2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

evet canımcım .
ben de altıncı hastalık olsun , el ayak hasatlığı olsun . hiç birinde doktora gitmedik .
biraz netten baktım .
bi de bi yer var . deneyimli anneler var . onlara resim attım . dediler ki ilacı yok . tek çare beklemek.
doktora gitme .
onlardan dolayı daha güven geldi

6. Hastalığı derste görmüştük. Yüksek ateş beni hep çok korkutur. Çocukta da büyükte de

Olsunn pazar ,cumartesiyi telafi ediyormuş nasılsa

6. Hastalığı derste görmüştük. Yüksek ateş beni hep çok korkutur. Çocukta da büyükte de
evet ateş ilaca rağmen 38 i geçerse o zaman doktora gitmen lazım .
yani kusma ishal falan varsa. yazın tatilde kız hastalandı böyle .
sabah 6 da uyandı kustu. ishal de oldu.
doktor ilaç olarak sadece kusma önleyici verdi. sağlık ocağına gitmiştim .

Benim kardeşim çok acı eşiği yüksek bir çocuktur. Kolay kolay hasta da olmaz. Bi kaç kez böyle hasta oldu. Ateşlendiğini ben anlamadım annem gelince anladı.(Annelik işte). Hastaneye gittik ki çok ateşi varmış. Anlayamadığım için o tir tir titrerken nasıl ağlamıştım. Kaç gün sadece yemek yemek için uyandı sadece ve tüm gün uyudu. Aramızda yaş farkı yok çok fazla ama benim küçüğüm olduğu için evlat gibi gelmiştir hep..Nasıl korkmuştum..

geçmiş olsun . kıyamam . zor işte.
Allah dermansız dert vermesin . diğer hastalıklar gelip geçiyor şükür.

ben de kaçar. öğlen arası. çocukların eksik kırtasiye şeylerini tamamliim.

geçmiş olsun . kıyamam . zor işte.
Allah dermansız dert vermesin . diğer hastalıklar gelip geçiyor şükür.

ben de kaçar. öğlen arası. çocukların eksik kırtasiye şeylerini tamamliim.

Aminn :)
Ben bile bir sürü kırtasiye aldım kendime Hala bu yaşta okul açılacak diye heyecanlanıyorum Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…