2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Bakın işte ne güzel eşlerinizde potansiyel varmış :) Şimdi sıra kendi kelimenizi uydurmakta

Ya ben eşime dedim ki ya pompiriğim sen de bana bişey söyle böyle bişey uydur. Güzel bir şey olsun dedim. Tam o sırada patates kavurması yiyordu. Patateeees dedi Bozuntuya vermedim ama patates de hoş olmadı hani.

Demin napiyomus benim pompilimmmm diyip sarıldim o da hicc napiiim diyo
Lugatimizda aşkım dan baska kelime yok ama sanki hergun pompilim diyormusum gibi normal karsiladi sadece gulumsemesi farkliydı arsiz arsiz guldu
Bence hosuna gitti

Aynı şoku yaşadık hepimiz Adeta her gün duyuyor gibi yaklaşıyolar ya resmen

Bakın işte ne güzel eşlerinizde potansiyel varmış :) Şimdi sıra kendi kelimenizi uydurmakta
Ben her hafta bir tane yeni deneyeceğim enerji bozulmasın. Aaa en yaratıcı olduğum anımı anlatmak istiyorum

Bir gün aynada boynuma yapışan siyah kolyemi takacaktım, hani tasma gibi olanlardan aşkım bu sana çok yakışır gel deneyelim dedim oturdu önüme boynuna taktım Aaa pofu oldun gel kuçu kuçu yaptım evcil hayvanım dedim
Sonra o pofu kaldı bizde sinirlenince pofu diyorum ben de hamileyim kilo aldım o da bana sen kilolu değilsin pofuduksun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…