• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Ya ben eşime dedim ki ya pompiriğim sen de bana bişey söyle böyle bişey uydur. Güzel bir şey olsun dedim. Tam o sırada patates kavurması yiyordu. Patateeees dedi :KK48: Bozuntuya vermedim ama patates de hoş olmadı hani.
yuhhh okadar ince güzel popilim karşısında bumudur yani.pehhh patates:KK70:

Demin napiyomus benim pompilimmmm diyip sarıldim :KK70: o da hicc napiiim diyo
Lugatimizda aşkım dan baska kelime yok ama sanki hergun pompilim diyormusum gibi normal karsiladi sadece gulumsemesi farkliydı arsiz arsiz guldu
Bence hosuna gittio_O :KK70:
Ya hiçbiri yadırgamıyor :-) ahahahah :-) bu adamlar var ya çok fena :-)

Ya ben eşime dedim ki ya pompiriğim sen de bana bişey söyle böyle bişey uydur. Güzel bir şey olsun dedim. Tam o sırada patates kavurması yiyordu. Patateeees dedi :KK48: Bozuntuya vermedim ama patates de hoş olmadı hani.

:KK70::KK70:okadar geliştiremedik kendimizi.pompilikle ilerliyoruz şimdilik:KK70::KK70:

Benim bazen aşırı sevgim gelir, o anlarda çok yaratıcı oluyorum bu isim konusunda :D En çok kullandığım tontiriş, tontirik, hatta ileri seviyesi tontirişli pompirik :D Tabi her gün kullanmıyorum, sadece sevgi patlamalarında :halay:

Ben her hafta bir tane yeni deneyeceğim :-) enerji bozulmasın. Aaa en yaratıcı olduğum anımı anlatmak istiyorum :-)

Bir gün aynada boynuma yapışan siyah kolyemi takacaktım, hani tasma gibi olanlardan :-) aşkım bu sana çok yakışır gel deneyelim dedim oturdu önüme :-) boynuna taktım :-) Aaa pofu oldun gel kuçu kuçu yaptım :-) evcil hayvanım dedim :-)
Sonra o pofu kaldı bizde :-) sinirlenince pofu diyorum :-) ben de hamileyim kilo aldım o da bana sen kilolu değilsin pofuduksun diyor :-)
çok eğlenceliisniz siz ya:KK53::KK53::KK53:

yuhhh okadar ince güzel popilim karşısında bumudur yani.pehhh patates:KK70:

Hahahahhahah :KK48: Daha alışıcaz yavaş yavaş bakalım neler uydurucaz ama kabul patates de hiç olmadı yani:KK48: aaa oldu mu şimdi dedim. Ama napayım çok lezzetliydi ondan söyledim dedi:KK45:

Benim bazen aşırı sevgim gelir, o anlarda çok yaratıcı oluyorum bu isim konusunda :KK70: En çok kullandığım tontiriş, tontirik, hatta ileri seviyesi tontirişli pompirik :KK70: Tabi her gün kullanmıyorum, sadece sevgi patlamalarında :halay:

Hahahahah tontirişli ponpirik mi hahahhahhah:KK48: Süper ya

Back
X