tabiki öyle canm.. o yüzden diyorum ya böyle sorular bence burda sorulmamalı herkesin yaşantısı farklı..idareli olmak lazım. ben de öyleyim.
zor zamanlarımız oldu. ben çalışmazken , eşimin işsiz kaldığı dönemler.
bazen ay sonu 2 kilo meyve alacak fazladan paramız kalmazdı. 1 çocukluyken . bez , kira. vs .
şimdi yine idare ediyoruz .
zor günler yaşadık . biraz birikim yapmaya çalışıyoruz . çocuk sayısı çok . ihtiyacları olacak . dershane , okul , kurs , istekler
inşallah ya neyi stres yapıyorsun kendineay ilerlemez inş
eltinde mi yogggörümcem yoğğ benim
stres yapacak bi şeyim yok şu sıralarda işte ne bilem bende anlamadıminşallah ya neyi stres yapıyorsun kendine
eltim var cınım.beraber olduğumuzda çok iyi anlaşırız.ama güven konusunda sıkıntılarımız var.karşı taraf belli etmesede oda aynı hislerde gibieltinde mi yogg
biz yeni görülecek insanlarmıyız çok ayıp tesüf ederizSUHAN konuyu daha yeni gordum bu nedir ya :))))) sevgili pompililerimize ithafen...
hoşgeldin canım. pompili pompili oturuyoz valla başka bişey yapmıyoruzSUHAN konuyu daha yeni gordum bu nedir ya :))))) sevgili pompililerimize ithafen...
kuma gemisi yürürmüş elti gemisi yürümezmiş boşvereltim var cınım.beraber olduğumuzda çok iyi anlaşırız.ama güven konusunda sıkıntılarımız var.karşı taraf belli etmesede oda aynı hislerde gibi
kuma gemisi yürürmüş elti gemisi yürümezmiş boşver
evet var malesefsenin varmıydı
nerelerdesin canım öğleden sonra kaynatırız artık boş olursakKızlar selamBaya kaynatmışsınız ama bi kaç gündür baya yoğunum bi uğrayıp adam akıllı sindirerek muhabbet edemedim ya
Bir yandan okulla alakalı işleri halletmeye çalıştım yoruldum,akşam da dansa gidince biraz zorladım galiba kendimi et kesiği olmuşum hem canım yanıyor hem de midem bi kötü bu gün kuzumnerelerdesin canım öğleden sonra kaynatırız artık boş olursak
kolay gelsin canım dikkat etBir yandan okulla alakalı işleri halletmeye çalıştım yoruldum,akşam da dansa gidince biraz zorladım galiba kendimi et kesiği olmuşum hem canım yanıyor hem de midem bi kötü bu gün kuzum
Bi de misafirim gelicek baya baya koşturuyorum
Nasil kacirmisim yaw :)))biz yeni görülecek insanlarmıyız çok ayıp tesüf ederiz
O konu neydi oyle yahoşgeldin canım. pompili pompili oturuyoz valla başka bişey yapmıyoruz