Sikinti etme canim pihtilasma bendede var igne kullaniyorum sonucuna gore doktorun uygun olana baslatacaktir.Rabbim baska dert keder vermesinKızlar hepinize teşekkür ederim.
Ama kan pıhtı sorunum var.
Şimdi öğrendim.
Sonucum çıkmış hemen gittim aldım.
Moralim yerlerde...
Kuzum idrara sıkışık girseydin usgyeKızlar keseyi göremedik biz bi daha beta hcg vereceğim ben((((
hiç sıkışık değildimKuzum idrara sıkışık girseydin usgye
Canım bak benm kızımda 7bindi usgye baktı doktor görememişti ama ben idrarımı yapıp girdim ondan oldu bence sonra ertesi gün baska doktora gittim onda idrara sıkışık girdim ve görünmüştüKızlar geçen çarşamba 1983tü şimdiye 8000 9000 olması gerek görünmesi gerekiyordu hayırlısı olsun
Ondan görünmemiştr mesane biraz dolu olması lazm canımhiç sıkışık değildim
6+3 çün geç değil dimi başlamak için, bugün öğrendim.Chickennova ilk hamileligimdede igne kullandim cok sukur oglusum kucagimda az onceki msjimda belirtmeyi unutmusum bunu
Doktor moralimi çok bozdu. Bizim elimizden kan sulandirici vermek dışında bişey gelmez. Doğar mı doğmaz mi bilmem dedi.Sikinti etme canim pihtilasma bendede var igne kullaniyorum sonucuna gore doktorun uygun olana baslatacaktir.Rabbim baska dert keder vermesin
Cnm benim ne guzel yazmışsın. Doktor çok bozdu moralimi. Allah'ından bulsun. Sen bana böyle konuşamazsın dedim ağlama diyor bana. Azarlamaya kalktı. Ben neler yaşadım sen biliyormusun dedim. Gene devam ediyordu. Bende iyice tersleyince sustu en sonunda.Tatlım sen değilmisin ne zorluklarla bu aşamaya gelen bi kan pıhtılaşması mı senin moralini yerle bir etti. Bak grupta kaç kişi var bu şekilde olan hatta bebeklerini kucağına alan. Hiçbirşey olmaz Allahın izniyle sağlıkla gelir bebişin
6+3 cnmGözün aydın canım kaç haftalıksın
anladım canım inşallah ondan dolayıdır beta hcg iyi çıkarsa endişelenmeyeceğim. Sağol canım beni biraz rahatlattın.Canım bak benm kızımda 7bindi usgye baktı doktor görememişti ama ben idrarımı yapıp girdim ondan oldu bence sonra ertesi gün baska doktora gittim onda idrara sıkışık girdim ve görünmüştü
aa terbiyesize bak yaCNN benim ne guzel yazmışsın. Doktor çok bozdu moralimi. Allah'ından bulsun. Sen bana böyle konuşamazsın dedim ağlama diyor bana. Azarlamaya kalktı. Ben neler yaşadım sen biliyormusun dedim. Gene devam ediyordu. Bende iyice tersleyince sustu en sonunda.
vajinal niye bakmadı kuzum kendi mi teklif etmedi, sen mi istemedin. Stres olmazdın belki böyle.anladım canım inşallah ondan dolayıdır beta hcg iyi çıkarsa endişelenmeyeceğim. Sağol canım beni biraz rahatlattın.
Hayırlı olsun canımSlm kızlar. Kalp atımı başlamış.
bilmem bakmadı teklif etmedi ben de istemedim. rahimde sorunun yok temiz görünüyor dedi sadece.vajinal niye bakmadı kuzum kendi mi teklif etmedi, sen mi istemedin. Stres olmazdın belki böyle.
Ne demek canım benim aklında bulunsun 12 haftaya kadar mesane dolu 12 haftadan sonra mesane boş oldumu daha net görünüyoranladım canım inşallah ondan dolayıdır beta hcg iyi çıkarsa endişelenmeyeceğim. Sağol canım beni biraz rahatlattın.
Ben bugün 1,5 litre su içip gitcem inşallah kaçırmam altımaNe demek canım benim aklında bulunsun 12 haftaya kadar mesane dolu 12 haftadan sonra mesane boş oldumu daha net görünüyor
beta hcg düşmemiştir inşallahNe demek canım benim aklında bulunsun 12 haftaya kadar mesane dolu 12 haftadan sonra mesane boş oldumu daha net görünüyor
cık cık cık hayır olumsuz düşünmek yok. Niye düşsün canım belki bugün gittin göremedin yarın gitseydin görecektin belki? Yada sıkışık olmadığın için göremedi? Veya küçük olduğu için göremedi.. En kötüsünü niye düşünüyosun kuzum etmebeta hcg düşmemiştir inşallah
Yok yok düşmemiştir aklına oyle şeyler getrme canım kanaman vesaire bişey olmadıysa bişey yoktr Allahın izniylebeta hcg düşmemiştir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?