2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Ya ben eşime dedim ki ya pompiriğim sen de bana bişey söyle böyle bişey uydur. Güzel bir şey olsun dedim. Tam o sırada patates kavurması yiyordu. Patateeees dedi Bozuntuya vermedim ama patates de hoş olmadı hani.
yuhhh okadar ince güzel popilim karşısında bumudur yani.pehhh patates

Demin napiyomus benim pompilimmmm diyip sarıldim o da hicc napiiim diyo
Lugatimizda aşkım dan baska kelime yok ama sanki hergun pompilim diyormusum gibi normal karsiladi sadece gulumsemesi farkliydı arsiz arsiz guldu
Bence hosuna gitti
Ya hiçbiri yadırgamıyor ahahahah bu adamlar var ya çok fena

Ya ben eşime dedim ki ya pompiriğim sen de bana bişey söyle böyle bişey uydur. Güzel bir şey olsun dedim. Tam o sırada patates kavurması yiyordu. Patateeees dedi Bozuntuya vermedim ama patates de hoş olmadı hani.

okadar geliştiremedik kendimizi.pompilikle ilerliyoruz şimdilik

Benim bazen aşırı sevgim gelir, o anlarda çok yaratıcı oluyorum bu isim konusunda En çok kullandığım tontiriş, tontirik, hatta ileri seviyesi tontirişli pompirik Tabi her gün kullanmıyorum, sadece sevgi patlamalarında

çok eğlenceliisniz siz ya

yuhhh okadar ince güzel popilim karşısında bumudur yani.pehhh patates

Hahahahhahah Daha alışıcaz yavaş yavaş bakalım neler uydurucaz ama kabul patates de hiç olmadı yani aaa oldu mu şimdi dedim. Ama napayım çok lezzetliydi ondan söyledim dedi

Hahahahah tontirişli ponpirik mi hahahhahhah Süper ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…