yok kız balık o balıkiyi bari o kadar da odun değilmiş
ama sana birşey deyim mi kv ile ufak tefek anlattıklarından yola cıkarak söylüyorum
senin kv çok fena birisi.
azıcık vercek yüz bebişim. yoksa devamı gelmez bu ilginin .bence yapmasın çok yüz vermek iyi gelmiyor erkeklere
haftasonları birlikte hazırları kahvaltıyı.aslında anladığım eşlerimiz bizim eksik yanlarımızı tamamlıyorlar.ben mesela kahvaltı hazırlamayınca akşam yemeğinde çok bişey beklemiyorum eşimden ama yine tutar ucundanbenim koca da her işe yetişir . bulaşık makinası vs .
dün akşam yemek sonrası masa topluyordum ki . bırak sen içeri geç ben yaparım dedi.
geçtim tabi.
genellikle yemek toplama işi eşime ait . ben hazırlama kısmındayım.
kahvaltı hazırlamaz . çünkü en erken kalkan benim evde.
işe en erken ben çıkıyorum.
6.55 de çıkıyorum evden . eşim 8 buçukat kız ve ortanca ile çıkıyor. onları hazırlıyoru. kızı giydiriyor.
ortancayı bakıcıya . kızı kreşe teslim edip işe gidiyor . benim için büyük işler bunlar . erken çıkıyorum ama çocuk işinden sıyırıyorum.
hafta sonu kahvaltı hazır olsun çok isterdim . ama yine ben herkesten önce uyanıyorum. uykuyu çok sevemedim .
eşim ise bıraksan 10 a kadar uyur .
o yüzen benim için kahvaltı beklemek hayal .
bazen dalga geçiyorum . bi gün de kahvaltımı yatağıma getir. nolcak diye.
neyse arada kahvaltıya götüür beni. açığı tamamlamak için .
eşlerin desteği çok önemli çalıştığı halde bütün evin sorumluluğunu üzerine alan cok kadın var ne yazık ki eşleri yan gelip yatan deli oluyorumhaftasonları birlikte hazırları kahvaltıyı.aslında anladığım eşlerimiz bizim eksik yanlarımızı tamamlıyorlar.ben mesela kahvaltı hazırlamayınca akşam yemeğinde çok bişey beklemiyorum eşimden ama yine tutar ucundan
aa o yüzü ben baya vermedim ama sonra çaktım manzarayıazıcık vercek yüz bebişim. yoksa devamı gelmez bu ilginin .
sana şunu diyeyim çalışan insanın genel hali budur zaten.hani farklı bişey yok bir diğer kişide.hele bide çocuklu olnca.çocuk olmayınca en azından bizim yemek işi çogunluk dışarda olabiliyoru.şimdi ne mümkün iki bebeye yemeğe çıkmakbende size anlatyım düzenimi
5 de evde oluyorum havalar iyi olduğu için oglum parkta oluyor o oynuyor ben komşularla sohbet ediyorum
o ara eşim geliyor 6 gibi biraz da duruyoruz markete ugruyoruz hergün alınacak birşey cıkıyor zaten..
eve gidiyoruz biz yemek hazırlarken oglum motorunu sürüyor
yemek hazırla ye ortalığı toparla vs saat 8 30 felan oluyor
eğer oglum banyo yapması gerekirse eşim yaptırıyor ( beni istemiyor =)
eşim mutfagı toplarken ben mesela ortalığı üstün körü bir süpürüyorum çamasır varsa atıyorum vs evim toplu oluyor genelde.
sonra 1 saat oğlumla oynuyoruz ondan sonra yatma fasli yine babası uyutur ( bizim oglan çok babası babasının uyutmasını istiyor babasıda masal okuyor uyutuyor )
ben o ara wc lavabo hallediyorum
camasır varsa seriyorum
mutfakta bulasık felan yerleşecekse onları hallediyorum
oglumum odasını topluyorum yarının yemeğini planlıyorum corba yoksa ogluma çorba koyuyorum sonra totomun üzerine oturabilyorum
sonra eşim gelir biraz sohbet muhabbet sanşlıysak bir kahve ve yatış
hafta içi böyle geçer..
bizde kız öyle. oğlanlar anacı. hala anacıönceden oglumu ben uyuturdum eşim o arada işleri hallederdi
şimdi tersine döndü
oglum cok babacı oldu beni hiç istemiyorgece bile uyanırsa babaaaaaaaaaaaaa diye ağlıyor
yok zaten eğer eşim öyle olsaydı çıldırmıştım muhtemelen ben.tahammül edemem yanieşlerin desteği çok önemli çalıştığı halde bütün evin sorumluluğunu üzerine alan cok kadın var ne yazık ki eşleri yan gelip yatan deli oluyorum
tahmin edebilyorum kabus gibi olur =) bizim oglanda durdurmaz bizi yemek bile yedirmeksana şunu diyeyim çalışan insanın genel hali budur zaten.hani farklı bişey yok bir diğer kişide.hele bide çocuklu olnca.çocuk olmayınca en azından bizim yemek işi çogunluk dışarda olabiliyoru.şimdi ne mümkün iki bebeye yemeğe çıkmak
benim büyükte öyleönceden oglumu ben uyuturdum eşim o arada işleri hallederdi
şimdi tersine döndü
oglum cok babacı oldu beni hiç istemiyorgece bile uyanırsa babaaaaaaaaaaaaa diye ağlıyor
bende edemem valla ne diye evlendi o zaman benimle o evde iki kişi yaşıyorsak mecbur yardm edecekler.. benden daha güzel yemek yapıyor adam vallayok zaten eğer eşim öyle olsaydı çıldırmıştım muhtemelen ben.tahammül edemem yani
dün oglum seni ben yatırıyım mı dedimbenim büyükte öyle
oww neler olmuyor ki gel gel biz sana anlatırız gerçektenÇağırdınız geldim
Neler oluyor buradaa
ikisini zaptetmek çok zor oluyortahmin edebilyorum kabus gibi olur =) bizim oglanda durdurmaz bizi yemek bile yedirmek
orayı birbirine katar :szz:
evet tahmin edebilyorum kesin öyledirikisini zaptetmek çok zor oluyor