2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

peki oglun böyle söyleyince ve eşin bunu duyunca ne düşündü ne yaptı cidden merak ettim oglunuda kandıramaz.. cocuklar herşeyi görür bizi sustururlarda onlar susmaz işte görüşüyormusunz peki kv ile
bende zaten oglumun büyüyüp kendinin görmesini istiyorum beni kötü bilmesin onlardan ayırdım sanmasn..

canm ihtiyacı yoksa bile siz verin belki çok şey değişir yaşadım bilyorum..
aslında maddi durumu iyi olunca hiç düşünmedim ben bu kısmı.ama nasıl vericem ben kadına para.karşı taraf tarafından da garip karşılanmazmı. versem ne kadar vermeliyim peki.

aslında at gözlüğü felan yok onlarda biliyorlar neyin ne olduğunu emin ol..

anladım canım .
hiç konuşmuyor musunuz . muhabbet falan ediyor mu kv den

yani aynı evde yaşamak öyle zordur ki . düşünemiyorum.

bakıcısız kaldığımız oldu ama kv dem gelmedi bize.
ayarlarsınız siz gibi bi şeyler söyledi. yana yana bakıcı aradığımı . millete yalvardığımı biliyorum . 1 haftalığına gel dedi eşim . bari 1 hafta bizi bakıcı bulana kadar idare et . yok gelmedi. yol uzak vs dedi.

aslında maddi durumu iyi olunca hiç düşünmedim ben bu kısmı.ama nasıl vericem ben kadına para.karşı taraf tarafından da garip karşılanmazmı. versem ne kadar vermeliyim peki.
onu eşinle konuşmalısın yada para yerine mesela hediyeler alabilirsiniz zaman zaman sevdiği hoşlandığı şeyleri yapabilirsiniz sonuçta emek veriyor sen bir dene bakalım bence cok faydasını görürsün
eclipse dediydi dersin =)

ahahah ay koptumm kzı iyi tahammül ediyosun keşke bakıcı tutsaydın ya

bende kaçıyorum kızlar yavaştan görüşürüz inşallah yarın sizlerle konuşmak çok iyi geliyor valla

oo hediyeler havada uçuyor.benim haberim oolmadan

eşim annesii tanıyor . bi şey demedi.
sustu.
oğlu için üzüldü tabi. görmesi kötü oldu. oğlanın canını sıktı davranısı. çünkü oğlumun gözünde ben baya baya prensesim .
onun bana hiç değer vermemesi feci yaralamıştı.
babannesi ile konuşmadı. tavır aldı.
elini öpmedi.
oğlum yapma etme vs diye diye bi kaç ayda çözdüm . yani oğlum çok katı. bu konuda.
eşim de bi şey demedi oğluma . hani yapma böyle babaanenne karşı diye. biliyor .

daha neler neler . kv dem gerçekten beni baya baya üzdü.
hani söyler ama nereye kime söyler anlamazsın . alttan alttan çakar lafları. hemen çıkar dışarı .
noluyor , ne demek istedin . bana mı söyledin , dersin . yooook der deli gibi bi kahkaha patlatır falan . öyle . demoralize etme ustası.
zamanında baya baya kötü olmuştum onun yüzünden . eşim de yanımda olmadı.

ah be ah bu erkekler hep yıpratıyor bu kadınları
peki sana birşey sorayım evlilikte zamanla aşk heyecan tutku kalmıyor yerini alışkanlıga saygıya sevgiya vs bırakıyor şu an siz hangi gruptasınız eşine karşi ne hissediyorsun mesela?

dün biz gittikten sonra kimsecikler yazmamış bu topiğe birilerini çekmek lazım

Günaydınn pompirişler
yeni bir gün daha
günaydın canım.
aşk bi zaman sonra bitiyor diyorlar ya. ben ona inanmıyorum .
bizde tutku da aşk da var .
hala sevgili gibiyiz .
sen eğer heyecanlı , dinamik , yeniliklere ayak uyduran biriysen zaten sevgi aşk bitmez .
aşkı sürekli sende yenilenmiş olarak bulur.
bu arada eşimi hala sevdiğimden ona karşı heyecanım , ilgim , alakam.
sevmesem 1 dk durmam.
tartışalar , ayrılma noktası , kavga olmadı mı . hepsi oldu.
ama sevgili döneminde de bunları yaşıy orsun zaten . evlilikte de oluyor . biliyorsun.

kv ile olan durumlarımızda ben başetme yöntemleri geliştirdim.
bazı kişisel gelişim kitapları okudum .
arkaaşlarla konuştum. kv ler üzerine teoriler geliştirdik. onlarla başetme yöntemleri tavsiyeleri vs .
ile ben kv ile başettim .
eşimi uzak tuttum bu konudan . biliyorsun . eşler annelerine toz kondurmaz .

böyle işte. hala kocacıımı seviyorum elbette.
çünkü beni onure eder . beni sever . nazlar . öper . istediklerimi almama yapmama izin verir . düşüncelerimi önemser.
bunları yapmasa sanıyorum ilgim biterdi.

hee erkekler odun mu . odunluğu da çoook oldu. ama yontula yontula bu kıvama geldi son 4 yıldır mükemmel koca.
şükür . Allah bozmasın . Allah herkesin yuvasına huzur versin inşallah

amin inşallah canm bunu sana sormamın nedeni ben eşime karşı eskisi gibi değilim yani o hislerim yok
o tutku heyecan vs yok içime bir sogukluk girdi zaman zaman geçsede devam ediyor neden böyle bilmiyorum hislerim yok oldu sanki
ben sevgiliykende böyleydim mesela birini elde edince sıkılırdım heyecan vermezdi vs..
tabi artık ergen değilim.. yaşım 18 de değil bir anneyim evli bir kadınım ama eşime neden böyle oldum bilmiyorm oysa ben hep onu cok seveceğimi düşünmüştüm bir ömür..

Ilk baslarda buraya ugradim sonra bayadir gelemedim
Ve hâlâ pompilim etkisi yok bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…