denedim yazamıyorum bilePuhahahhahahaorjinali bozmayın lütfen
hoşuna gitmiş belli.seninkide tamamdırDemin napiyomus benim pompilimmmm diyip sarıldimo da hicc napiiim diyo
Lugatimizda aşkım dan baska kelime yok ama sanki hergun pompilim diyormusum gibi normal karsiladi sadece gulumsemesi farkliydı arsiz arsiz guldu
Bence hosuna gitti
Her cumlenin sonunda pompili ve turevlerini soylicem tepki alana kadarAynı şoku yaşadık hepimizAdeta her gün duyuyor gibi yaklaşıyolar ya resmen
yuhhh okadar ince güzel popilim karşısında bumudur yani.pehhh patatesYa ben eşime dedim ki ya pompiriğim sen de bana bişey söyle böyle bişey uydur. Güzel bir şey olsun dedim. Tam o sırada patates kavurması yiyordu. Patateeees dediBozuntuya vermedim ama patates de hoş olmadı hani.
Ya hiçbiri yadırgamıyorDemin napiyomus benim pompilimmmm diyip sarıldimo da hicc napiiim diyo
Lugatimizda aşkım dan baska kelime yok ama sanki hergun pompilim diyormusum gibi normal karsiladi sadece gulumsemesi farkliydı arsiz arsiz guldu
Bence hosuna gitti
Aynı şoku eski konuda ben yaşadım itinayla dalga geçerkenHer cumlenin sonunda pompili ve turevlerini soylicem tepki alana kadar
Hayir bu kadar kolay kabullenmemeli
Ya ben eşime dedim ki ya pompiriğim sen de bana bişey söyle böyle bişey uydur. Güzel bir şey olsun dedim. Tam o sırada patates kavurması yiyordu. Patateeees dediBozuntuya vermedim ama patates de hoş olmadı hani.
okadar geliştiremedik kendimizi.pompilikle ilerliyoruz şimdilik
çok eğlenceliisniz siz yaBen her hafta bir tane yeni deneyeceğimenerji bozulmasın. Aaa en yaratıcı olduğum anımı anlatmak istiyorum
Bir gün aynada boynuma yapışan siyah kolyemi takacaktım, hani tasma gibi olanlardanaşkım bu sana çok yakışır gel deneyelim dedim oturdu önüme boynuna taktım Aaa pofu oldun gel kuçu kuçu yaptım evcil hayvanım dedim
Sonra o pofu kaldı bizdesinirlenince pofu diyorum ben de hamileyim kilo aldım o da bana sen kilolu değilsin pofuduksun diyor
yuhhh okadar ince güzel popilim karşısında bumudur yani.pehhh patates
panik yapmıyoruz.kabullenmesi elbetteki çok zor oluyor ama tonunu değiştimeden devam ediyorsunHer cumlenin sonunda pompili ve turevlerini soylicem tepki alana kadar
Hayir bu kadar kolay kabullenmemeli
Benim bazen aşırı sevgim gelir, o anlarda çok yaratıcı oluyorum bu isim konusundaEn çok kullandığım tontiriş, tontirik, hatta ileri seviyesi tontirişli pompirik Tabi her gün kullanmıyorum, sadece sevgi patlamalarında
Yazdım ama cvp gelmedi daha adam komayamı girdi neaz daha yazsan şımaracak hissi doğdu bende niyeyse
tontirişli pompiriği tuttumBenim bazen aşırı sevgim gelir, o anlarda çok yaratıcı oluyorum bu isim konusundaEn çok kullandığım tontiriş, tontirik, hatta ileri seviyesi tontirişli pompirik Tabi her gün kullanmıyorum, sadece sevgi patlamalarında