anlayışlı adam yardım eder sonuçta akşama kadar bizde bu ev için kazanç peşindeydik.biz kime çalışıyoruzbende edemem valla ne diye evlendi o zaman benimle o evde iki kişi yaşıyorsak mecbur yardm edecekler.. benden daha güzel yemek yapıyor adam valla
katılıyorum.sana şunu diyeyim çalışan insanın genel hali budur zaten.hani farklı bişey yok bir diğer kişide.hele bide çocuklu olnca.çocuk olmayınca en azından bizim yemek işi çogunluk dışarda olabiliyoru.şimdi ne mümkün iki bebeye yemeğe çıkmak
ben birazda bakıcıya çalışıyormuşum gibi maaşım düşük olunca ah ah inşallah atanırım bendeanlayışlı adam yardım eder sonuçta akşama kadar bizde bu ev için kazanç peşindeydik.biz kime çalışıyoruz
Demetria gel bacım gel burdan konuşalım hepimiz çalışan anneleriz =)
benim de çok ihtiyacım vardı insana çok iyi geliyor vallahi birileri ile konuşmak sohbet etmek bundan sonra senide bekleriz =)teşekkür ederim :) böyle bir gruba ihtiyacım vardı
bikaç yere yazdım ama cevap gelmeyince bıraktım.
hoşgeldinÇağırdınız geldim
Neler oluyor buradaa
çok yavaşşın bak topiğine adam çekiyorum sen geriden geliyon beni dellendirmehoşgeldin
bizdeki tepki şu : sen dittttttttttttdün oglum seni ben yatırıyım mı dedim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ıııı ııı sen git babaaaaaaaaaaaaaaaaa gel diyor
acele etme derim.ben ogluma oda alacağım ama erken mi bilemiyorum bebek odası değil
ileride kullanabileceği bir oda olsun istiyorum şu an park beşiği var ve yatak odasında beşik bizim yanımızda yatıyor tavsiyeleriniz neler kızlar.. siz ayırdınız mı odaları ben daha ayırmadım odasını gerçi ayıracak odası yok
senin oglan kaç yaşında ?teşekkür ederim :) böyle bir gruba ihtiyacım vardı
oy çok tatlı yabizdeki tepki şu : sen ditttttttttttt
benim de çok ihtiyacım vardı insana çok iyi geliyor vallahi birileri ile konuşmak sohbet etmek bundan sonra senide bekleriz =)
senin oglan kaç yaşında ?
hoş geldin demet.teşekkür ederim :) böyle bir gruba ihtiyacım vardı
hoş geldin demet.
hmm bilemiyorum ki canm aslında daha ihtiyacı yo kdediğin gibiacele etme derim.
bekle. park yatakta biraz daha yatabilir kanımca.
biraz daha büyüyünce kendisinin de seveceği seçebileceği bi şey al .
artı masraf yapmaktan kaçındığın bi dönemde misin bilmiyorum ama her şey pahalı . neye el atsan elinde kalıyor .
odasıı ayırmak istiyorsan park yatağını başka bi odaya kurabilirsin.
benim tercihim ikeaa kura yatak .
onu almam lazım .
fakat 3 ay önce 650 tl iken . şimdi 1.100 tl .
almayı erteledim o yüzden .
iki -iki buçuk yaş ayırma için ideal diyor pedagoglar.benim büyüğün beşiği vardı onu küçüge devrettik ahşap büyük. küçük bir park yatağımız vardı onda bi altı ay yattı ikiside .büyüğe bazalı bir yatak aldık .şuan bu şekilde eve odalarını düzene koyacağım ekim sonuna doğru.imkanın varsa sende yapabilirsinben ogluma oda alacağım ama erken mi bilemiyorum bebek odası değil
ileride kullanabileceği bir oda olsun istiyorum şu an park beşiği var ve yatak odasında beşik bizim yanımızda yatıyor tavsiyeleriniz neler kızlar.. siz ayırdınız mı odaları ben daha ayırmadım odasını gerçi ayıracak odası yok
aynen banada çok iyi geliyor bir ara kk dan uzaklaştım biraz dayanamadım geri geldimkesinlikle çok iyi geliyor
bizim mart anneleri grubumuz vardı hala da görüşürüz
çok güzel dostlar kazandım ben burda
burası bana iyi geliyor her zaman gelirim,yazarım :)