2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

önceden onunla vakit kalsada sohbet etsek diye saat beklerdim, akşama kadar çook özlerdim mesela..
hep ilgi gösterirdim.. benimle ilgilenmediği zamanlar kızardım
cinsellik bile içimden gelmiyor artık neden bilmiyorum ki... hep içimde düşündüm ama cevap bulamadım düşündükce zaten bu duygular daha çok netleşiyor inşallah geçer bu içimdeki sogukluk

yaşanan bazı olumsuzluklar soğutuyor .zaman zaman her evlilikte oluyor.olumsuzlukları canlı tutmamaya çalış.bazılarını görme.

yaşanan bazı olumsuzluklar soğutuyor .zaman zaman her evlilikte oluyor.olumsuzlukları canlı tutmamaya çalış.bazılarını görme.
canm benim bende bu durumdan inan kurtulmaya çalışıyorum hiç hoş değil
eşim bana karşı böyle hissetse çok üzülürdüm ama geçmiyor bu hislerim yani eşime karşı kaybolan hisler geri gelmiyor
sogukluk gitmiyor bayadır var.. biraz oluruna bıraktım ama içimi kemiriyor bu durum

kafanda çok yer kaplamasına izin verme.yani düşünme bi süre.yoksa inan et evlilik evlilikten çıkıyor bazı şeyleri görmezden gelmezsen.misan benim için en sarsıcı şey aldatılma ve yalan söylenmesi.en tehlikeli benim için bunlar.bunların dışındakileri biraz bertaraf ettim

bilemiyorum ki canım .
benim ilk sevgilim eşim .
ilk çıktığım da .
yani ben gerçekten BUDUR demediğim kimse ile çıkmadım .
o kişi 20 yaşında eşim oldu.
4 yıl çıktık . uzaktaydık. ben bilecik te okudum . eşim ankara da .
böyle uzak mesafede olsak da her gün aradı .her gün merak etti. ben de öyle .
sonuçta evlendik . uzaklıklar falan önemli değil . iki kişinin niyeti önemli.
sevmeseydik yürütemezdik .
illa bizim de evliliğimizde o dönemde oldu.
yani dört dörtlük olmuyor ki her şey .
biz de bi dönem soğuktuk birbirimize.
zaman vermelisin kendine ona da .
doğru kişiyle evlenmişsen her şey düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…