar da İnşallah en kısa zamanda sağlıkla sihhatle yeni topiklerde heyecanlarini paylasirlar benimde kilo alımı hızla gitmeye başladı benim gebeliklerim bulantisiz olur buda bence bir dezavantaj hele hele yemek yedirmeyi seven bir kayinvalideniz varsa şu an onun yanındayız sağolsun 2kişilik porsiyon koyar benden de haberler böyle en güzel haberler alacağımız güzel günler olsun İnşallah
Günaydın canım bence dikkat et canım büyüklerin vardır bildiği üzülme şimdi kötü düşünme biraz akışına bırak biraz rahatlat kendini stres yapma .bence stres yapmak daha kotu biliyorum hepimiz evhamliyiz ama sabır edicez ve Allah a sigincaz.kızlar günaydın bir şey sorucam az önce iş yerinde unutup rafa uzandım bir şey olur mu? hep büyükler uzanma bir yere bebek düşer demişlerdi . ben tüp bebekle hamile kaldım fazlamı evhamlıyım bilmiyorum
Olmaz insallaah Cnm içini ferah tut.kızlar günaydın bir şey sorucam az önce iş yerinde unutup rafa uzandım bir şey olur mu? hep büyükler uzanma bir yere bebek düşer demişlerdi . ben tüp bebekle hamile kaldım fazlamı evhamlıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?