rahat batıyor işte vala herşey müstehak bana dur bakalım kendine bak diye biraz da kızıyım şunadaha ne istiyorsun be kadın adam önüne paspasmı olsun daha ne yani.bilinç altına yerleşmiş tir
tamam inşallahsenin aklına kurt düşmüş gibi canım .
yani önce bi o kurttan kurtul.
bilemedim canım . eşinin de dönemsel bi şeyi olabilir. bu kadar yüklenme adama.söyledim kızdım birdaha bu kadar kestirme hiç yakışmıyor dedim hep kendine bakardı ama bu sene kendini çok saldı.. uyarıyorumda dinlemiyor
ben değiştim görüntü olarak mesela daha bir bakımlı oldum o daha bir bakımsız bu işte bir tuaflık var
eşim aksine seviyor böylebilemedim canım . eşinin de dönemsel bi şeyi olabilir. bu kadar yüklenme adama.
herkes dört dörtlük değil .
senin de kilon var mesela. eşin bunu problem etse . ne hissederdin . yaşın genç ama kilon var.
hahahah.eşim aksine seviyor böylesen kilon var deyince kendimi çok kilolu hissettm de aşk olsun
bdv de bir konu okuyordum kadının birisi 4 bin tl ile geçinilir mi yazmış ortalık yine birbirine girmişherkesin standartları farklı işte.. kimine yeter kimi 10 bin tl bile girse geçinemez
hahahah.
kilolu hissetme. kimi insan kaslıdır . vucutta kilo olarak görünmez . fit görünür . sen öylesin bence.
4 bin liraya geçinemiyor muymuş .
Ben 5ogun yapıyorumöyleyimdir belkide görürsek birbirimizi inşallah
yeter mi diye soruyor kimide biz 10 bin tl ile geçinemiyorz diyor
kimi asgari ücret yetiyor diyor bence bu soru burda sorulmamalı
herkesin beklentisi yaşam tarzı farklı yani
ben alırım 1 kilo kıyma örneğin 4 yemeklik yaparım kimisi 1 öğünde yer birsürü örnek ya..
Ben 5ogun yapıyorum
Ne bilim valla gayet de kivamli oluyorçaktırma bende öyle yapıyorum oh yalnız değilmişim
bende öyle yaparım canm yemeklerim genelde 2. güne kalmaz yetiyor vala napalım herşey ateş pahası idareli olmak lazım senin birde ikizlerin var daha zor ..Ne bilim valla gayet de kivamli oluyor
Ben yemegi bi öğünlük yaparim yani ertesi güne artmaz
Belki de o yüzden yetiyodur
Hatta 2parca büyük olur köfte ve karniyarik icin yoksa 6bile olur
midene bir sor bakayım niye ağrıyor diyeMİDEM AĞRIYOR YAW NİYEKİ
Stres yada yediklerindeki malzemeler olabilir canimMİDEM AĞRIYOR YAW NİYEKİ
aynen oyle vallabende öyle yaparım canm yemeklerim genelde 2. güne kalmaz yetiyor vala napalım herşey ateş pahası idareli olmak lazım senin birde ikizlerin var daha zor ..
Sepesel nickine koptum :d
genelde onlardan bize sıra kalmıyor demiaynen oyle valla
Öncelik ikizler zaten
Önce onların ihtiyaclari alinir sonra bize bakilir
:)))öyleyim ama gercekten.+kv+kb= ettimi sana 9Sepesel nickine koptum :d