iki çocuktan sonra 69 oldum.diyet yapıyorum şimdi diyet grubu varo zaman neden alıyorsun
kilo vermem lazm ya siz kaç kilosunuz
boyum 1 63 62 kiloyum
boyun kaç peki canm bende 10 gündür felan dikkat ediyorum yeşil çay tüketiyorum birde..iki çocuktan sonra 69 oldum.diyet yapıyorum şimdi diyet grubu var
50 kilo olmalısın mümkünseo zaman neden alıyorsun
kilo vermem lazm ya siz kaç kilosunuz
boyum 1 63 62 kiloyum
aynen canm ya çok aldım 50 55 arası iyiydi..50 kilo olmalısın mümkünse
ben yazmıştım daha önce. 170 boy 52 kiloyum
158 cm boyum.istersen etiketl,yeyim seni gruba.ciddi kilo vermek istiyorsanboyun kaç peki canm bende 10 gündür felan dikkat ediyorum yeşil çay tüketiyorum birde..
etiketle hemen bacım valla durduğun kabahat158 cm boyum.istersen etiketl,yeyim seni gruba.ciddi kilo vermek istiyorsan
ooowww bacım sen mankenmişsin50 kilo olmalısın mümkünse
ben yazmıştım daha önce. 170 boy 52 kiloyum
ya nasıl söylesem bilmiyorum biraz özel olacak kusura bakmayın ama dogumdan sonra benim hep eşim korundu
pühh bizeooowww bacım sen mankenmişsin
Sömürdü resmen luk luk götürüyor aynı babasınasıl emiyormu annesi
aman yara olmasında dikkat et o doğumdan daha zor feci birşey .çok çekmiştimSömürdü resmen luk luk götürüyor aynı babasıbu da pompili olacak sanırım memişlerimi tanıyamıyorum isyana girdiler intihar edecekler gariplerim ağrıdan
inan hap konusunda hiç bir bilgim yokya nasıl söylesem bilmiyorum biraz özel olacak kusura bakmayın ama dogumdan sonra benim hep eşim korundu
bu zamana kadar şükür bir sıkıntı cıkmadı ama son zamanlarda benim alerjik durumum olduğu için ben korunmaya başladım bu aydan itibaren
şimdi d. k. hapına başladım ama ilk kutuda korumuyormuş diye okudum bir kaç yerde yahut 7 gün koruma gerekiyormuş vs diye içime bir kurt düştübilgisi olan var mı
pühh bize
hele bana ne diyeceğin
ama kadını 3 cocuk yemiş tüketmiş bacım
Yara oldu gibi canım çok ağrıyor ama krem vermişti doktor sürüyorum ne kadar işe yararsa artık dün çok ağrımıştı. Annem de kuru soğanı bölüp onla ovduruyor uçlarını o iyi geliyor ama başka önerilerisi olan varsa iyi oluraman yara olmasında dikkat et o doğumdan daha zor feci birşey .çok çekmiştim
kahverengi kısmın hepsini sığdır ağzına.bide ılık pamuklu bezle sürekli sil.krem kullanıyorsunudur muhtemelenSömürdü resmen luk luk götürüyor aynı babasıbu da pompili olacak sanırım memişlerimi tanıyamıyorum isyana girdiler intihar edecekler gariplerim ağrıdan
ya ben bi krem kullanmıştım.süper bişeydi ama adını unuttumYara oldu gibi canım çok ağrıyor ama krem vermişti doktor sürüyorum ne kadar işe yararsa artık dün çok ağrımıştı. Annem de kuru soğanı bölüp onla ovduruyor uçlarını o iyi geliyor ama başka önerilerisi olan varsa iyi olurkremi daha memişler emmeden rahatlamadan bebiş memişleri emiyor
Evet canım lanolin diye bir krem vermiş doktor. Ilık suyla dün akşam silmiştim pamuklu bezle. Belki de bugün o rahatlattı biraz.kahverengi kısmın hepsini sığdır ağzına.bide ılık pamuklu bezle sürekli sil.krem kullanıyorsunudur muhtemelen
Lütfen hatırla yaya ben bi krem kullanmıştım.süper bişeydi ama adını unuttum