2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ay kızlar inanın doğumum yaklaştı eşim o zamanlar 1500 tl alıyordu 2 bucuk yıl evvel düşünün..
sagolsun annem cocugun anakucağıdır zıbınıdır vs hep aldı hep.. burda devlet hastanesi cok eskiydi yeni yapıldı şimdi adam akıllı doktor yoktu başka bir hastaneye gidiyordum annem yardım ediyordu.. herşeyimi o aldı..
doğum yaptım hastane paramız yoktu eksiden cekti verdi eşim
cocugum emmedi ilk başta inanın insann mama alacak parası olmaz mı yoktu ..
kv kp misafir gibi geldiler bir çeyrek bile takmadan defolup gittiler
kzıım birşeye ihtiyacınız var mı dahi demediler
eşime telefon açar ağlardım cocugumun kıyafeti yok yetmiyor :KK43: bezi bitmek üzere.. allahm çok kötü günlerdi
dogum yaptm giyecek birşeyim olmadığı için dışarı bile cıkamazdım..
bir kere sormadılar be kızlar bir kere oglum kızım yavrum birşeye ihtiyacınız var mı ? allaha havale ettim öyle anne baba olmaz olsun beni en ço kyaralayan eşimin halen onları savunması oldu.. zaten ondan sonra depresyona girdim çıkamadım adam hala onları savunuyordu
kuzum benim.şimdi sıkıntı yok değilmi anladığım

ay kızlar inanın doğumum yaklaştı eşim o zamanlar 1500 tl alıyordu 2 bucuk yıl evvel düşünün..
sagolsun annem cocugun anakucağıdır zıbınıdır vs hep aldı hep.. burda devlet hastanesi cok eskiydi yeni yapıldı şimdi adam akıllı doktor yoktu başka bir hastaneye gidiyordum annem yardım ediyordu.. herşeyimi o aldı..
doğum yaptım hastane paramız yoktu eksiden cekti verdi eşim
cocugum emmedi ilk başta inanın insann mama alacak parası olmaz mı yoktu ..
kv kp misafir gibi geldiler bir çeyrek bile takmadan defolup gittiler
kzıım birşeye ihtiyacınız var mı dahi demediler
eşime telefon açar ağlardım cocugumun kıyafeti yok yetmiyor :KK43: bezi bitmek üzere.. allahm çok kötü günlerdi
dogum yaptm giyecek birşeyim olmadığı için dışarı bile cıkamazdım..
bir kere sormadılar be kızlar bir kere oglum kızım yavrum birşeye ihtiyacınız var mı ? allaha havale ettim öyle anne baba olmaz olsun beni en ço kyaralayan eşimin halen onları savunması oldu.. zaten ondan sonra depresyona girdim çıkamadım adam hala onları savunuyordu
işte tüm bunlar sana hayatta tek olduğunu anlattı .
aynı şeyler.
eşler asla görmez . benim eşim de aynı.
zor günler geçirmişsin gerçekten .
ama dibe vurmadan yükseğe çıkılmıyor.
biz de dibe vurduk bi zamanlar

şükür çıktık .
anladım ki şu hayatta tek başımayım. o yüzden ayakta kalmayı kendim için başarmalıyım. eş bi yere kadar .
bugün ölsek yarın evlenecekler . evlenmez , imkansız diye bi şey yok .
o yüzden kendi kıymetini kendin bil . eşinden bekleme. verdiği kıymet zaten hoşuna gitmeyebilir .
sen değerini bilirsen etrafındakiler de sana değer veriyor .
hayat acımasız . güçlü olmak şart .

kuzum benim.şimdi sıkıntı yok değilmi anladığım
çok şükür canm o kabus dolu günler yok artık oglum 8 aylıktı işe başladım..
rabbim bizi bu günlerden geri koymasın
ama ailesinin bu bencillğini vurdumduymazlıgını unutamıyorum sindiremiyorum
her geçen gün onlardan nefret ediyorum nereye kadar gider ki böyle

işte tüm bunlar sana hayatta tek olduğunu anlattı .
aynı şeyler.
eşler asla görmez . benim eşim de aynı.
zor günler geçirmişsin gerçekten .
ama dibe vurmadan yükseğe çıkılmıyor.
biz de dibe vurduk bi zamanlar

