- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
amanınnnnnnnnnnaa maşallah ikizlermiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amanınnnnnnnnnnaa maşallah ikizlermiş
toplarız pampa adam toplamak benim işimyokmu sağdan soldan adam toplayalım
+1 noktası virgülüne katılıyorum şu aşk kısmı biraz bizde eksik gibi.daha çok sevgiye dönüştü gibigünaydın canım.
aşk bi zaman sonra bitiyor diyorlar ya. ben ona inanmıyorum .
bizde tutku da aşk da var .
hala sevgili gibiyiz .
sen eğer heyecanlı , dinamik , yeniliklere ayak uyduran biriysen zaten sevgi aşk bitmez .
aşkı sürekli sende yenilenmiş olarak bulur.
bu arada eşimi hala sevdiğimden ona karşı heyecanım , ilgim , alakam.
sevmesem 1 dk durmam.
tartışalar , ayrılma noktası , kavga olmadı mı . hepsi oldu.
ama sevgili döneminde de bunları yaşıy orsun zaten . evlilikte de oluyor . biliyorsun.
kv ile olan durumlarımızda ben başetme yöntemleri geliştirdim.
bazı kişisel gelişim kitapları okudum .
arkaaşlarla konuştum. kv ler üzerine teoriler geliştirdik. onlarla başetme yöntemleri tavsiyeleri vs .
ile ben kv ile başettim .
eşimi uzak tuttum bu konudan . biliyorsun . eşler annelerine toz kondurmaz .
böyle işte. hala kocacıımı seviyorum elbette.
çünkü beni onure eder . beni sever . nazlar . öper . istediklerimi almama yapmama izin verir . düşüncelerimi önemser.
bunları yapmasa sanıyorum ilgim biterdi.
hee erkekler odun mu . odunluğu da çoook oldu. ama yontula yontula bu kıvama geldi son 4 yıldır mükemmel koca.
şükür . Allah bozmasın . Allah herkesin yuvasına huzur versin inşallah
Allah kolaylık versin . zordur ya . ikiz .Amin canim 14 ayliklar bi kiz bi erkek
1 2 aydır böyleyim ara ara geçsede devam ediyorbilemiyorum ki canım .
benim ilk sevgilim eşim .
ilk çıktığım da .
yani ben gerçekten BUDUR demediğim kimse ile çıkmadım .
o kişi 20 yaşında eşim oldu.
4 yıl çıktık . uzaktaydık. ben bilecik te okudum . eşim ankara da .
böyle uzak mesafede olsak da her gün aradı .her gün merak etti. ben de öyle .
sonuçta evlendik . uzaklıklar falan önemli değil . iki kişinin niyeti önemli.
sevmeseydik yürütemezdik .
illa bizim de evliliğimizde o dönemde oldu.
yani dört dörtlük olmuyor ki her şey .
biz de bi dönem soğuktuk birbirimize.
zaman vermelisin kendine ona da .
doğru kişiyle evlenmişsen her şey düzelir.
kv zede yazmışsın ona güldümkendi haline gülenide ilk defa görüyorum len
hadi bakalım etiket yap toplaşşın kızlartoplarız pampa adam toplamak benim işim
düşünmemeye çalışıyorum ama içimdeki sogukluk gitmiyorkafanda çok yer kaplamasına izin verme.yani düşünme bi süre.yoksa inan et evlilik evlilikten çıkıyor bazı şeyleri görmezden gelmezsen.misan benim için en sarsıcı şey aldatılma ve yalan söylenmesi.en tehlikeli benim için bunlar.bunların dışındakileri biraz bertaraf ettim
kimi yapayım gıhadi bakalım etiket yap toplaşşın kızlar
kendine bi uğraş bulaman lazım o zaman .1 2 aydır böyleyim ara ara geçsede devam ediyor
bir olumsuzluk var mı desen yok yani hiç bir olumsuzluk yaşamadık bu sene
yazın tatilimizide yaptık geldik, eşim zaten evden işe işten eve giden bir insan
sağa sola takılmaz, özellikle oglumuzla benden daha çok ilgilidir bana hep yardım eder ev işlerinde pazar günleri dolu dolu geçirmemiz için elinden geleni yapar tam bir aile babası
ben sanırım allahtan belamı istiyorum
yada rahat batıyor
ee öyle değil mikv zede yazmışsın ona güldüm
evet bencede benim kendimde bir sıkıntı var iş yeride bunu daha çok köreltiyor zaten boş kaldıkca saçma sapan şeyler düşünüyorum takıyorum kuruyorum kafamdakendine bi uğraş bulaman lazım o zaman .
yani bi hobi gibi.
kafanı meşgul edecek .
her şey bu kadar iyiyken sende bi sıkıntı var .
bekarlık ile evlilik farklı.düşünmemeye çalışıyorum ama içimdeki sogukluk gitmiyor
inan konuşasım bile gelmiyor ya sohbet etmek felan gelmiyor içimden
hani geçer diye bekliyorum inşallah geçer ben bekarkende böyleydim
yani bilyorum canm bende bunları biliyorum da iştebekarlık ile evlilik farklı.
sen de söyledin . artık evlisin . çocuklusun.
bekarlıktaki gibi olmaz
daha ne istiyorsun be kadın adam önüne paspasmı olsun daha ne yani.bilinç altına yerleşmiş tir1 2 aydır böyleyim ara ara geçsede devam ediyor
bir olumsuzluk var mı desen yok yani hiç bir olumsuzluk yaşamadık bu sene
yazın tatilimizide yaptık geldik, eşim zaten evden işe işten eve giden bir insan
sağa sola takılmaz, özellikle oglumuzla benden daha çok ilgilidir bana hep yardım eder ev işlerinde pazar günleri dolu dolu geçirmemiz için elinden geleni yapar tam bir aile babası
ben sanırım allahtan belamı istiyorum
yada rahat batıyor
söyle . kısa beğenmedim . bi daha kestirme diye. söylemişsindir diye düşünüyorum.hani dış görünüşmü etkiledi desem eşim biraz değişti saçlarını kestirmiş gecen kısa saç hiç yakışmıyor mesela..
birde yaşı büyük tabi ne bilyim bu faktörler mi yerleşti ki bilinç altıma
yerleşmez olasıca
senin aklına kurt düşmüş gibi canım .yani bilyorum canm bende bunları biliyorum da işte
birde içinde sogukluk varken herşey eziyet gibi geliyor önceden mola saatlerini dört gözle beklerim misal arasın diye
şimdi aramasın diye bakıyorum .. ama beni kızsa üzse evi ile ilgilenmese nasıl tutuşurum
rahat batıyor bana rahat
diyor ya rahat batıyor .daha ne istiyorsun be kadın adam önüne paspasmı olsun daha ne yani.bilinç altına yerleşmiş tir
söyledim kızdım birdaha bu kadar kestirme hiç yakışmıyor dedim hep kendine bakardı ama bu sene kendini çok saldı.. uyarıyorumda dinlemiyorsöyle . kısa beğenmedim . bi daha kestirme diye. söylemişsindir diye düşünüyorum.
yaş olayını zaten biliyordun . evlendiğinde.
söylemiştir büyüklerin sanıyorum.
çok büyük değil zaten eşinin yaşı. hani 45 olsa anlarım .
kendine bakan biri ise eşin tamamdır . kendine bakmıyorsa sen tavsiye et . giyim konusunda falan. fazla düşünüyorsun sanki.