- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
süt durumunda sıkıntı olursa yaz.o konuda da bilgi paylaşalım.baya tecrübeli anne var burdaAyy inşaALLAH ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süt durumunda sıkıntı olursa yaz.o konuda da bilgi paylaşalım.baya tecrübeli anne var burdaAyy inşaALLAH ya.
çok ormantik kız valla iyiki de olmuş ikisi birlikte büyüyor bak ne güzel kv bakıyor birde gözün arkada da değil peki kp varmı canm senin o ne yapıyor tek mi kalıyor şimdi ?evet canım.kaza ama şöyleki.benim ilk tedaviyle oldu yumurtalama için ilaç ,çatlatma için ilaç vs olunca.bide eşimle ayrıydık o dönem.(iş için) bir gün gece pat diye geldi.saat baya geç.aklıma gelmedi bile korunmak.hani zaten zor hamile kalmışım akıl bile etmedik.
ben birde depresyona girdim girmez olayım vala kendime gelemedim 3 4 ay felaninan daha rahat oluyor insan ilkine göre.tecrübesizlik sıfır .neyi ne zaman yapman gerekiyor biliyorsun.
yok canım evfat etti 4 yıl kadar önce.eve ikisi bir büyücek.ama iyiki olmuş kuzumoyy bak özledimçok ormantik kız valla iyiki de olmuş ikisi birlikte büyüyor bak ne güzel kv bakıyor birde gözün arkada da değil peki kp varmı canm senin o ne yapıyor tek mi kalıyor şimdi ?
Tamam canım aynen ya o kadar iyi ki herkes ne biliyorsa paylaşıyor valla daha sormadan harikalarsüt durumunda sıkıntı olursa yaz.o konuda da bilgi paylaşalım.baya tecrübeli anne var burda
benimde sıkıntılı geçti bende bi depresyona giriyordumki ucundan atlattım.eşim yokken annemlerle kaldık.annem babam sağolsun çok iyi gelmişti ilk çocuktaben birde depresyona girdim girmez olayım vala kendime gelemedim 3 4 ay felan
birde maddi sıkıntılar vardı tabi.. kabus gibiydi anneliğin tadına hiç varamadım halen izleri devam ediyor..
aynen canım . bitmedi.cocukların eksikleri alışverisi bitmez allah kolaylık versin canım
canım bilmiyorum . artık bekle gör artık .ya nasıl söylesem bilmiyorum biraz özel olacak kusura bakmayın ama dogumdan sonra benim hep eşim korundu
bu zamana kadar şükür bir sıkıntı cıkmadı ama son zamanlarda benim alerjik durumum olduğu için ben korunmaya başladım bu aydan itibaren
şimdi d. k. hapına başladım ama ilk kutuda korumuyormuş diye okudum bir kaç yerde yahut 7 gün koruma gerekiyormuş vs diye içime bir kurt düştü bilgisi olan var mı
bir eczacıya sordum ilk kutudan başlar meraklanmayın dedi biraz rahatladım inşallah birşey olmamıştır birdaha böyle bir ikilemde kalmamak için çok tedbirli olacağım bir süprize hiç bir şekilde maddi manevi hazır değiliz.aynen canım . bitmedi.
canım bilmiyorum . artık bekle gör artık .
