- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
deneyebilirsinkorkma biz yanındayızYok daha hiç denemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deneyebilirsinkorkma biz yanındayızYok daha hiç denemedim
ahahahahhahaahPompilim yazdim cevap alamadim eve geldi hala cevap yok senin derdin nedir neden mesajlarima cevap vermiyorsun diyerek uste ciktim ona ne cevap yazayim ki dedi
hadi bakalım buyrun içeri..itişip kalkışmayın.tek tek.kocası pompilim olanlar önceliğimizdir.kusmuk kesinlikle istemiyoruz.kusacaklar yanında leğen getirsin
Pompilim yazdim cevap alamadim eve geldi hala cevap yok senin derdin nedir neden mesajlarima cevap vermiyorsun diyerek uste ciktim ona ne cevap yazayim ki dedi
Yes sir!Pompiliciler
Napıyonuz dıye bakmaya geldimYes sir!
Enişte yürümemiş koşmuş direkYok benimki telefonda sabah pompili naptın diyordu
Ekran resmi atacam diye korkuyor, yiğidoluğu elden bırakmıyor
Sen tekrar denesene bebitom falan yaz ne diyecek sonuçta bebitom ilaç ismi olamaz belki bebek bezi markası sanar
Ekran resmi atmamdan korkmasa ooo coşmuştu daEnişte yürümemiş koşmuş direk
sensin tatlı..konuyu biliyorsun? attınmı mesajHehehehe
Çok tatlı
buyur canım..sende olmak istermisinPompiliciler
Napalım ponçikilata pompili ponçik takılıyoruzNapıyonuz dıye bakmaya geldim
Ne yazıcamdeneyebilirsinkorkma biz yanındayız
sensin tatlı..konuyu biliyorsun? attınmı mesaj
pompişim didim bakalımSen tekrar denesene bebitom falan yaz ne diyecek sonuçta bebitom ilaç ismi olamaz belki bebek bezi markası sanar
Benımki şuan yanımda Ama yarın il dışına çıkıcam yoldayken bi pompilicik yaparımbuyur canım..sende olmak istermisin
direk dümdüz pompilim diye giriş yap bakalımNe yazıcam
Bekarken ben pinokyoyu çok sevdiğim için pinokyo diye kaydetmiştim bunu buluşunca düzeltiyordum unutmuşum bakarken pinokyo kim dedi baktı kendisi ben yalancı mıyım şu bu gel de anlatBenımki şuan yanımda Ama yarın il dışına çıkıcam yoldayken bi pompilicik yaparım
Hatta isminin değiştirem pompilatam diye kayıt edıp ekran resmını ona atayım kalpten gitsin