şükür çıktık .
anladım ki şu hayatta tek başımayım. o yüzden ayakta kalmayı kendim için başarmalıyım. eş bi yere kadar .
bugün ölsek yarın evlenecekler . evlenmez , imkansız diye bi şey yok .
o yüzden kendi kıymetini kendin bil . eşinden bekleme. verdiği kıymet zaten hoşuna gitmeyebilir .
sen değerini bilirsen etrafındakiler de sana değer veriyor .
hayat acımasız . güçlü olmak şart .
çok haklısın canm ben en dibe vurdum sonra cıktım
bu işten cıkarsam gider bir markete girer yine çalışırım asla o günlere dönmemek için..
inan her geçen gün nefretim artıyor onlara karşı
eşimde onları el üstünde tuttuğu ve toz kondurmadığı için her geçen gün soguyorum eşimden de bakalım nereye kadar gidecek böyle..
ya ogluma ne diyecen =) cocuk dede dede dede =) hey allah ya :KK14: ona kıyamıyorum zaten

evimde hiç birşey yoktu ne sebze ne meyve.. sütüm yoktu saglıklı beslenemiyordum annem cekip cekip getirirdi elinden geldiğince babam hayatta değildi ..
evime gelir yer içer giderlerdi birde düşünün.. hiç unutamıyorum bu yüzden eşimdende cok sogumuştum
bir daha asla ısınamadım eşime eskisi gibi bu olaylardan sonra
stresden dikişlerim iltihap kaptı vücudumda yaralar cıktı sadece ölmek istiyordum.. oglum kolikti..
bak yine aklıma geldi.. diyorum ya eşime bir daha eskisi gibi asla ısınamadım..
ailesinden nefret ediyorum
şimdi güya torunlarını ço kseviyorlar sevmez olsunlar onlarn evi müstakil ya oglumda oraya gitmeye bayılıyor
hiç soğuma eşinden .hepsi aynı.anneye bakabaya karşı gözler kapalı.en kendini yıpratmanla kalıyorsun.zamanla anlıyorlar ama yinede bunu kendilerine bile itiraf edemiyorlar

zaten bende bakıcıya kalkıpda dip bucak temizlik yap demedim hiç bir zaman ama en azından ev toplu olsun yani bunu herkes yapar senn kv baya fenaymış =)
harçlık para felan veriyormusunuz bir miktar SUHAN SUHAN

hiç soğuma eşinden .hepsi aynı.anneye bakabaya karşı gözler kapalı.en kendini yıpratmanla kalıyorsun.zamanla anlıyorlar ama yinede bunu kendilerine bile itiraf edemiyorlar
canm biliyormusun aslmda eşimde herşeyin farkında.. kör değil ve yaşı olmuş 33 benim daha yaşım 25 eminim kör değil ama bilsede bunu bize söylemiyorlar çünkü bizim söylediklerimizi kabullenseler ailesine iyice cephe alınacak
hep idare etmeye çalışıyorlar bende bıraktım zaten hiç takmıyorum. eşime dedim biliyormsun
ben senin ailen ile senin için değil cocugum için allah rızası için görüşüyorum bunu sakın unutma dedim

bu işten cıkarsam gider bir markete girer yine çalışırım asla o günlere dönmemek için..
eşimde onları el üstünde tuttuğu ve toz kondurmadığı için her geçen gün soguyorum eşimden de bakalım nereye kadar gidecek böyle..
ya ogluma ne diyecen =) cocuk dede dede dede =) hey allah ya :KK14: ona kıyamıyorum zaten
boş ver .
şimdi hiç ses etme.
çocuğun da büyüdüğü zaman hepsini tanıyacak .
benim 12 yaşındaki yeni tanıdı.
çok severdi . ama bazı şeylerini gördü. bi de geçen yıl oğlum diyordu annne babaannem sana hiç samimi davranmıyor . sana çok yapmacık. diye. yani bunu çocuğumdan duymak zoruma gitti tabi.
hani ben biliyordum ama yine de görmezden geliyordum . çocuğun bunu görmesi aslında benim de her şeyi göz ardı etmemin yanlış olduğunu gösterdi . yani eşim hep diyordu ya , 'sana öyle geliyor , sen annemi yanlış anlıyorsun . annem asla öyle şey yapmaz , annem demez , sen yanlış anlıyorsun hep '

hani bi yanım eşime inanmış demek ki. ama 11 yaşındaki çocuk söyleyince eşim de gıcık kaptım hepten . tüm her şey su yüzüne çıktı . ben de çileden çıktım tabi. yaptıklarım hep bi birikim sonucu.

dellenmelerim . evde eşyaları kırmalarım . aniden tepki vermelerim . vs vs .

artık kimseyi iplemiyorum beee. oh ne rahat .

kv mi aramıyorum . arayısım gelmiyor .

vallahi ben de hırsımı eşimden alıyorum .
neden hep sanki biz yanlış anlıyoruz . annesi öyle asla yapmaz .
bu kez dönüyorum kendimi sorguluyorum . onun annesi öyle yapmazsa ben yanlış anladım mı gerçekten .
bu sorgulama kendine olan güvenini sarsıyor . kendinle çelişiyorsun .
yaptıkları şey bu.
bunun da bedelini ödesinler . kusura bakmasınlar .
azıcık eşlerini dinlemeyi . azıcık moral vereyi öğrensinler . at gözlüğü takmasınlar .

