2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

benim koca da her işe yetişir . bulaşık makinası vs .
dün akşam yemek sonrası masa topluyordum ki . bırak sen içeri geç ben yaparım dedi.
geçtim tabi.
genellikle yemek toplama işi eşime ait . ben hazırlama kısmındayım.

kahvaltı hazırlamaz . çünkü en erken kalkan benim evde.
işe en erken ben çıkıyorum.
6.55 de çıkıyorum evden . eşim 8 buçukat kız ve ortanca ile çıkıyor. onları hazırlıyoru. kızı giydiriyor.
ortancayı bakıcıya . kızı kreşe teslim edip işe gidiyor . benim için büyük işler bunlar . erken çıkıyorum ama çocuk işinden sıyırıyorum.
hafta sonu kahvaltı hazır olsun çok isterdim . ama yine ben herkesten önce uyanıyorum. uykuyu çok sevemedim .
eşim ise bıraksan 10 a kadar uyur .
o yüzen benim için kahvaltı beklemek hayal .
bazen dalga geçiyorum . bi gün de kahvaltımı yatağıma getir. nolcak diye.

neyse arada kahvaltıya götüür beni. açığı tamamlamak için .

bende size anlatyım düzenimi
5 de evde oluyorum havalar iyi olduğu için oglum parkta oluyor o oynuyor ben komşularla sohbet ediyorum
o ara eşim geliyor 6 gibi biraz da duruyoruz markete ugruyoruz hergün alınacak birşey cıkıyor zaten..
eve gidiyoruz biz yemek hazırlarken oglum motorunu sürüyor
yemek hazırla ye ortalığı toparla vs saat 8 30 felan oluyor
eğer oglum banyo yapması gerekirse eşim yaptırıyor ( beni istemiyor =)
eşim mutfagı toplarken ben mesela ortalığı üstün körü bir süpürüyorum çamasır varsa atıyorum vs evim toplu oluyor genelde.
sonra 1 saat oğlumla oynuyoruz ondan sonra yatma fasli yine babası uyutur ( bizim oglan çok babası babasının uyutmasını istiyor babasıda masal okuyor uyutuyor )
ben o ara wc lavabo hallediyorum
camasır varsa seriyorum
mutfakta bulasık felan yerleşecekse onları hallediyorum
oglumum odasını topluyorum yarının yemeğini planlıyorum corba yoksa ogluma çorba koyuyorum sonra totomun üzerine oturabilyorum
sonra eşim gelir biraz sohbet muhabbet sanşlıysak bir kahve ve yatış
hafta içi böyle geçer..

haftasonları birlikte hazırları kahvaltıyı.aslında anladığım eşlerimiz bizim eksik yanlarımızı tamamlıyorlar.ben mesela kahvaltı hazırlamayınca akşam yemeğinde çok bişey beklemiyorum eşimden ama yine tutar ucundan

eşlerin desteği çok önemli çalıştığı halde bütün evin sorumluluğunu üzerine alan cok kadın var ne yazık ki eşleri yan gelip yatan deli oluyorum

azıcık vercek yüz bebişim. yoksa devamı gelmez bu ilginin .
aa o yüzü ben baya vermedim ama sonra çaktım manzarayızaten yüz vermezsen herşey bitap.iki tarafta eksilerde geziyor.huzur desen kalmıyor.evliliğin %70ini kurtarıyor diyebilirim.

önceden oglumu ben uyuturdum eşim o arada işleri hallederdi
şimdi tersine döndü
oglum cok babacı oldu beni hiç istemiyor gece bile uyanırsa babaaaaaaaaaaaaa diye ağlıyor

sana şunu diyeyim çalışan insanın genel hali budur zaten.hani farklı bişey yok bir diğer kişide.hele bide çocuklu olnca.çocuk olmayınca en azından bizim yemek işi çogunluk dışarda olabiliyoru.şimdi ne mümkün iki bebeye yemeğe çıkmak

önceden oglumu ben uyuturdum eşim o arada işleri hallederdi
şimdi tersine döndü
oglum cok babacı oldu beni hiç istemiyor gece bile uyanırsa babaaaaaaaaaaaaa diye ağlıyor
bizde kız öyle. oğlanlar anacı. hala anacı

kız doğduğu gibi baba diye delirir.
dediğin gibi gece uyansa baba diye ağlar.
baba uyutur . baba da baba.
baba çok mutlu böyle ama.
bi tanesi de ona düşkün olsun . ben de rahat ettim .
sen de rahatsındır .

eşlerin desteği çok önemli çalıştığı halde bütün evin sorumluluğunu üzerine alan cok kadın var ne yazık ki eşleri yan gelip yatan deli oluyorum
yok zaten eğer eşim öyle olsaydı çıldırmıştım muhtemelen ben.tahammül edemem yani

tahmin edebilyorum kabus gibi olur =) bizim oglanda durdurmaz bizi yemek bile yedirmek
orayı birbirine katar :szz:

ben ogluma oda alacağım ama erken mi bilemiyorum bebek odası değil
ileride kullanabileceği bir oda olsun istiyorum şu an park beşiği var ve yatak odasında beşik bizim yanımızda yatıyor tavsiyeleriniz neler kızlar.. siz ayırdınız mı odaları ben daha ayırmadım odasını gerçi ayıracak odası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…