2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

tabiki öyle canm.. o yüzden diyorum ya böyle sorular bence burda sorulmamalı herkesin yaşantısı farklı..
bende isterim mesela kilosu 70 tl olan kuruyemiş yemeyi ama olmuyor yani.. nasıl alınsın..
bizde 35 tl lik alıyoruz =) oglum kaju çok sever mesela ona ayrı kaju alıyorum biz yemesekte olur.. bir lokantada yemek yesen şimdi 150 den aşağı kalkamıyosun 150 tl ben bir aylık etimi kıymamı tavuğumu alırım yazık günah..
her hafta sonu dışarıda bu şekilde yiyen insanlar var ne gerek var bence müsriflik.. tamam özel günler su bu olur o farklı ama yazık günah yani..
işte o yüzden herkesin yaşantsı farklıdır.. kimi 10 bin tl yetmiyoooooooor diye dert yanıyor. kimiside böyle işte

Kızlar selam Baya kaynatmışsınız ama bi kaç gündür baya yoğunum bi uğrayıp adam akıllı sindirerek muhabbet edemedim ya

nerelerdesin canım öğleden sonra kaynatırız artık boş olursak
Bir yandan okulla alakalı işleri halletmeye çalıştım yoruldum,akşam da dansa gidince biraz zorladım galiba kendimi et kesiği olmuşum hem canım yanıyor hem de midem bi kötü bu gün kuzum
Bi de misafirim gelicek baya baya koşturuyorum

kolay gelsin canım dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…