ağzının tadını biliyorHahahahhahahDaha alışıcaz yavaş yavaş bakalım neler uydurucaz ama kabul patates de hiç olmadı yani aaa oldu mu şimdi dedim. Ama napayım çok lezzetliydi ondan söyledim dedi
g.tunu yerim diye devam mi etseydim acaba belki o tutardi
Her cumlenin sonunda pompili ve turevlerini soylicem tepki alana kadar
Hayir bu kadar kolay kabullenmemeli
oyyy kıyamamhamileyken eşin beni sevme şekli her kilo almışın denildiğinde eve gelip isyanlara girince biz
Eki Görüntüle 2188517 Bu da benden muhabbet benzine kadar gitti :)
du sessizce bekleyelim bakalımYazdım ama cvp gelmedi daha adam komayamı girdi ne
Öyle sessizce naapiyor kızlar bi okuyum dedim, koptum .Eniste p ile ilgili kelimeleri pompaya bağlamis hahaha süper yaEki Görüntüle 2188517 Bu da benden muhabbet benzine kadar gitti :)
Wuuuhuuu tutkulu bi aşk örneği :)Eki Görüntüle 2188517 Bu da benden muhabbet benzine kadar gitti :)
sende at bakalım eşine ne gelecekÖyle sessizce naapiyor kızlar bi okuyum dedim, koptum .Eniste p ile ilgili kelimeleri pompaya bağlamis hahaha süper ya
Canım o ne ya çocukmuyum ben yazmış. Bende bundan sonra benim pompilimsin yazdım neyse müsait değilim akşam pompileşiriz yazmışSeninki de yadırgamadıo da ponçik çıktı yardır kız
Yok daha hiç denemedimhoşgeldin.sende mesaj atangillerdenmisin
Canım o ne ya çocukmuyum ben yazmış. Bende bundan sonra benim pompilimsin yazdım neyse müsait değilim akşam pompileşiriz yazmış
adam döktürmüş daha ne istiyorsun.Yok benimki telefonda sabah pompili naptın diyordu
Ekran resmi atacam diye korkuyor, yiğidoluğu elden bırakmıyor
kesinlikle potansiyel var.güya yiğitliği elden bırakmıyorum havalarında.lütfetn sende sabah gelişmlerden haberdar etCanım o ne ya çocukmuyum ben yazmış. Bende bundan sonra benim pompilimsin yazdım neyse müsait değilim akşam pompileşiriz yazmış
O her zaman vardı yaadam döktürmüş daha ne istiyorsun.