yarın sabah gel.geniş geniş konuşalım.işlerimi toparlayıp çıkacam şimdi mesaim doluyorYok canım ne kusuru.bende gülüp geciyorum artık
aslında gayet iyi idare ediyorsunuz .kv bizde kalıyor.eviyle aramız 1 saat.farklı bir ilçede oturuyor. haftasonları geçiyor.giderkende market alışverişini yapıp gidiyor.onları hep eşim karşılıyor.işte giyim kuşam ayakkabı çanta vs genelde eşimle çıkıyor alışverişe beğendiği şeyi eşim alıyor.atıyorum evine elektrikli eşya falan alsın onlarıda taksitle ödeyebiliyoruz arada.ama tutup direk para vermiyoruz.
Hahaaa tamam:)yarın sabah gel.geniş geniş konuşalım.işlerimi toparlayıp çıkacam şimdi mesaim doluyor
kv bizde kalıyor.eviyle aramız 1 saat.farklı bir ilçede oturuyor. haftasonları geçiyor.giderkende market alışverişini yapıp gidiyor.onları hep eşim karşılıyor.işte giyim kuşam ayakkabı çanta vs genelde eşimle çıkıyor alışverişe beğendiği şeyi eşim alıyor.atıyorum evine elektrikli eşya falan alsın onlarıda taksitle ödeyebiliyoruz arada.ama tutup direk para vermiyoruz.
günaydın nasılsıngünaydınlar ...
aslında gayet iyi idare ediyorsunuz .
bence daha para teklifi yapmamalısın .
oğlu ile daha rahat konuşuyor bu konuları anladığım kadarıyla . ihtiyaçlarını oğlu karşılıyor zaten .
bence para teklifi yapma
zaten seninle ilgili problemi varda kötü sonuçlar doğurur bu teklifin
benim kv de aynı. ben para teklif etsem küplere biner . aramız bozulur
şuan evet konuşmadım zaten eşimle eclips bi gaza getiri gibi olduo zaman para teklifine gerek yok bencede
siz elinizden geleni yapıyormuşsunuz zaten
yanlış anlayabilir.
günaydın nasılsın
o konuda fikrim yok canm ama ben şu an kendi kendime kilo vermeye çalışıyorum baya iyi gidiyorum gibi =)aranızda karatay diyeti yapan ve fikri olan varmı?
bak benim arkamdan konuşmuş hemen fitnur karı senişuan evet konuşmadım zaten eşimle eclips bi gaza getiri gibi oldu
bir dönem ikinci çocuktan sonra yaptım .aranızda karatay diyeti yapan ve fikri olan varmı?
kız niye öyle diyon kadına.bak benim arkamdan konuşmuş hemen fitnur karı seni
Bende öyleydim hep zayıftım hiç kilo almazdım şimdi en son 62 kiloydm boyum 1 62bende yaklaşık 2 haftadır yapıyorum süzülme var ama kilo verdim mi bilmiyorum
hiç tartılmadım bi sürede tartılmayı düşünmüyorum çünkü çook zor kilo verenlerdenim
bende bekarken zayıftım ve hep dikkat ederdim
doğumdan sonra resmen yapıştı bana 74 kiloda kaldım
çok mutsuzum bu konuda..
ben onu gaza getiriyormuşumkız niye öyle diyon kadına.