2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

:KK51:

Eklentiler

• Screenshot_2018-09-12-15-15-34-1.png
    Screenshot_2018-09-12-15-15-34-1.png
    94,6 KB · Görüntüleme: 132
Ya ben eşime dedim ki ya pompiriğim sen de bana bişey söyle böyle bişey uydur. Güzel bir şey olsun dedim. Tam o sırada patates kavurması yiyordu. Patateeees dedi :KK48: Bozuntuya vermedim ama patates de hoş olmadı hani.
yuhhh okadar ince güzel popilim karşısında bumudur yani.pehhh patates:KK70:

Demin napiyomus benim pompilimmmm diyip sarıldim :KK70: o da hicc napiiim diyo
Lugatimizda aşkım dan baska kelime yok ama sanki hergun pompilim diyormusum gibi normal karsiladi sadece gulumsemesi farkliydı arsiz arsiz guldu
Bence hosuna gittio_O :KK70:
Ya hiçbiri yadırgamıyor :-) ahahahah :-) bu adamlar var ya çok fena :-)

Ya ben eşime dedim ki ya pompiriğim sen de bana bişey söyle böyle bişey uydur. Güzel bir şey olsun dedim. Tam o sırada patates kavurması yiyordu. Patateeees dedi :KK48: Bozuntuya vermedim ama patates de hoş olmadı hani.

:KK70::KK70:okadar geliştiremedik kendimizi.pompilikle ilerliyoruz şimdilik:KK70::KK70:

Benim bazen aşırı sevgim gelir, o anlarda çok yaratıcı oluyorum bu isim konusunda :KK70: En çok kullandığım tontiriş, tontirik, hatta ileri seviyesi tontirişli pompirik :KK70: Tabi her gün kullanmıyorum, sadece sevgi patlamalarında :halay:

Ben her hafta bir tane yeni deneyeceğim :-) enerji bozulmasın. Aaa en yaratıcı olduğum anımı anlatmak istiyorum :-)

Bir gün aynada boynuma yapışan siyah kolyemi takacaktım, hani tasma gibi olanlardan :-) aşkım bu sana çok yakışır gel deneyelim dedim oturdu önüme :-) boynuna taktım :-) Aaa pofu oldun gel kuçu kuçu yaptım :-) evcil hayvanım dedim :-)
Sonra o pofu kaldı bizde :-) sinirlenince pofu diyorum :-) ben de hamileyim kilo aldım o da bana sen kilolu değilsin pofuduksun diyor :-)
çok eğlenceliisniz siz ya:KK53::KK53::KK53:

yuhhh okadar ince güzel popilim karşısında bumudur yani.pehhh patates:KK70:

Hahahahhahah :KK48: Daha alışıcaz yavaş yavaş bakalım neler uydurucaz ama kabul patates de hiç olmadı yani:KK48: aaa oldu mu şimdi dedim. Ama napayım çok lezzetliydi ondan söyledim dedi:KK45:

Benim bazen aşırı sevgim gelir, o anlarda çok yaratıcı oluyorum bu isim konusunda :KK70: En çok kullandığım tontiriş, tontirik, hatta ileri seviyesi tontirişli pompirik :KK70: Tabi her gün kullanmıyorum, sadece sevgi patlamalarında :halay:

Hahahahah tontirişli ponpirik mi hahahhahhah:KK48: Süper ya

X