Ewet canım hep tek hemde en küçükleriofff o ne .
7 görümce.
eşiniz tek erkek çocuk mu yoksa.
evet bi ara geldi.bizde burdan devam ettik.herkes kocasına pompilim diye mesaj attı ve geri dönüşler mükemmel olduO konu neydi oyle ya
Eski Konu sahibesi de burdami acaba
paylaşamazlarda onlar kardeşleriniEwet canım hep tek hemde en küçükleri
Acılmış konularım vardı.boşanma arefesindeyiz.hepsini allaha havale etmişim.kardeslerine bol bol cocuk doguracak birini bulurlar artık.nede olsa memur adam.memura kız cokmuşpaylaşamazlarda onlar kardeşlerini
a canım biz güldük geçtik ama bilgim yoktu inan kusuruma bakmaAcılmış konularım vardı.boşanma arefesindeyiz.hepsini allaha havale etmişim.kardeslerine bol bol cocuk doguracak birini bulurlar artık.nede olsa memur adam.memura kız cokmuş
aman bayılmaz bak gazoz da pahalanmış alamam vallahiBilmediğin şey yok,
Her şeyi sen biliyorsun.
Herkes kendini bir bok,
Sen iki bok sanıyosun!... biri profiline yazmış bayıldım
bebişim senin akşamları ev rutinin nasıl geçiyor biraz anlatırmısın işten cıktıktan sonraki düzenini ?
işten çıkıyorum bi markete uğruyorum.ekmek vs yada ne yemek yapacaksam eksik malzeme varmıdır diye.sonra geçiyorum yaklaşık bi yarım saat çocuklarla neler yaptılar falan filan kovalamaca yada işte ne bilim ufak bikaç oyun.sonra direk üzerimi değiştirim duş falan yemeğe geçiyorum.yeniyor kaldırıyorum.çocuklar yorgun değilse oyun oynuyoruz.yada ben değilsem.çocuklar erken uyursa eşimle bi dişarı atarız kendimizi (babanne evde) ya yürüyüş,ya bi tatlı yeriz,ya bi kahve falan .erken uyumazlarsada yapbozdu işte yarış nebilim sevdikleri oyunları oynasır.10 gibi uyurlar.kendime çay koyarım bu aralar azalttım bitki çayı içiyorum.tvde izlemediğimiz film varsa izleriz yada dizi falan filan.bir gün diğer bi günü tutmuyor anlayacağın.sabit bişeyimiz yok.dün mesela eşim arkadaşlarıyla beaberdi akşam saat 10 gibi geldi.çocukları ona devrettim o uyuttu ben tv keyfi yaptımbebişim senin akşamları ev rutinin nasıl geçiyor biraz anlatırmısın işten cıktıktan sonraki düzenini ?
