2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Hapın koruyucu olabilmesi için gebeliği önleyen hormonun kanda belli bir seviyeye ulaşmış olması gerekiyor.
benim kullandığım hapın recetesinde ilk günden itibaren korur yazıyordu internette başka bir yazı görünce kafam karıştı
uzman doktor videoları izledim onlarda aynı şeyi söyledi yinede emin olamadım
eczacı bir tandığa sordum o eskidendi artık yeni haplar ilk alımdan başlıyor rahat olsun için dedi doktorda koruması için belirli bir seviyeye ulaşması lazım diye bir ibare kullanmadı

anladım canım . işleriniz yoğun mu peki.
bizim de bi tanıdığımız esnaf kefalette çalışıyordu . biliyorum.
ben yogun olan kısma bakmıyorum canm birde odada tekim gün boyu birşey yaptım yok çok fazla o nedenle cok sıkılıyorum anlcn birileri gelsede iş yapsam diye bakar oldum çok boş oturmak kötü birşey insan köreliyor sıkılıyor bunalıyor vakit geçmek bilmiyor

haklısın canım .

evet çok bişey diyemiyorum.tutarsız bazı noktalarda.çok nadirde olsa bazen geç çıkabiliyorum.bi gün yine öyle olmuştu o gün eşimde erken gelmiş eve.inanın makarnayı haşlamışlar ,salatalık malzemeleri yıkanmış beni bekliyor.hani eşim bile makarna yapabiliyor yeri gelsin.ama saat kaç olmuş yemek yok çocuklar bile beni bekliyor..needn diye sormuştum eşime.annem gelip kendi eliyle yapsın diyor belki bizimkini beğenmez.yahu altı üstü bi makarna .yaklaşık 3-4 aydır geçen hafta yaptı oğlunun en sevdiği yemeği:)))

yani bencede pişirebilir hiç mi uymuyor bu cocuklar bu kadınada yazık tamam bakıyor sagolsun ama işte.. birazda elinden tutsa kadıncağızın bir yemek yapması bile ne kadar hafifletir yükünü
ya ben aslında bana yemek yasın demiyorum.ama ne bileyim bi çorba yada bi pilav gelince ben ana yemeği yaparım zaten

sen ne yapıyorsun peki senin de sakin mi işlerin
ben de her gün ilçeye geliyorum ilden . meslek yüksekokulunda öğrenci işlerinde memurum . işlerimiz yoğundu geçen hafta.
yoğunluk var ama aşırı değil .

tüm işler bende. çünkü yanımdaki diğer memur askere gitti. üni kayıtları. yatay geçişler . yönetim kurulu kararları. tüm resmi yaşızmalar , öğrenci işleri bende .
izin de alamıyorum . bugün okulun ilk günü ama izin isteyemedim bile bi kaç saatliğine. kızın kreşinde tanışma , oryantasyon vardı.

canımcım .
yani neden beğenmeyesin .
hazır yemek bulmuşsun niye beğenmezsin .
eşin bile yapabilir .
haklısın ama o düşünce nerdeee

ben de işim çıktığında , bi yere gidip de geç döndüğümde evde yemek bırakmama rağmen eşim çubuk kraker veriyor ellerine.
ya da aburcubur alıyorlar ya çocuklar mutfaktan . hayır yemek yiyn önce. annen yemek yapmış bırakmış demez .
öğün olarak aburcubur yerler . yemek tencerede durur falan. erkek kafası , çalışmıyor işte.

oğluna pişirir tabi.
biz kendimizi mutlu etmeye bakacağız artık . çünkü kimseden hayır yok. sen de kendine bak arkadaşım . kendini sev , kendin gez , kendin mutlu olmaya çalış . ben öyle yapıyorum . beklenti içinde olmak üzüyor genelde

yani onun evine gittiğimde nezaman yaptığı yemeği beğenmemişim.takıldığım nokta o.yoksa no problem.annem geldiğinde hepsini bir arada götürüyor tabi o anne aradaki fark bu.önüme bakıyorum.ilk başlarda tuhafıma gidiyordu alıştım tabi

Kim gitti peki ne kadar kötü değil mi canm yanında olamamak hemde ilk gün inşallah cabucak alışır kaç yaşındaydı kızın
siz bakıcıya ne kadar veriyorsunuz ?

ya ben aslında bana yemek yasın demiyorum.ama ne bileyim bi çorba yada bi pilav gelince ben ana yemeği yaparım zaten
aynen canm bende onu belirtmek istedim aslında o bile yeter insana sanada yazık sende cansın.. neyse boşver aman cocuklarıma baksın de geç takılma takıldıkca sinir olursun