işte bu yüzden kadının çalışmasını hep savunuyorum

bir miktar emeğinin karşılıgını verseniz aslında iyi olur gibi belki öyle birşeyler bekliyordur size diyemesede.
yanı ufak yardımlar oluyor.evine bişey alacak olsa biz kredi kartıyla alıyoruz.geçen mesela tv aldı.biz ödeyeceğiz taksitle.ama nakit para istiyor olabilir dediğin gibi ama ihtiyacıda yok baktığında kira geliri, bağdan bahçeden gelen vs.durumu gayet iyi yani bilemedim. sence @demirleke ihtiyaç duyuyormuduro_O

vallahi ben de hırsımı eşimden alıyorum .
neden hep sanki biz yanlış anlıyoruz . annesi öyle asla yapmaz .
bu kez dönüyorum kendimi sorguluyorum . onun annesi öyle yapmazsa ben yanlış anladım mı gerçekten .
bu sorgulama kendine olan güvenini sarsıyor . kendinle çelişiyorsun .
yaptıkları şey bu.
bunun da bedelini ödesinler . kusura bakmasınlar .
azıcık eşlerini dinlemeyi . azıcık moral vereyi öğrensinler . at gözlüğü takmasınlar .
basit mevzuları çok uzatmıyorum ben artık.annesinin yaptıklarını bi dönem anlatmıştım kavga gürültü. falan olan bize olmuştu.arkadaşımın bir lafı var ; ne yaparsa yapsın anne , erkek görür ama görmezden gelir diye o günüdür kendimi yıpratmayı bıraktım.şimdi ben kendi düzenime bakıyorum bırakıyorum onlar yıpransın

yanı ufak yardımlar oluyor.evine bişey alacak olsa biz kredi kartıyla alıyoruz.geçen mesela tv aldı.biz ödeyeceğiz taksitle.ama nakit para istiyor olabilir dediğin gibi ama ihtiyacıda yok baktığında kira geliri, bağdan bahçeden gelen vs.durumu gayet iyi yani bilemedim. sence @demirleke ihtiyaç duyuyormuduro_O
canımcım . bence aslında küçük hediyeler alınabilir.
hani bi bluz . bi yüzük . bi broş .
sevebileceği bi şey .
ihtiyaçtan çok lükse kaçan şeyler .
ihtiyaçlarını kendi karşılıyordur zaten .

bekliyordur .

2 ayda bi 3 ayda bi . maddi imkana göre tabi.

canm ihtiyacı yoksa bile siz verin belki çok şey değişir yaşadım bilyorum..

canımcım . bence aslında küçük hediyeler alınabilir.
hani bi bluz . bi yüzük . bi broş .
sevebileceği bi şey .
ihtiyaçtan çok lükse kaçan şeyler .
ihtiyaçlarını kendi karşılıyordur zaten .

bekliyordur .

2 ayda bi 3 ayda bi . maddi imkana göre tabi.
oğlu bişeyini eksik etmiyor zaten. geçen iki çanta almış yeni.biri benim çantamın kahverengisi.benimki siyahtı.sormadım ama buyuk ihtimal eşim almıştır.çünü çantamı eşimle birlikte almıştım ben.hani bana fısat kalmıyor zaten.ben kullanmaya başlayınca görüyorum yoksa göstermiyorlar bile.sanki ellerinden alıcam:KK70::KK70:kadın benimle alışverişe gitmiyor mesela.geçen çıkalım dedim oğlum gelince çıkarız dedi.:KK14:

basit mevzuları çok uzatmıyorum ben artık.annesinin yaptıklarını bi dönem anlatmıştım kavga gürültü. falan olan bize olmuştu.arkadaşımın bir lafı var ; ne yaparsa yapsın anne , erkek görür ama görmezden gelir diye o günüdür kendimi yıpratmayı bıraktım.şimdi ben kendi düzenime bakıyorum bırakıyorum onlar yıpransın
yani ben de eşime anlatmayı çoktan bıraktım . bariz yaptığı şeyler hariç.

gözüne sokarcasına yaptıklarını söylüyoru.

mesela 1 ay önce arkadaşı güzel kıyafetler vermiş kv me.
oğlum da yanındaymış .
bunları demirlee ye götür . ona yakışır diye.
almış bağış kutusuna koymuş eşyaları .
benim oğlan babaanne ne yapıyorsun onları anneme yollladı .... teyze , demiş .
ben annene ayırdım demiş . oğlum ısrar edince.
çok üzülmüş oğlan . çok ağladı . anne babaannem böyle yaptı diye .
üzülme kıyafete ihtiyacım yok . dolapları nasıl eriteceğim diye bakıyorum . herkese ben dağıtıyorum esya. iyi ki vermiş boş ver dedim .
biraz rahataldı çocuk . ama çoook üzüldü.

X