peki eşin bu koşturmacada sana yardımcı oluyor mu işin ucundan tutuyor mu yoksa herşeyi genelde tek başına mı üstleniyorsun hafta sonunuz nasıl geçiyorişten çıkıyorum bi markete uğruyorum.ekmek vs yada ne yemek yapacaksam eksik malzeme varmıdır diye.sonra geçiyorum yaklaşık bi yarım saat çocuklarla neler yaptılar falan filan kovalamaca yada işte ne bilim ufak bikaç oyun.sonra direk üzerimi değiştirim duş falan yemeğe geçiyorum.yeniyor kaldırıyorum.çocuklar yorgun değilse oyun oynuyoruz.yada ben değilsem.çocuklar erken uyursa eşimle bi dişarı atarız kendimizi (babanne evde) ya yürüyüş,ya bi tatlı yeriz,ya bi kahve falan .erken uyumazlarsada yapbozdu işte yarış nebilim sevdikleri oyunları oynasır.10 gibi uyurlar.kendime çay koyarım bu aralar azalttım bitki çayı içiyorum.tvde izlemediğimiz film varsa izleriz yada dizi falan filan.bir gün diğer bi günü tutmuyor anlayacağın.sabit bişeyimiz yok.dün mesela eşim arkadaşlarıyla beaberdi akşam saat 10 gibi geldi.çocukları ona devrettim o uyuttu ben tv keyfi yaptım
tabiki çok yardımcıdır.her konuda.çocukların banyosu ,alt değiştirme ,ev süpürme, toz alma gibi konularda baya yardımcıdır.balkonları çoğunluk o yıkar mesela.yemek konusunda pilav cacık , yada salata doğrami işi yapabilir.çok nadirde olsa çamaşır makinasınıda çalıştırır ama çok nadir.peki eşin bu koşturmacada sana yardımcı oluyor mu işin ucundan tutuyor mu yoksa herşeyi genelde tek başına mı üstleniyorsun hafta sonunuz nasıl geçiyor
anladm canm o zaman iyi bak.. en azından bütün yük senin üzeirnde değilmiş ben öyle zannettiğim için sormak istedim o çok yıpratır insanıtabiki çok yardımcıdır.her konuda.çocukların banyosu ,alt değiştirme ,ev süpürme, toz alma gibi konularda baya yardımcıdır.balkonları çoğunluk o yıkar mesela.yemek konusunda pilav cacık , yada salata doğrami işi yapabilir.çok nadirde olsa çamaşır makinasınıda çalıştırır ama çok nadir.
bazen sinir oluyorum ama eşim yapar hakkını inkar edemem.bide sabah ben zor uyanırım işe eğer eşim erken çıkmıyorsa mutlaka kahvaltı hazırlar.yoksa elime bi tost yapar verir.ben hatırlamam kahvaltı hazırladığımı haftaiçi.öyleki bi ara bi haftalık şehir dışına çıktı iş için annesine mesaj atmış kahvaltı hazırla diye.ben bi uyanıyorum kahvaltı hazır ama yüzü asık bi kv var.alaala diyordum ne oldu acaba.sonradan öğrenmiştim eşim valide sultana haber etmiş aç çıkmayayım diye :))) böyle güzelliklerde ver arada .anladm canm o zaman iyi bak.. en azından bütün yük senin üzeirnde değilmiş ben öyle zannettiğim için sormak istedim o çok yıpratır insanı
bazen sinir oluyorum ama eşim yapar hakkını inkar edemem.bide sabah ben zor uyanırım işe eğer eşim erken çıkmıyorsa mutlaka kahvaltı hazırlar.yoksa elime bi tost yapar verir.ben hatırlamam kahvaltı hazırladığımı haftaiçi.öyleki bi ara bi haftalık şehir dışına çıktı iş için annesine mesaj atmış kahvaltı hazırla diye.ben bi uyanıyorum kahvaltı hazır ama yüzü asık bi kv var.alaala diyordum ne oldu acaba.sonradan öğrenmiştim eşim valide sultana haber etmiş aç çıkmayayım diye :))) böyle güzelliklerde ver arada .
iyi bari o kadar da odun değilmişbazen sinir oluyorum ama eşim yapar hakkını inkar edemem.bide sabah ben zor uyanırım işe eğer eşim erken çıkmıyorsa mutlaka kahvaltı hazırlar.yoksa elime bi tost yapar verir.ben hatırlamam kahvaltı hazırladığımı haftaiçi.öyleki bi ara bi haftalık şehir dışına çıktı iş için annesine mesaj atmış kahvaltı hazırla diye.ben bi uyanıyorum kahvaltı hazır ama yüzü asık bi kv var.alaala diyordum ne oldu acaba.sonradan öğrenmiştim eşim valide sultana haber etmiş aç çıkmayayım diye :))) böyle güzelliklerde ver arada .
bence yapmasın çok yüz vermek iyi gelmiyor erkeklere
bayıldım vallahi.
kocanı baş tacın yap kız.
tabi bunları es geçemem
bayıldım vallahi.
kocanı baş tacın yap kız.