çok haklısın . ben de kayınvalidemle aynı evde 1 haftadan fazla kalamıyorum .
çünkü garip hareketleri var . yemek yapmadı mesela bana geldiğinde de . tüm gün evdeydi. ben o zaman 3. ye hamileydim 2 aylık .
15 tatilde geldi. çocuklarla ilgilendi. yemek vs yapmadı. misafir gibi oturdu. temizlik yapmış ama . komuşlar görmüş .
bir de teşekkür etmediniz ana diye kızdı . evi temizledim .
yani ben komşular demese ev temizlendiğini nereden bilemilirim ki. bariz bi fark yoktu.
neyse . garip garip küsmeleri , selam verirsin almaması oldu. küs olduk 1 hafta içinde.
büyük oğlumu çok sever ortancayı sevmez .
ortancayı azarlar . büyüğü yere göğe sığdıramaz . yani gelmesin daha iyi. inan 1 hafta zor dayandım . nefes alamadım evde. huzurum kaçtı.

evet kesinlikle özellikle eş aileisnden beklenti içinde olmak yıkıyor beni yıktı.. inanın yıktı özellikle çok kötü bir halde parasızlıktan sürünürken bebeğime bez alacak parayı bulamazken yıktı.. nefret ediyorum onlardan..
sadece bu yüzden dğil elbt onlardan bütün beklentilerimi kestim
halen eşim savunur.. hiç değişmedi hiç görmedi görmüyor yahut görüyorda ısrarla savunuyor hiç konularını bile acıp polemiğe girmiyorum
geçen akşam ordaydık babası birşey yaptı dengesiz bir laf etti bana değil tabiki
eski eclipsse olsa bunu bile söylerdi söylemiyorum
bir baktım benim koca babasını çekiştiriyior ben şok
aman dedim yaşlılar takılma

bakıcı bile bukadar değildir bence en azında sağı solu toplar.artık takmıyorum tabi.

ay kızlar inanın doğumum yaklaştı eşim o zamanlar 1500 tl alıyordu 2 bucuk yıl evvel düşünün..
sagolsun annem cocugun anakucağıdır zıbınıdır vs hep aldı hep.. burda devlet hastanesi cok eskiydi yeni yapıldı şimdi adam akıllı doktor yoktu başka bir hastaneye gidiyordum annem yardım ediyordu.. herşeyimi o aldı..
doğum yaptım hastane paramız yoktu eksiden cekti verdi eşim
cocugum emmedi ilk başta inanın insann mama alacak parası olmaz mı yoktu ..
kv kp misafir gibi geldiler bir çeyrek bile takmadan defolup gittiler
kzıım birşeye ihtiyacınız var mı dahi demediler
eşime telefon açar ağlardım cocugumun kıyafeti yok yetmiyor bezi bitmek üzere.. allahm çok kötü günlerdi
dogum yaptm giyecek birşeyim olmadığı için dışarı bile cıkamazdım..
bir kere sormadılar be kızlar bir kere oglum kızım yavrum birşeye ihtiyacınız var mı ? allaha havale ettim öyle anne baba olmaz olsun beni en ço kyaralayan eşimin halen onları savunması oldu.. zaten ondan sonra depresyona girdim çıkamadım adam hala onları savunuyordu

Kim gitti peki ne kadar kötü değil mi canm yanında olamamak hemde ilk gün inşallah cabucak alışır kaç yaşındaydı kızın
siz bakıcıya ne kadar veriyorsunuz ?
yok bizim kızın ilk günü değildi. diğer çocukların ilk günüydü.
kızım kreşe gidiyor . 3 ay tek çocuk olarak gitti kreşe.
kadın çoğu zaman evine götürdü. kreş boş diye.
sahibi yani.
yaz kuran kursu yaptı yazın kreş sahibi. o zaman kurs bitiminde hocalar ile yemeğe çıktılar . kızımı da götürü yemeğe. kendi kızı gibi artık .
bugün de mesajlaştık . ben gelemiyorum artık bugün de annesi sizsiniz , yazdım. sıkıntı yok tamam yazdı.
kızım seviyor kadıncazı. ben de seviyorum .

2. sınıfa giden oğlumu bakıcı bakıyor . kadının evine eşim bırakıyor .
saat 8 buçuktan öğlen 1 e kadar . 1 de okula götürüp bırakıyor bakıcı.
yiyeyceklerini de biz poşetle bırakıyoruz .
yarım gün 600 tl . oğlan .
kız da kreşte 800 tl . böyle. kız tam gün .

yavaş yavaş alışıyorsun takmamaya.zor günümde yanımda yanında olmayan iyi gününde de olmasın bi zahmet

evimde hiç birşey yoktu ne sebze ne meyve.. sütüm yoktu saglıklı beslenemiyordum annem cekip cekip getirirdi elinden geldiğince babam hayatta değildi ..
evime gelir yer içer giderlerdi birde düşünün.. hiç unutamıyorum bu yüzden eşimdende cok sogumuştum
bir daha asla ısınamadım eşime eskisi gibi bu olaylardan sonra
stresden dikişlerim iltihap kaptı vücudumda yaralar cıktı sadece ölmek istiyordum.. oglum kolikti..
bak yine aklıma geldi.. diyorum ya eşime bir daha eskisi gibi asla ısınamadım..
ailesinden nefret ediyorum
şimdi güya torunlarını ço kseviyorlar sevmez olsunlar onlarn evi müstakil ya oglumda oraya gitmeye bayılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…