senin eşin neden yoktu o zamanlar başka bir memlekette mi çalışıyordu.. ben ucundan dönemedimbenimde sıkıntılı geçti bende bi depresyona giriyordumki ucundan atlattım.eşim yokken annemlerle kaldık.annem babam sağolsun çok iyi gelmişti ilk çocukta
öyle mi.. peki başka kardeşi felan var mı eşinin canm kv sadece cocuklaramı bakıyor peki ev işlerinde yahut yemek konusunda felan destek oluyor muyok canım evfat etti 4 yıl kadar önce.eve ikisi bir büyücek.ama iyiki olmuş kuzumoyy bak özledim
evet belli bi süre farkli biyerde çalışması gerekiyordu.o ara doğum yaptım.ücretsiz izin aldım eşimin yanına gitti.bi kaç ay sonra tekrar döndüm evime falan filan.çok yorucuydu.o gelene kadar annemler geldi anlayacağın.annem çok destek oldu o dönem.ev işi yemek çocuğun bakımı mükemmeldi.onun sayesinde düzeldim.babamda kafa biridir.atlayıp arabaya gezip tzoup dönebiliyorduksenin eşin neden yoktu o zamanlar başka bir memlekette mi çalışıyordu.. ben ucundan dönemedim
vallahi bir akşam oglumuda kendimide öldürmek istedim çok kötüydüm.. o derece bunalmışım artık tam toparlanmam 1 yılı buldu herşey üst üste geldi
annem eşim kv kp görümce elti maddi skııntı oglumun kolik olması sabahlara kadar başında beklemem ama beni bu konuma iten eşim oldu çok kavga ettik onunla hergün kavga ederdik her allahın günü.. bebekten sonra evliliğimiz çok ciddi sarsıldı.. inşallah 2. böyle şeyler yaşamam
var canım kardeşi.çocuklara bakar.bulaşık makinasını boşaltır.çok vicdana gelirse ayda yıl bir yemek.yemeğe çok yaklaşmaz anlayacağın.kv çok masum ve merhametli görünür dışardan. ama bazı şeyleri bilinçli yapıyor ve yapmıyor.yemek olayını ben alışkanlık yapmayayım diye girişmiyor mesela ben bunu biliyorum .temizlik olayı zaten hiç yoktur.diyecek bişeyim yok iki çocuğum emanet ona.ama şunuda kendime sormuyor değilim aynı durumda kızı olsa yemek yapmazmıydı acabaöyle mi.. peki başka kardeşi felan var mı eşinin canm kv sadece cocuklaramı bakıyor peki ev işlerinde yahut yemek konusunda felan destek oluyor mu
ne iş yapıyorun canımcımne kadar sıkıcı bunaltcı bir işim var benim ya pof
Hapın koruyucu olabilmesi için gebeliği önleyen hormonun kanda belli bir seviyeye ulaşmış olması gerekiyor.evet canm o günler değildi zaten regil bitimimden hemen sonra olmuştu .. biraz o yüzden rahatladım snradan geldi aklıma en iyisi ilk kutu bitene kadar tedbir alym ben ne olur ne olmaz.. senin 2. kazayla mı olmuştu
öyle birşey mi demiştin sanki
bence kıyamaz yapardı çünkü 2 cocuk eve işten gelen bir anne tarumar olmuş bir ev yemek koşturmacası cocukların bakımı eş vs.. insan söylerken bile yoruluyorvar canım kardeşi.çocuklara bakar.bulaşık makinasını boşaltır.çok vicdana gelirse ayda yıl bir yemek.yemeğe çok yaklaşmaz anlayacağın.kv çok masum ve merhametli görünür dışardan. ama bazı şeyleri bilinçli yapıyor ve yapmıyor.yemek olayını ben alışkanlık yapmayayım diye girişmiyor mesela ben bunu biliyorum .temizlik olayı zaten hiç yoktur.diyecek bişeyim yok iki çocuğum emanet ona.ama şunuda kendime sormuyor değilim aynı durumda kızı olsa yemek yapmazmıydı acaba
senin ikisi de küçük . yapmaması daha doğru sanki.var canım kardeşi.çocuklara bakar.bulaşık makinasını boşaltır.çok vicdana gelirse ayda yıl bir yemek.yemeğe çok yaklaşmaz anlayacağın.kv çok masum ve merhametli görünür dışardan. ama bazı şeyleri bilinçli yapıyor ve yapmıyor.yemek olayını ben alışkanlık yapmayayım diye girişmiyor mesela ben bunu biliyorum .temizlik olayı zaten hiç yoktur.diyecek bişeyim yok iki çocuğum emanet ona.ama şunuda kendime sormuyor değilim aynı durumda kızı olsa yemek yapmazmıydı acaba
ben resmi bir yerde bulunduğum ile bağlı esnaf kefaletde genel sekreterim malesef =)ne iş yapıyorun canımcım
yani bencede pişirebilir hiç mi uymuyor bu cocuklar bu kadınada yazık tamam bakıyor sagolsun ama işte.. birazda elinden tutsa kadıncağızın bir yemek yapması bile ne kadar hafifletir yükünüsenin ikisi de küçük . yapmaması daha doğru sanki.
ikisini de bırakıp yemeğe girişmesi tehlikeli olabilir . çocuklar için
nadirde olsa yapmıyor mu yemek peki.
hani iyice boşluklarda bi tas çorba pişirmez mi. arada.
annem kızkardeşimde şimdi. geçen yıl gitti. bu yıl da gitti. kardeşim geçen yıl atandı.bence kıyamaz yapardı çünkü 2 cocuk eve işten gelen bir anne tarumar olmuş bir ev yemek koşturmacası cocukların bakımı eş vs.. insan söylerken bile yoruluyor