- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Doğru diyorsun olumlu düşüneym canım. Hayırlısı Allah'a bıraktım işimi.cık cık cık hayır olumsuz düşünmek yok. Niye düşsün canım belki bugün gittin göremedin yarın gitseydin görecektin belki? Yada sıkışık olmadığın için göremedi? Veya küçük olduğu için göremedi.. En kötüsünü niye düşünüyosun kuzum etme
yok canım kanama falan bakalım 1buçuk gibi belli olurYok yok düşmemiştir aklına oyle şeyler getrme canım kanaman vesaire bişey olmadıysa bişey yoktr Allahın izniyle
Kız sorma doktor aleti bastırınca kaçırcam sanmıstımm sonra gördü hemen kapıyı açın hemen vcye gtsin dedi:)))) ahahaha ay filmdi yaBen bugün 1,5 litre su içip gitcem inşallah kaçırmam altıma
Devlette cnm, kendi doktoruma randevuları doluydu alamadim. Başka birine gittim bu kadındı. Kadın kadının dusmanidir işte.aa terbiyesize bak yaKuzum sana denk mi geliyorlar ben anlamadım, ama terbiyesizce konuşmuş hatta hadsizce diyim.. Güvenilir bir doktor bulmaya çalış canım o nasıl cümle öyle doğar mı doğmaz mı bilmem.. Tee ben burdan gıcık oldum
Allah razı olsun cnm benim.Hayırlı olsun canım
Canım benim hep alttan bakıldı geçen cuma dahil onda da zor görüldü. Öncelikle karından bakılan usg ye güvenme bu haftalardabilmem bakmadı teklif etmedi ben de istemedim. rahimde sorunun yok temiz görünüyor dedi sadece.
Bakalım canım ama ben hissedıyorum kötü bişey yok inşalalhyok canım kanama falan bakalım 1buçuk gibi belli olur
azarlamadı canım da sadece geçiştirdi beni rahatlatacak bişey söylemedi. geçen çarşamba beta hcgm 1983tü düşüşe geçebilir mi dedim geçebilir dedi. Keşke vajinal bakmasını isteseydim.Canım benim hep alttan bakıldı geçen cuma dahil onda da zor görüldü. Öncelikle karından bakılan usg ye güvenme bu haftalarda
Ayrıca o kişi diploma almış ama doktor olamamış hemen başka bir doktor bul kuzum ve şikâyet et o kişiyi seviyesiz nasıl olur da hasta azarlar o kim oluyor
inşallah canım inşallah.Bakalım canım ama ben hissedıyorum kötü bişey yok inşalalh
Bende ilk genel kontrole gittiğimde 1.5 ltre su iç öyle gel yarım saate demişti. Aynı dediğin gibi öyle bir bastırdı kii nerdeyse kaçıyordu. Bugünde öyle olmaz inşallahKız sorma doktor aleti bastırınca kaçırcam sanmıstımm sonra gördü hemen kapıyı açın hemen vcye gtsin dedi:)))) ahahaha ay filmdi ya
Bende bugün kendi doktorum dışında birine gitcem inşallah iyi biridir. Erkek amaDevlette cnm, kendi doktoruma randevuları doluydu alamadim. Başka birine gittim bu kadındı. Kadın kadının dusmanidir işte.
Ama öyle bı ah ediyorum ki tatlı canından ömrü billah yüzü gülmesin.
Allah'ından bulsun.
Canım tüm ihtimaller tabiki mümkün ama olasılığı ne sende olacak diye bir sart yok tabiki iki ihtimal var ya doğacak ya doğmayacak ama o doktorun bunu söyleme şekli yanlış komple sen sıkıntı etme bak benim beta hiç ikiye katlamadığı halde gelişti bebeğim sen rabbime havale etazarlamadı canım da sadece geçiştirdi beni rahatlatacak bişey söylemedi. geçen çarşamba beta hcgm 1983tü düşüşe geçebilir mi dedim geçebilir dedi. Keşke vajinal bakmasını isteseydim.
Sıkıntı yapma canım kendine şuan olan birşey yokmuş zaten, tedbir amaçlı söylemiştir. Dinlenebildiğin kadar dinlen..Selam kızlar doktordan geliyorum şimdi kalp atışını dopler isitiyor vs dedi dinletmedi sadece gösterdi.
Ama kanama alanı var dikkat et dinlen kanaman olursa gel dedi ilaç başlayabiliriz dedi.
Korkmalı mıyım tedirgin olmalı mıyım bilemedim şimdi
Kesinlikle çok etkili. Bende kızımda gittiğimde sıkışıktım ve doktor idrara sıkışık gelmişsin çok net görüyorum çok iyi demişti B bibliyofil_kCanım bak benm kızımda 7bindi usgye baktı doktor görememişti ama ben idrarımı yapıp girdim ondan oldu bence sonra ertesi gün baska doktora gittim onda idrara sıkışık girdim ve görünmüştü
Geçmiş olsun gözün aydın canımSelam kızlar doktordan geliyorum şimdi kalp atışını dopler isitiyor vs dedi dinletmedi sadece gösterdi.
Ama kanama alanı var dikkat et dinlen kanaman olursa gel dedi ilaç başlayabiliriz dedi.
Korkmalı mıyım tedirgin olmalı mıyım bilemedim şimdi
Sıkıntı yapma canım kendine şuan olan birşey yokmuş zaten, tedbir amaçlı söylemiştir. Dinlenebildiğin kadar dinlen..
Geçmiş olsun gözün aydın canım
Yatıp dinlenmeye çalış kuzum bence endişe etme herşey güzel olacak
Canım tüm ihtimaller tabiki mümkün ama olasılığı ne sende olacak diye bir sart yok tabiki iki ihtimal var ya doğacak ya doğmayacak ama o doktorun bunu söyleme şekli yanlış komple sen sıkıntı etme bak benim beta hiç ikiye katlamadığı halde gelişti bebeğim sen rabbime havale et
Kesinlikle çok etkili. Bende kızımda gittiğimde sıkışıktım ve doktor idrara sıkışık gelmişsin çok net görüyorum çok iyi demişti B bibliyofil_k
Bişey olmayacak inş mavicim. Bol bol dinlenelim çocuk olunca biraz zor oluyor ama işte şu tehlikeli süreci atlatana kadar yatış :)İnşallah kızlar sağolun iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?